Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
PCsabi
aka Game90

2013.11.22. 14:50:48

25 - Arsenal's 2013-14 record of 25 points from 11 PL games is the same as Wigan had at this stage in 2005-06. Mirror.

GT, szép napot!

KATT

:mrgreen:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.11.17. 23:37:33

Gareth Tello írta: Igazad van... Már megint hülyeséget írtam, bocsánat. Amúgy tényleg, lehetne ő az új Henke Larsson, ha már ő is skandináv. 8)

Mandanda? Nem rossz, de Hugót jobbnak tartom. :) Esetleg kiegyezhetünk egy döntetlenben. :D

PL-ben viszont nálam mindenképpen top3 Lloris.

Friedel és Gomes mellett. :mrgreen:
Na, most sokkal jobban tetszik amit írsz. :) Hala Bendtner! Beleborzongok arra gondolva, hogy egy Depay támogatta Bendtner játszana itt... na de nem álmodozunk! [-X

Áhh... velem ez a vita esélytelen, kedvenc kapusom egész futball világból :D

Nem tudom hol áll PL fantasyban, mindenesetre ahol áll, annyiadik legjobb kapus. Az a legjobb mértékadó. :mrgreen:
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.17. 22:47:26

bence-barca írta:Te megőrültél???? Egy ekkora klasszis az ellenfelet erősítse? Ha még Rooneyról vagy Falcaoról mondod ezt elnézem, na de Bendtnernél... remélem már télen elhozzuk!

Amúgy meg legjobbakról volt szó GT :wink: Csak franciáknál van jobb kapus nála, és őt úgy hívják Steve Mandanda 8) No, mondjuk ő az egész PLt veri.
Igazad van... Már megint hülyeséget írtam, bocsánat. Amúgy tényleg, lehetne ő az új Henke Larsson, ha már ő is skandináv. 8)

Mandanda? Nem rossz, de Hugót jobbnak tartom. :) Esetleg kiegyezhetünk egy döntetlenben. :D

PL-ben viszont nálam mindenképpen top3 Lloris.

Friedel és Gomes mellett. :mrgreen:
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.11.17. 22:41:10

Gareth Tello írta: Benzema mögé mehetne Madridba. :D

2. LLORIS?! #-o

Te megőrültél???? Egy ekkora klasszis az ellenfelet erősítse? Ha még Rooneyról vagy Falcaoról mondod ezt elnézem, na de Bendtnernél... remélem már télen elhozzuk!

Amúgy meg legjobbakról volt szó GT :wink: Csak franciáknál van jobb kapus nála, és őt úgy hívják Steve Mandanda 8) No, mondjuk ő az egész PLt veri.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.17. 22:24:47

Aaron Ramsey has scored 13 goals in 22 appearances for club and country so far this season.
Game90 írta:Bendtner :mrgreen: :
KATT
Benzema mögé mehetne Madridba. :D

Wilshere Twitteren: Top 3 keepers in the Premiership? I'm going with 1.Sczcesny. 2. Hart. 3. De Gea. Opinions please? I was stuck on number 3!!
1. A saját csapattársa nevét sem tudja helyesen leírni. :lol:
2. LLORIS?! #-o

Ravel Morrison meg laza volt az angol U21-esek edzésén: http://www.youtube.com/watch?v=hONKlo6HGWM" target="_blank
messideco
Presidente del Barça

2013.11.17. 22:14:38

Azzal a csapattal volt utoljára esélyünk bajnokságot nyerni 2009-ben :)

Bendter? Hát a Barca úgy is csatárt keres (már ha a Torghelle-projekt megbukik)...

Állítólag Ramsey is sérülést szenvedett a barimeccsen.
Kép
"And my heart will leave you never."
PCsabi
aka Game90

2013.11.17. 22:09:19

Bendtner :mrgreen: :
KATT

Wengerball at The Emirates:
KATT
Hleb - Fabregas - Flamini - Rosicky középpálya...

Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.11.17. 11:25:11

Piquenbauer írta:...
De...de hát nem is franciák. :mrgreen:

Toivonen nálam nem akkora játékos, nem hiszem, h akkora pályafutást futhatna be Angliában.
Zaha nem lenne rossz, kölcsönbe nem buknátok vele semmiképp sem.
Piquenbauer
Jugador d'estrella

2013.11.17. 10:59:34

Most, hogy eljött a válogatott szünet, ismét szóba került néhány játékos, mint lehetséges erősítés.

Az egyik Ola Toivonen a PSV Eindhoven svéd támadója, akinek a szerződése a nyáron lejár a holland klubnál, így amennyiben szeretnének pénzt látni belőle a PSV-nél, abban az esetben januárban el kellene adniuk őt. Egyébként Toivonen már beszélt a PSV vezetőivel arról, hogy már januárban szeretne tovább állni. A hírek szerint ő lehet az egyik fő prioritásunk a januári átigazolási időszakban. Egyébként rajtunk kívül a Fulham érdeklődik élénken iránta.

Egy másik név akiről írnak, Wilfried Zaha, a Manchester United szélsőként és támadóként is bevethető fiatal játékosa. A hírek szerint Zaha képviselői, valamint a klub képviselői előrehaladott tárgyalásokat folytattak a játékos jövőjéről, aki januárban kerülhetne hozzánk kölcsönbe hat hónapig. (Remélem Pardenak nincsen lánya, mint Moyesnak :roll: )

Ha pedig már válogatott mérkőzések voltak, Elefántcsontpart már kvalifikálta magát a tornára, így Tiotének jó esélye van arra, hogy ott legyen majd a brazíliai vb-n. Valamint Nigéria is kijutott a tornára, s állítólag Ameobi játékára is számítana a tornán a nigériai szövetségi kapitány.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.16. 15:45:50

Ezért szeretem a barátságos válogatott meccseket. =D>

Elég rosszkor jött ez a sérülés, pont kezdett igazán belejönni a játékba, ráadásul egy nehéz sorozat előtt is állunk, ami így nélküle még nehezebb lesz. :?

Holtbynak így 110%-ot kell majd hoznia. Illetve ezzel a sérüléssel talán eljött végre Lamela ideje is.

Jobbulást, Christian!

szerk.: Ez meg hatalmas. :lol: A Spurs-fanok kreativitása nem ismer határokat. :mrgreen:
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.11.16. 12:47:52

Bokasérülést szenvedett Christian Eriksen, a dán labdarúgó-válogatott és a Tottenham Hotspur támadó középpályása a Dánia–Norvégia (2–1) felkészülési mérkőzésen.

Eriksent az orvosok még vizsgálják, de Morten Olsen dán szövetségi kapitány szerint négy-hat hetes kihagyás a valószínű. A Tottenhamnek újévig még kilenc bajnokija van, közte a Manchester City, a Liverpool, illetve a Manchester United elleni meccsek.

Hát azért ez nagy érvágás. (a dán Özil :D )
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.15. 20:27:06

Game90 írta:Dzeko az Arsenal kiszemeltje:
KATT

Neki azért jobban örülnék, mint Benzema-nak.
Végre egy kicsit reálisabb hír az utóbbi napok pletykadömpingje után. :D

Dzeko mondjuk tényleg remek középcsatár, ha nem is a szűk elit tagja. A Cityben csak epizódszerepekhez juthat Negredo mögött egyelőre, Londonban szerintem bőven többet játszhatna, ha nem is lenne alapkezdő. Szóval lenne értelme a váltásnak mindkét oldalról.

Amúgy elvileg a Dortmund is szeretné leigazolni Lewandowski valószínűsíthető távozása miatt, szóval nem csak ti vetettetek szemet a bosnyákra.

Más: A PL legjobb csatárai idén (SkySports) - remekül megírt cikk érdekes statokkal, érdemes elolvasni.
PCsabi
aka Game90

2013.11.15. 16:22:35

Dzeko az Arsenal kiszemeltje:
KATT

Neki azért jobban örülnék, mint Benzema-nak.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.13. 21:50:49

bence-barca írta:Hát akkor ha nem is középcsapat, de hátso fertályban élvonalbeli csapat, na... :D

Komoly vidi. :lol:

Kérdés vt, h mi lehet a végeredmény? :-k Yaya szabad és Agüero ollózással 2-0 a Citynek. :wink:
Mondjuk elnézném a Barçában Pinto utódjaként. :D Az öltözői hangulathoz ő is sokat tenne hozzá, és amúgy sem akkora gáz, ha kiesünk a kupából. :mrgreen:

Igen, szerencsére nagyon aktív a YouTube-oldalunk, hatalmas videókat töltögetnek fel folyamatosan. :D
A legfrissebb: http://www.youtube.com/watch?v=EqFRj5h1sxs" target="_blank :lol:
Holtby laza: http://www.youtube.com/watch?v=0bm9lKmA-TM" target="_blank
Crossbar challenge :D : http://www.youtube.com/watch?v=dXiykk7mhuM" target="_blank
És a híres tizenegyespárbaj: http://www.youtube.com/watch?v=AsYBibiGhKo" target="_blank

Agüero-ollózás? Na persze. Chiriches leveszi a pályáról. 8) :mrgreen:

Igazából az lenne a legjobb, ha az elején rúgnánk egyet, aztán beállnánk bekkelni, abban úgyis profik vagyunk. :mrgreen:
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.11.13. 21:37:26

Gareth Tello írta: El is akart menni a nyáron, de végül nem jött össze a dolog (ahogy Adebayornak sem). Szerintem télen el fog igazolni azért. :)

Amúgy meg nézd meg EZT a videót, hatalmas. :D 4:20-tól van Gomes nagyjából. Egy komment hozzá: if only gomes could go down so quickly for spurs in goal lol
Ez mindent elárul. :lol:

Nem szoktam pesszimista lenni, de most szerintem kikapunk. :? Erősebb a City (még :D ).
Hát akkor ha nem is középcsapat, de hátso fertályban élvonalbeli csapat, na... :D

Komoly vidi. :lol:

Kérdés vt, h mi lehet a végeredmény? :-k Yaya szabad és Agüero ollózással 2-0 a Citynek. :wink:
Initom
Entrenador del Barça

2013.11.13. 21:26:53

Gareth Tello írta:

Amúgy meg nézd meg EZT a videót, hatalmas. :D 4:20-tól van Gomes nagyjából. Egy komment hozzá: if only gomes could go down so quickly for spurs in goal lol

Nem szoktam pesszimista lenni, de most szerintem kikapunk. :? Erősebb a City (még :D ).

Verthongen :lol: :lol: Az a balta arc :D Kb mint Dolph Lundgren :lol:

Szerintem is nyer a City :) Főleg a hazai pálya előnye miatt. Náluk az idén 3szoros :D
Abi & Tito
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.13. 20:56:06

bence-barca írta:GT, ezt elsősorban tőled kérdezném.
Múltheti meccsen (ahol kikaptatok, Krul khm khm... :mrgreen: ) figyeltem fel újra, h Friedel mögött Gomes a 3. számú kapus. Simán elmehetne akármelyik topbajnoksába egy középcsapathoz védeni, ahol elsőszámú kapus lenne, miért éri meg neki, h ink a meccsek 99%n a lelátón foglal helyet? Ennyire pénzéhes játékos ő is? :-k
Krul? Ne káromkodj itt, ha megkérhetlek. :mrgreen:

El is akart menni a nyáron, de végül nem jött össze a dolog (ahogy Adebayornak sem). Szerintem télen el fog igazolni azért. :)

Initom írta:Hétvégén újabb rangadó :D City-Spurs :D Ha most is kikapnak a manchesteriek,eléggé benne lesznek a trágyába',bár otthon elég erősek ,a londoniak pedig nincsenek igazán formában...sebaj majd Soldado tiziből :mrgreen:
Initom
Entrenador del Barça

2013.11.13. 19:24:09

bence-barca írta:GT, ezt elsősorban tőled kérdezném.
Múltheti meccsen (ahol kikaptatok, Krul khm khm... :mrgreen: ) figyeltem fel újra, h Friedel mögött Gomes a 3. számú kapus. Simán elmehetne akármelyik topbajnoksába egy középcsapathoz védeni, ahol elsőszámú kapus lenne, miért éri meg neki, h ink a meccsek 99%n a lelátón foglal helyet? Ennyire pénzéhes játékos ő is? :-k

GT-től kérdezted igaz,de én úgy gondolom nem véletlen az,hogy ő elégedett azzal a pozícióval. Szerintem egyik középcsapatba se lehetne kezdő :D Szegényem elég nagy potyakapus :mrgreen:
Itt meg elél mint maci a málnásba :D

Hétvégén újabb rangadó :D City-Spurs :D Ha most is kikapnak a manchesteriek,eléggé benne lesznek a trágyába',bár otthon elég erősek ,a londoniak pedig nincsenek igazán formában...sebaj majd Soldado tiziből :mrgreen:
Abi & Tito
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.11.13. 19:07:19

GT, ezt elsősorban tőled kérdezném.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.13. 16:25:32

Game90 írta:3. Szóval akkor a legkézenfekvőbb megoldás a Mezőkövesd lenne.
4. Nem.
3. Pontosan.
4. De. :mrgreen:
Game90 írta:Michael Carrick: Only Yaya Touré (834) and Aaron Ramsey (686) have made more passes in the PL this season than @carras16 (668).
Most egy ideig nem fogja növelni ezt a számot a manchesteri: nagyjából hat hetes kihagyásra kényszerül, karácsony környékén térhet vissza.

Cikk a Cityről

A WhoScored PL-álomcsapata az eddigi fordulók alapján

Ezt meg csak most találtam, Sagna Coutinhót terrorizálja:
Kép
:lol:
PCsabi
aka Game90

2013.11.12. 21:37:04

Gareth Tello írta:Lassan át lehetne nevezni a topikot "Game-Bence-GT-beszélgetés" topikká. :lol: :?
Igazából ha rajtunk kívül bárki hozzászól a témához, azt azonnal törlöm. Nehogy má' megzavarják a beszélgetésünket.
Gareth Tello írta: 2. Mondjuk simán lehetne rotálni őket, aztán nem az lenne, hogy Giroud minden meccset végigjátszik. Bár, gondolom, Walcott és Podolski visszatértével azért egyre többet pihenhet majd a francia is.
3. + Barça. :mrgreen: Hátha. :mrgreen: A Unitedba nem hiszem, hogy menne, amíg ott van RvP, a Bayern már sanszosabb (igaz, Pep elkezdte már próbálgatni a csatár nélküli játékot, illetve Mandzukic is ott van :D ), a Real szerintem Suárezt fogja elvinni valamikor, hozzátok meg nem tudom, mennyire igazolna szívesen. Ott lehet még a Chelsea talán, hiába vannak tömve csatárokkal, egyik sem muzsikál kifejezetten jól. Mondjuk ha jövőre visszahívják Lukakut és ő lesz az első számú középcsatár, akkor nem jöhetnek szóba ők sem.
4. Azért ne mondd, hogy nem előrelépés a Serie A-ból az idei EL-győzteshez igazolni. :mrgreen:
2. Pontosan.
3. Szóval akkor a legkézenfekvőbb megoldás a Mezőkövesd lenne.
4. Nem.

Michael Carrick: Only Yaya Touré (834) and Aaron Ramsey (686) have made more passes in the PL this season than @carras16 (668).
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.11.12. 19:55:49

Gareth Tello írta: 1. Ezt nem értem. Egy ilyen tehetséges, sokszor bizonyított playa nem kell senkinek? AVB helyében nem szórakoztam volna ilyen Bentekékkel meg Soldadókkal, azonnal vittem volna a koreait. :mrgreen:
Az hagyján, de most képzeld el, ha nem adja el anno a Monaco idén nyáron nem kell 60m-t holmi Falcaokra költeni... az mehetett volna inkább a Messi alapba. :D
Gareth Tello írta:
Game90 írta: Miért, Lamela-nak előrelépés volt a Spurs? :-k :mrgreen:
4. Azért ne mondd, hogy nem előrelépés a Serie A-ból az idei EL-győzteshez igazolni. :mrgreen:
Hát nem tudom. Inkább emelem fel a Scudettot év végén, minthogy következő nyáron megint a BLről álmodozzak vagy legalább arról, h az ágyúsok elött végezzek. :mrgreen:
Pedig a calciot nem szeretem, ellentétben a PLlel...

Amúgy ha idei EL győzteshez igazolt volna, akkor a Wigant választja. Csakhogy országon belül maradjunk. :wink:
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.12. 19:48:07

Lassan át lehetne nevezni a topikot "Game-Bence-GT-beszélgetés" topikká. :lol: :?
Game90 írta:Él még, nyáron el akartuk sózni valahova, de nem kellett senkinek sem

Giroud nagyon beleillik a játékunkba, szóval ha jönne Remy, akkor is csak második számú csatárnak.

Lewandowski álom lenne. Viszont ha belegondolok, akkor vele kapcsolatban szerintem csak 4 csapat jöhet szóba: Bayern, Real, ManUnited, Arsenal. Szóval van esélyünk:
http://youtu.be/ofl2XZ8VNx0" target="_blank

Miért, Lamela-nak előrelépés volt a Spurs? :-k :mrgreen:

Walcott-ot eladjuk a Monaco-nak 40 millióért, Reus-t pedig megvesszük 35-ért :mrgreen:
1. Ezt nem értem. Egy ilyen tehetséges, sokszor bizonyított playa nem kell senkinek? AVB helyében nem szórakoztam volna ilyen Bentekékkel meg Soldadókkal, azonnal vittem volna a koreait. :mrgreen:
2. Mondjuk simán lehetne rotálni őket, aztán nem az lenne, hogy Giroud minden meccset végigjátszik. Bár, gondolom, Walcott és Podolski visszatértével azért egyre többet pihenhet majd a francia is.
3. + Barça. :mrgreen: Hátha. :mrgreen: A Unitedba nem hiszem, hogy menne, amíg ott van RvP, a Bayern már sanszosabb (igaz, Pep elkezdte már próbálgatni a csatár nélküli játékot, illetve Mandzukic is ott van :D ), a Real szerintem Suárezt fogja elvinni valamikor, hozzátok meg nem tudom, mennyire igazolna szívesen. Ott lehet még a Chelsea talán, hiába vannak tömve csatárokkal, egyik sem muzsikál kifejezetten jól. Mondjuk ha jövőre visszahívják Lukakut és ő lesz az első számú középcsatár, akkor nem jöhetnek szóba ők sem.
5. Az olyan lenne, mint az, hogy a Real majd eladja Khedirát 40-ét, és megveszi Gündogant 30-ért. :lol:

Ja, ezt neked küldöm, egy malajziai újság címlapja a United-Arsenal után: http://i.imgur.com/R2BjSfs.jpg" target="_blank
Manchester United (who else?) showed that Arsene Wenger’s men are just too soft to mix it with the big boys. :mrgreen:

És még egy tweet a meccs után: BREAKING: Phil Jones arrested after being found leaving Old Trafford with £42million in his pocket. Mesut Ozil has been returned to Arsenal. :lol:
PCsabi
aka Game90

2013.11.12. 19:06:56

bence-barca írta:
Game90 írta: 9. Park.
Ő még él? Azt hittem idén is kölcsönbe lett adva legalább v akár eladva. Miért is nem? :-k
AMúgy meg ki tudja, lehet ha megkapná a lehetőséget ontaná a gólokat és jöőre ott lenne a 23as aranylabda listán. :wink:
Él még, nyáron el akartuk sózni valahova, de nem kellett senkinek sem, most meg a tartalékcsapatban tolja.

Sőt, nem csak, hogy ott lenne, de meg is nyerné. Meg az Aranycipőt is.
Gareth Tello írta: Remy nagy fogás lenne, pár meccs után le is ültetné Giroud-t a padra szerintem. :D Ba meg nem rossz, de a franciával jobban járnátok szvsz.

Lewandowski?

Mondjuk ha már Dortmund, arról cikkeznek, hogy télen vinnétek Reust (hatalmas előrelépés lenne a karrierjében ez a váltás :lol: ), akiért a United is bejelentkezhet majd, ők Kagawát adnák cserébe, meg nyilván ráfizetnének még.
Giroud nagyon beleillik a játékunkba, szóval ha jönne Remy, akkor is csak második számú csatárnak.

Lewandowski álom lenne. Viszont ha belegondolok, akkor vele kapcsolatban szerintem csak 4 csapat jöhet szóba: Bayern, Real, ManUnited, Arsenal. Szóval van esélyünk:
http://youtu.be/ofl2XZ8VNx0" target="_blank

Miért, Lamela-nak előrelépés volt a Spurs? :-k :mrgreen:

Walcott-ot eladjuk a Monaco-nak 40 millióért, Reus-t pedig megvesszük 35-ért :mrgreen:
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.12. 14:52:19

Egyébként arról írnak még, hogy vinnénk télen Hulkot, aki szeretne ismét AVB keze alatt játszani (ők ugyebár a Portóból ismerik egymást).
Nem mondom, hogy nem nézegetném el itt, de
1. Jó drága lenne.
2. Nem az támadórészlegben szereplő embereink minőségével és mennyiségével van a gond, hanem a taktikával.
3. Defoe úgyis marad.
bence-barca írta:Nem lennék ennyire biztos Remyvel kapcsolatban. Most jó, de sztem nem menne ilyen mértékben a góllövés neki az ágyúsoknál, nekem ő az a fajta játékos, aki nagy caspatokban nem villogna úgy. Aztán lehet tévedek, ki tudja. De pl Demba Ba sem alkotott azért maradandőt Londonban tavaly sem, bármennyire is bírom. Ugyanúgy Remyt is szeretem, de kétlem, h hosszútávon beválna ott.
Mondjuk én Remy-t alapból jobb játékosnak tartom a szenegálinál, akkor sem istenítettem DemBát túlzottan, amikor még szarkaként szárnyalt a PL-ben (képzavar level 99 :mrgreen: ).

Meg nem tudom, mennyire tudná kivenni a részét az összjátékban a londoniaknál. De azért szerintem egyáltalán nem lenne rossz, ha nem is hozná azt a szintet, amit most.

Mindenesetre egy Remy-Giroud párossal ki lehetne húzni ezt a szezont. :D

Ja, ha már Newcastle...
Newcastle have used nine French players this season in the league; 16 Premier League teams have used fewer Englishmen. :lol:
bence-barca írta:Erről az jutott eszembe, mikor Kagawa elment MUba, mert BL döntőben akar játszani, majd kövi évben BVB bejutott a döntőbe. :lol:

Reus jöjjön hozzánk, a hol játszana kérdés meg majd a jövő-Barca gondja lesz. Bírom Alexist, de Reust is elnézegetném Messi és Neymar mellett. 8)
Ott a pont.
Kép

Reus leigazolása nekem is nagy álmom már egy ideje. 8) Messi, Neymar, Reus, Alexis, Deulofeu... [-o< De ez itt off.
Válasz küldése