Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ab1daL írta:Emlékszem, amikor 5-0-ra vertük a Realt, és volt egy kép, amikor Abidal kimutat a közönségnek (culéknak), de téma lett belőle, mivel a kép alapján CR előtt állva mutatott ki, és gondolni lehetett, hogy esetleg neki mutatja. Itt pedig egyértelműen a Spurs fanoknak mutat be ez a villámléptűdesíkhülye gyerek. Úgy látszik a Senalnál azt képzelik, mintha a világ legjobb csapata az övék lenne, és megengedhetik ezt a fajta a viselkedést, emlékszem Wilshere is azért lett eltiltva nem rég, mert bemutatott a Spurs fanoknak. Többek közt ez ami gyomorforgató ebben a brigádban, hol vannak azok a játékosok ebből a csapatból, mint Henry, Bergkamp stb.. És nem játéktudásra gondolok.. Mind1, majd a szezon végén mutogasson ez a törpe srác is, hogy hány trófeát nyertek.. Amúgy megérdemelten nyertek, szép futballt játszottak mindig is, most is, de a Real után számomra a második legundorítóbb brigád, főleg, hogy ilyen ember, mint Jack Wilshere csapatkapitány lehet bárhol is..
Most szerencsétlen mit csináljon, amikor dobálják őt pénzérmékkel? A két csapat hatalmas rivális, szerintem ennyi simán belefér.ab1daL írta:Itt pedig egyértelműen a Spurs fanoknak mutat be ez a villámléptűdesíkhülye gyerek. Úgy látszik a Senalnál azt képzelik, mintha a világ legjobb csapata az övék lenne, és megengedhetik ezt a fajta a viselkedést, emlékszem Wilshere is azért lett eltiltva nem rég, mert bemutatott a Spurs fanoknak. Többek közt ez ami gyomorforgató ebben a brigádban, hol vannak azok a játékosok ebből a csapatból, mint Henry, Bergkamp stb.. És nem játéktudásra gondolok.. Mind1, majd a szezon végén mutogasson ez a törpe srác is, hogy hány trófeát nyertek.. Amúgy megérdemelten nyertek, szép futballt játszottak mindig is, most is, de a Real után számomra a második legundorítóbb brigád, főleg, hogy ilyen ember, mint Jack Wilshere csapatkapitány lehet bárhol is..
Game90 írta:dannyrosemegprobalcselezni.gif
Barton? Who?Gareth Tello írta: Pennant, a szupercsere:
Inkább őt vigyétek el, mint Remy-t vagy DemBa-t.Game90 írta:Legújabb pletyka: Arsenal - Berbatov.
Ha nem a Spurs, akkor bárki, csak ne a Senal és ne a Chelsea.Initom írta:ha nem az ágyúsok,akkor bárki csak ne a cselzi'
Most olvastam én is, hajrá!Piquenbauer írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... os-2304729
Na a babaarcú gyilkos lett a Cardiff menedzsere, és ellenünk fog debütálni a walesiek kispadján az FA-kupában. Sok sikert neki a Pl-ben!
Game90 írta: Hihetetlenül fontos volt ez a 3 pont a Cardiff ellen, megint nem játszottunk jól, de kit érdekel![]()
messideco írta:Nem az élen fogjuk várni az új évet, de sebaj.
Jaja, 4-4-2, csak pont az a vicces, hogy gyakorlatilag nincs védekező középpályás. A Soton ellen még hagyján, mert ott játszott Dembélé, de aztán a West Brom ellen kiálltunk egy olyan középpályával, hogy Chadli-Holtby-Eriksen-Siggy...Initom írta:GT a csapatod át állt a 4-4-2 re? Új edző,új taktika gondolom. Változott valamiben a játékotok?
Ezzel a 4 középpályás játékkal nálatok szerintem az a gáz hogy ,nálatok van 7-8 aki kezdő lehetne... 4 középályásnál 2 védekezik inkább,amit ki tesz Sandro Dembele vagy Paulinho. Így azért a többieket nehéz lesz tűzbe tartani...értem ezt : Lamelára,Eriksenre,Sigurdssonra Chadlira,Towsendre,Lennonra,Capouera és még lehet nem mondtam mindenkit...
Akkor van esélyük,ha Suarezt meg tudják tartani,s télen még igazolnak pár embertnoname írta: Remélem h valami csoda folytán a Pool behozza, de erre szinte semmi esély. Jelenleg úgy néz ki h a City lesz a bajnok, de tőle lefele bármi lehet.