Hihetetlen meccs volt ez is!
City-győzelmet vártam, de nem ilyen brutálisat...

Igazából nem is az Arsenal-védelem volt gyenge, hanem a kékek voltak elképesztően kreatívak és hatékonyak elöl, Agüeróról már csak szuperlatívuszokban lehet beszélni, Silva a visszatérése után is hozni tudja azt a szintet, amit korábban, Negredo helyzetkihasználása ugyan nem volt a topon, de így is fényévekkel jobb volt, mint Giroud a túloldalon, Nasri tetszett, bár szerintem egy kicsit kilóg valahogy a csapatból, Touré egy állat, a szó jó értelmében, annyit fut, mint Lahm egész évben, eszeveszett mennyiségű labdát szerez, aztán ezeket vagy tökéletesen elosztogatja, vagy megindul, mint egy interkontinentális ballisztikus rakéta és végigszlalomozik a védők között, mint egy kígyó. Fernandinhónak is remek meccse volt, egyébként én sosem voltam elájulva tőle, összességében eddig annyira nem is játszott jól a Cityben, de ma megmutatta, hogy talán nem véletlenül perkált le érte 40 milliót (ha jól emlékszem) a sejk úr, Zabaleta valahogyan top jobbhátvéddé lépett elő az utóbbi egy-két idényben, Kompany klasszis, Demichelis mondjuk felejtős, hogy Walcott góljánál mit csinált, azt emlegetni fogja halála napjáig, Clichy ugyan már nem a régi, de így is hasznosan játszik, ez a Pantilimon gyerek meg annyira nem is rossz.
A Senal meg valahogy a szokásosnál jóval pontatlanabb, motiválatlanabb és lassabb volt, az első góljuk után kicsit feljavultak, ott lehetett látni azt az Arsenalt, amelyik szép kis előnyt épített ki magának a tabella elején, de aztán visszasüllyedtek arra a szintre, ahol voltak gyakorlatilag a meccs elejétől fogva. Hiányzott az átütő erő a középpályán, a rengeteg mozgás, a sok passz, a nyomás, amivel eddig megnyerték a meccseiket, egyrészt azért, mert Fernandinhóék eszméletlen munkát végeztek ott középen és hátul, illetve azért, mert Özil eléggé eltűnt, momentumai voltak csak (az a gólpassz példának okáért), ezt pedig nem annyira tudta megemészteni az együttes, pláne, hogy Ramsey-ék sem tündököltek. (Megjegyzem, így is rúgtak hármat, szóval annyira nem vészes a helyzet.)
Giroud meg no comment. Amikor ziccerben belebotlott a labdába, vagy én nem is tudom, mit csinált, és két méterrel mellérúgta bőven a tizenhatoson belülről, az elég nevetséges volt.
Game90 írta:(GT, most már tudom, hogy mit érezhettél

)
Viszont ha verjük a Chelsea-t (ha-ha), akkor "belefért" ez a mai vereség.
Egy RB/CB és egy ST kell januárban.
1. Ti legalább rúgtatok is pár gólt, mi viszont le lettünk nullázva... De gondolom, így is hatalmas érzés lehet.
2. A Chelsea szerintem fogható, én szinte biztos vagyok benne, hogy megveritek őket. Egy ilyen nagy pofon eléggé kijózanító, és nagyon felpörget a következő pár meccsre mindenképpen. Megeszitek őket reggelire. (Megint jinxelek.

)
3. Középen rendben vagytok alapvetően, mondjuk ha kidől a Mertesacker-Koscielyn-Vermaelen hármas egyik tagja, akkor a rotálás mint olyan lehetetlenné válik azon a poszton. Egy ST viszont mindenképpen kell, Giroud nem rossz, de elég nagy felelőtlenség lenne a Giroud-Bendtner párossal nekiindulni a tavaszi szezonnak.
Mertesacker leszedte Özil fejét:
https://vine.co/v/h2DXPO3LUWp" target="_blank
Wilshere véleménye a Cityről:
KATT
Közben az Everton simán nyert (Lukaku ezúttal nem rúgott gólt), a szarkák leikszeltek a Sotonnal, úgyhogy ha nem kapunk ki a Pooltól, akkor a hatodik helyen zárjuk majd a fordulót.
Viszont a nap jelenete:

Sírok.