Hát igen, és a 2, meccsen is sikerült,ha jól emlekszem 2-0-ról 2-2-t játszani,ugyancsak téli periódusban....gergo9 írta:És asszem még VV 11-est is fogott.fcbarca0827 írta:Ennek örülök. Mindig jó meccseket játszottunk ellenük. Szeretem a Betist. A legemlékezetesebb meccs velük, amikor vezettünk otthon 2:0-ra és kikaptunk 2:3-ra...Hú, de jó volt.
![]()
Rá egy évre meg itthon (a triplázós szezonban) mentünk 2-0ra majd kb 75 perc tájékán kiegyenlítettek. Majd Józsi góljával megnyertük a meccset.
Hideg kiráz tőlük még mindig
La Liga / Copa del Rey
-
- Entrenador del Barça

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Elméletileg nem, de aztán ki tudja. Az biztos, h a BL, bajnokság, kupa 3-ból ez lesz az, melyet legkevésbé veszünk majd komolyan. A kis csapatok meg úgy küzdenek majd, mintha az életükért játszanának. Mondhatjuk, h jelenlegi formánkban még ezekkel a tényezőkkel számolva is üssük őket, de kerülhetünk még hullámvölgybe, jöhetnek kulcsemberek sérülései, szóval semmiképp ne igyunk előre a medve bőrére.Tocy írta:Csak vegyük is komolyan...aztán egy presztízsmeccs a Madrid ellen a döntőbenozsimiki írta:Döntő meglesz innen már. 2meccsen egyik csapatnak sem lesz reális esélye ellenünk, akármilyen felállásban is toljuk.
Mindenesetre jók az esélyeink, az tény.
Csak vegyük is komolyan...aztán egy presztízsmeccs a Madrid ellen a döntőbenozsimiki írta:Döntő meglesz innen már. 2meccsen egyik csapatnak sem lesz reális esélye ellenünk, akármilyen felállásban is toljuk.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Döntő meglesz innen már. 2meccsen egyik csapatnak sem lesz reális esélye ellenünk, akármilyen felállásban is toljuk.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Director del Fútbol
És asszem még VV 11-est is fogott.fcbarca0827 írta:Ennek örülök. Mindig jó meccseket játszottunk ellenük. Szeretem a Betist. A legemlékezetesebb meccs velük, amikor vezettünk otthon 2:0-ra és kikaptunk 2:3-ra...Hú, de jó volt.
![]()
Rá egy évre meg itthon (a triplázós szezonban) mentünk 2-0ra majd kb 75 perc tájékán kiegyenlítettek. Majd Józsi góljával megnyertük a meccset.
Hideg kiráz tőlük még mindig

- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Rémálmaimban még mindig előjön az a meccsfcbarca0827 írta:Ennek örülök. Mindig jó meccseket játszottunk ellenük. Szeretem a Betist. A legemlékezetesebb meccs velük, amikor vezettünk otthon 2:0-ra és kikaptunk 2:3-ra...Hú, de jó volt.
![]()

Most hogy túljutottunk a Bilbaon, szinte "kötelező" a döntőig menni.

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Tényleg nagy meccseket vívtunk velük. Az sem volt semmi, mikor egy őrült meccsen lett 3-3, Gio egyenlített az utolsó percekben.fcbarca0827 írta:Ennek örülök. Mindig jó meccseket játszottunk ellenük. Szeretem a Betist. A legemlékezetesebb meccs velük, amikor vezettünk otthon 2:0-ra és kikaptunk 2:3-ra...LM10 írta:A betis idegenben 1-3-ra legyőzte a Getafét, ezzel a Betis jutott tovább, hisz az 1. meccsen otthon 1-2-re kikaptak, így lett 4-3-as összesítés.
Szvsz könnyebb dolgunk lesz, mint ha a Getafét kaptuk volna.Hú, de jó volt.
Hát, mondjuk ezt nem is lehet másnak nevezni.Drigo írta:Na, ezt nevezem én nagy gólnak
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Ennek örülök. Mindig jó meccseket játszottunk ellenük. Szeretem a Betist. A legemlékezetesebb meccs velük, amikor vezettünk otthon 2:0-ra és kikaptunk 2:3-ra...LM10 írta:A betis idegenben 1-3-ra legyőzte a Getafét, ezzel a Betis jutott tovább, hisz az 1. meccsen otthon 1-2-re kikaptak, így lett 4-3-as összesítés.
Szvsz könnyebb dolgunk lesz, mint ha a Getafét kaptuk volna.

Hát, mondjuk ezt nem is lehet másnak nevezni.Drigo írta:Na, ezt nevezem én nagy gólnak

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- LM10
- Director del Fútbol
A betis idegenben 1-3-ra legyőzte a Getafét, ezzel a Betis jutott tovább, hisz az 1. meccsen otthon 1-2-re kikaptak, így lett 4-3-as összesítés.
-
- Eurobarca Staff
Na, ezt nevezem én nagy gólnak, el lehet rakni az év végi szavazásokhoz.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Lionel85 írta:Agüero hosszabbított az Atléticóval
http://www.fourfourtwo.hu/regio-hirek/s ... -madriddal
Azért én többet vártam volna Kuntól... Ezek szerint jó vegetálni egy középcsapatban, pedig képességei alapján egy topcsapatban kéne játszania... Kár lenne ezt a tehetséget így elpazarolni!
Nekem az egyik nagy álmom Pato mellett,hogy ő nálunk játszon

Egyik kedvenc nem Barcelonában játszó focistám.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Agüero hosszabbított az Atléticóval
Azért én többet vártam volna Kuntól... Ezek szerint jó vegetálni egy középcsapatban, pedig képességei alapján egy topcsapatban kéne játszania... Kár lenne ezt a tehetséget így elpazarolni!

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Hát ha innen fordítanak bármi legyek. Egyébként meg a 11es jogos, a Bilbao pirosa nem. Nem tudom ezen mit kell még a stúdióban "vitatkozni".Hunter91 írta:Remélem beég a Bilbao![]()
![]()
Amit ellenünk alkottak,azért megérdemlik.

-
- Llegenda del Barça
2011 első La Liga gólját Adrian ( Deportivo) szerezte tizenegyesből Bilbao ellen a 22. percben! 

- ab1daL
- Director del Fútbol
Csak nehogy a végén még Ronaldinho is Malagan kössön ki.
Egyébként a Liga-hoz kapcsolódó hír, hogy Vela érkezhet a csatárt kereső Valenciához az Arsenaltól. (korábban ha csak pletyka szinten is, de Bojant is szóba hozták velük, kölcsön bizniszként).

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Hát mondjuk ha annyi pénze lenne itt a főnöknek,mint a Citynél pl. akkor nem a Malagát vette volna meg.

- Lionel85
- Llegenda del Barça
A PL-es pénzeszsákokkal ellentétben Málagán olyan játékosokat szereznek meg, akik nagyrészt kevesebb szerepet kapnak az adott csapatukban. Demichelis, Baptista mindenképpen, Asenjo ugye padozik De Gea mögött, tehát nem a nagy nevekre mennek ott.LM10 írta:Hiába ítélitek el sokan a PL-ben a pénzeszsákokat, kéne pár ide a La Ligában is, ahol ésszel költik a pénzt. Nagyon szurkolok a Malagának.
Nekem szimpatikus ezen költekezés, itt szisztematikus munka folyik. Szerintem össze sem hasonlítható a helyzet az angolokkal.

Azért tényleg nem rossz egy Eliseu,Maresca,Camacho,Duda középpálya.Kíváncsi leszek az öreg Pellegrini mit hoz majd ki ebből a keretből.A középmezőnybe odaérhetnek szerintem. 

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Én a biztosakat tudom: Demichelis kölcsönbe érkezik, Júlio Baptista meg talán végleg. Kicsit le is kellett adnia a fizetési igényeiből, de elfogadta a Málaga ajánlatát. Úgy néz ki, az ázsiai tulaj megkezdte érdembeli munkáját. Most 18. helyen áll a csapat, szerintem ezekkel a nevekkel simán meglesz a bennmaradás és ha kialakul egy jó csapat, jövőre már a nemzetközi kupákért is harcolhat majd.noname írta:A goal.com szerint a Malaga azóta megvette Camachot az Atletico-ból, illetve Asenjot is kölcsönvették. Ezekből mi igaz?
A Malaga jól beerősít. Kérdés h mire mennek ezek a játékosok, illetve van-e bennük elég motiváció.
Sztem meglesz a bennmaradás. Ha nem is áll össze a scapat az egyéni villanások megmentik őket.
Az FFT-n olvastam, hogy a Málaga veheti majd át a Sevilla szerepét, ami a sikeres déli csapatot jelenti.
Szerk.: a Wikipedia szerint az összes eddigi játékos már a csapaté, plusz Enzo Maresca is!!!
http://en.wikipedia.org/wiki/M%C3%A1laga_CF
Nem semmi csapat lesz Málagán!!!
Viszont ahogy a mezszámozásokat elnézem, el kell adni pár játékost, hogy az újak beférjenek a 25-be.

- noname
- Llegenda del Barça
A goal.com szerint a Malaga azóta megvette Camachot az Atletico-ból, illetve Asenjot is kölcsönvették. Ezekből mi igaz?
A Malaga jól beerősít. Kérdés h mire mennek ezek a játékosok, illetve van-e bennük elég motiváció.
Sztem meglesz a bennmaradás. Ha nem is áll össze a scapat az egyéni villanások megmentik őket.
Amúgy az Almeria így közelebb a kieséshez, ők gyengébbek. Valyok ki viszi majd el Piattit. Messze kiemelkedik az ALmeriából, akár egy nagycsapatban is képes lehet bizonyítani(Vale,Villarreal szintű). Kíváncsi vok, ki viszi majd el őt, ha az Almeria kiesik, de ha még nem is esik ki, akor se tartom valószínűnek h marad. Max nyáron eladják.
Amúgy az Almeria így közelebb a kieséshez, ők gyengébbek. Valyok ki viszi majd el Piattit. Messze kiemelkedik az ALmeriából, akár egy nagycsapatban is képes lehet bizonyítani(Vale,Villarreal szintű). Kíváncsi vok, ki viszi majd el őt, ha az Almeria kiesik, de ha még nem is esik ki, akor se tartom valószínűnek h marad. Max nyáron eladják.
A Fifa egy szégyen
Majd elmúlikTiTiHenry írta:Epp nezem a Valencia-Villareal kupameccs(?) ismetleset,es az fogalmazodott meg bennem,hogy annyira orulnek ,ha a Valencia valamelyik sorozatban elkenne a "nagyok" szajat.
Latvanyosan jatszanak,spanyolokkal van tele a keret,van egy szimpatikus es jo edzojuk ,ugyhogy innentol kezdve gozerovel nekik fogok drukkolni.
Nem mintha unnam nezni ahogy a Barça nyer,meg mindig ugyan ugy imadom a Blaugranat mint eddig,de kellenek az ilyen csapatok,sokkal inkabb szerethetobbek mint az oriasklubbok.
Ugyan ez igaz az olaszoknal a Romara,Angliaban pedig a Tottenhamre.
Szoval pl BLben szivesen latnek egy Roma-Valencia dontot,legalabb izgalmas lenne es nem ket agyonfizetett brigad menne ki akinek csak vesziteni valoja van.
Persze felolem nyerhet mindent a Barça is,azt is megunnepelnem,de iden annak drukkolok ,hogy ne a szokasos forgatokonyvek jatszodjanak le.
(es itt nem arra gondolok hogy a real vegre jusson tul a legjobb 16on a Blben)
Szoval HAJRA VALENCIA,HAJRA ROMA,HAJRA TOTTENHAM...(es persze VISCA AL BARÇA)

Na jó, igazából egyetértek, a Valencianak én is nagyon szurkolok, meg a Tottenhamnek is...