Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Giroud szenzációs góljával. Ja, nem.messideco írta:#topoftheleauge
![]()
Így igaz, ahogy Lukaku is. Nagyot játszottak ma mindketten.Game90 írta:Azért ez a gyökér Suárez hatalmas formában van.
Minek? Bendtner jobb.Gareth Tello írta: Amúgy Henry megint visszatér hozzátok?
Az 50. percben 2-1-re vezetnek a vörösök (Suarez, Coutinho - Mirallas), és Baines helyére beállt Deulofeu!Gareth Tello írta:Merseyside Derby is coming.
Milyen kedvesek ezek a srácok...
Na, most sokkal jobban tetszik amit írsz.Gareth Tello írta: Igazad van... Már megint hülyeséget írtam, bocsánat. Amúgy tényleg, lehetne ő az új Henke Larsson, ha már ő is skandináv.![]()
Mandanda? Nem rossz, de Hugót jobbnak tartom.Esetleg kiegyezhetünk egy döntetlenben.
![]()
PL-ben viszont nálam mindenképpen top3 Lloris.
Igazad van... Már megint hülyeséget írtam, bocsánat. Amúgy tényleg, lehetne ő az új Henke Larsson, ha már ő is skandináv.bence-barca írta:Te megőrültél???? Egy ekkora klasszis az ellenfelet erősítse? Ha még Rooneyról vagy Falcaoról mondod ezt elnézem, na de Bendtnernél... remélem már télen elhozzuk!
Amúgy meg legjobbakról volt szó GTCsak franciáknál van jobb kapus nála, és őt úgy hívják Steve Mandanda
No, mondjuk ő az egész PLt veri.
Gareth Tello írta: Benzema mögé mehetne Madridba.![]()
2. LLORIS?!![]()
Benzema mögé mehetne Madridba.
De...de hát nem is franciák.Piquenbauer írta:...
Végre egy kicsit reálisabb hír az utóbbi napok pletykadömpingje után.
Mondjuk elnézném a Barçában Pinto utódjaként.bence-barca írta:Hát akkor ha nem is középcsapat, de hátso fertályban élvonalbeli csapat, na...![]()
Komoly vidi.![]()
Kérdés vt, h mi lehet a végeredmény?Yaya szabad és Agüero ollózással 2-0 a Citynek.
Hát akkor ha nem is középcsapat, de hátso fertályban élvonalbeli csapat, na...Gareth Tello írta: El is akart menni a nyáron, de végül nem jött össze a dolog (ahogy Adebayornak sem). Szerintem télen el fog igazolni azért.![]()
Amúgy meg nézd meg EZT a videót, hatalmas.4:20-tól van Gomes nagyjából. Egy komment hozzá: if only gomes could go down so quickly for spurs in goal lol
Ez mindent elárul.
Nem szoktam pesszimista lenni, de most szerintem kikapunk.Erősebb a City (még
).
Gareth Tello írta:
Amúgy meg nézd meg EZT a videót, hatalmas.4:20-tól van Gomes nagyjából. Egy komment hozzá: if only gomes could go down so quickly for spurs in goal lol
Ez mindent elárul.
Nem szoktam pesszimista lenni, de most szerintem kikapunk.Erősebb a City (még
).
Krul? Ne káromkodj itt, ha megkérhetlek.bence-barca írta:GT, ezt elsősorban tőled kérdezném.
Múltheti meccsen (ahol kikaptatok, Krul khm khm...) figyeltem fel újra, h Friedel mögött Gomes a 3. számú kapus. Simán elmehetne akármelyik topbajnoksába egy középcsapathoz védeni, ahol elsőszámú kapus lenne, miért éri meg neki, h ink a meccsek 99%n a lelátón foglal helyet? Ennyire pénzéhes játékos ő is?
Nem szoktam pesszimista lenni, de most szerintem kikapunk.Initom írta:Hétvégén újabb rangadóCity-Spurs
Ha most is kikapnak a manchesteriek,eléggé benne lesznek a trágyába',bár otthon elég erősek ,a londoniak pedig nincsenek igazán formában...sebaj majd Soldado tiziből
bence-barca írta:GT, ezt elsősorban tőled kérdezném.
Múltheti meccsen (ahol kikaptatok, Krul khm khm...) figyeltem fel újra, h Friedel mögött Gomes a 3. számú kapus. Simán elmehetne akármelyik topbajnoksába egy középcsapathoz védeni, ahol elsőszámú kapus lenne, miért éri meg neki, h ink a meccsek 99%n a lelátón foglal helyet? Ennyire pénzéhes játékos ő is?