Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De válaszaidra reagálván mindig +1 hsszel előtted járok.Gareth Tello írta: Sokra nem mentél vele, mert azzal, hogy erre reagálok, szintén növelni tudom a hsz-eim számát, mert ugyebár ez a legfontosabb a fórumon.![]()
Bale is megoldotta még jó pár évig a támadásaitokat. Ja, nem.És még mindig csak 23, szóval jó pár évig nem lesz gondunk a jobbhátvéd posztján.
No problem, Chiriches és Vertonghen leveszi a pályáról Lukakut, aztán jó lesz.![]()
Akkor úgymondom az Everton és mindig a Spurs aktuális ellenfele, de csak miattad.Aha, persze. Hétvégén még a Hull volt, most az Everton, aztán meg a Newcastle lesz, fogadni mernék...![]()
Na igen, ezzel nem lehet vitatkozni.messideco írta:vagy mindegyik kupát megnyerjük.
Sokra nem mentél vele, mert azzal, hogy erre reagálok, szintén növelni tudom a hsz-eim számát, mert ugyebár ez a legfontosabb a fórumon.bence-barca írta:Ugyan GTnek kéne lehozni, de nem hagyhatom, h növelje a hszei számát, úgyhogy én hozom le.
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar" target="_blank ... at-2291129
Walker hosszabbított 2019ig a sarkantyúsoknál. Pár éve lett emlékszem nagyon felkapva a srác meg fifaban felturbózva, mostanság nemtudom hogyan nyomja, kevesebbett hallani róla. Rosszul azért biztos nem.
bence-barca írta:Meg ha már említetted GT, h hétvégén Spurs-Everton. Szét szednek titeket Lukakuék
Aha, persze. Hétvégén még a Hull volt, most az Everton, aztán meg a Newcastle lesz, fogadni mernék...bence-barca írta:(no ezt most nem a trollkodás miatt, szigetországból Everton a kedvencem. )
messideco írta:vagy mindegyik kupát megnyerjük.
Belevéve azt, h Chelsea vasárnap után kedden kénytelen játszani, 2 nap pihenővel nagy esélyt kapnak az ágyúsok, hisz akik tegnap játszottak holnap pihenni fog egy részük. Nem is értem, h h lehet ennyire balga a szövetség, bár gyanítom direkt szúrtak ki a kékekkel.messideco írta: Jó meccsre lesz kilátás, de addig Chelsea-Arsenal Ligakupa meccs, jó lenne befogni a happy száját, de el kell Wengernek döntenie, hogy teljesen a bajnokság (BL) fontosabb, vagy mindegyik kupát megnyerjük.
Utolsó ember volt.bence-barca írta:Nyugtass meg, h ez utolsó emberként elkövetett szabálytalanság vt. Mert ha nem a bíró már ma nyugdíjba mehet.Game90 írta: Arteta piros lapja:
Néztem a 2. félidőt, igazából nem vt nagy meccs, pár helyzet mindkettő oldalon.messideco írta:Stalk: azért az nagy derby ott északon, parázs meccs lehet.
Na meg edzőváltás is volt, ha jól tudom a Sunderlandnél, szóval lehet elindulnak felfelé valamelyest. De akkor is idegesítő, hogy két győzelmük van, ebből az egyik persze, hogy akkor jön, amikor megteszem hogy kikapnak...messideco írta:Stalk: azért az nagy derby ott északon, parázs meccs lehet.
Mezner2 írta:Megint becsúszott a Valentino öltönyben ?visca el barca írta:nastasic te jó égez az ember nem látta h jön hart?
istenem special five ugy örült mintha bl-t nyertek volna
Megint becsúszott a Valentino öltönyben ?visca el barca írta:nastasic te jó égez az ember nem látta h jön hart?
istenem special five ugy örült mintha bl-t nyertek volna
Nyugtass meg, h ez utolsó emberként elkövetett szabálytalanság vt. Mert ha nem a bíró már ma nyugdíjba mehet.Game90 írta: Arteta piros lapja:
Na igen, ez egy kicsit durvára sikerült...Gareth Tello írta: Welsh Maradona?
Bob_Marley írta:Suarez
Az egyenlő volt a csodával, amit Fergie kihozz belőlük. Ez a keret arra jó lehetne, hogy a TOP4-ben végezzenek, de ilyen csapattal az öreg, hogy tudott bajnokságot nyerni azt nagyon nehéz megmagyarázni. A rengeteg a vízhordó a csapatban, Persie és Rooney az egyedüliek akik képesek vmi színt vinni ebbe a gárdába. Aztán kiderül, hogy ez az Everton milyen jó kis csapat volt, aztán Moyes tette tönkre őket a középmezőnybeli szezonjaival.Dr.Dre írta:Man.U - Stoke 1-2 a félidőben .![]()
Elég durva, Moyes bácsi nem nagyon vált még be, nem lesz ez így jó nekik...
Nesze.bence-barca írta:Előbb a Gorud nőjéről linkelj vmit, utána majd ha olyan kedvem van ő is szóba jöhet.![]()
Azért na...Gareth Tello írta: Welsh Maradona?
Előbb a Gorud nőjéről linkelj vmit, utána majd ha olyan kedvem van ő is szóba jöhet.Frimpong meg ilyen képet töltött fel az instagramjára Giroudról: KATT
Bence, nála is jelentkezhetsz majd Zaha után.
Hát nem mondanám akkora erőpróbának, mint egy BVB, City v Chelsea.Game90 írta: Amúgy a Napoli nem számított erőpróbának?