Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ugyanúgy. Mióta itt van, a játékosok teljesen kicserélődtek körülötte, játszott több edző kezei alatt, több féle formációban, stílusban, poszton, szerepkörben. És mindenhol hozta a klasszis teljesítményt.Nyiri81 írta:Azért felveti a kérdést hogy Messi más csapatban hogyan érvényesült volna.pr13 írta:Ez megint egy totál értelmetlen összehasonlítás kettőjük között..Ha így nézzük, akkor Seedorf is jobb. Messi egyetlen csapatnál tölti a profi pályafutását, nem értem miért kellene más bajnokságban is bizonyítania bármit. A statisztikusok nézegessék a táblázataikat, a többiek meg nézik azt ami a pályán van.
Azért felveti a kérdést hogy Messi más csapatban hogyan érvényesült volna.pr13 írta:Ez megint egy totál értelmetlen összehasonlítás kettőjük között..Ha így nézzük, akkor Seedorf is jobb. Messi egyetlen csapatnál tölti a profi pályafutását, nem értem miért kellene más bajnokságban is bizonyítania bármit. A statisztikusok nézegessék a táblázataikat, a többiek meg nézik azt ami a pályán van.
Ez megint egy totál értelmetlen összehasonlítás kettőjük között..Nyiri81 írta:Nem kedvelem CR-t és jobb játékosnak tartom Messit ez tény. A mostani Juveval biztos bajnok lesz és a Juve eléggé esélyes BL-re (ütős csapat lett). Ha ez összejön nekik akkor sajnos el kell ismernem, hogy Angol/Spanyol/Olasz bajnokságban is sikeres és 3 különböző csapattal nyert BL-t és statisztika alapján CR a jobb.
Nah azért tudd már, hol a helyed, mikor róla beszélsz...Stalkyard írta:vagy a Befejezőcsatár nyeri.
Ebben annyira nem vagyok biztos. Mármint ha azt nézem, hogy Messi nélkül hótziher, hogy egyik címet se nyerjük meg a tavalyi duplából...Fecooo írta: de a csapatra gyakorolt hatása kivételesen előbbinek volt nagyobb...
Egyéni teljesítményt nézve nem volt nála jobb, és jelenleg sem nagyon van.hajnesz írta:Én pl biztos nem adnám idén Messinek.
Pont ezért szedték le, hogy ne befolyásolja az újságirókat a szavazás.MessiNeymarSuarez írta:Mondjuk az vicces hogy leszedik a szavazást![]()
Fent hagyhatták volna, hadd lássák szavazáskor az újságírók is hogy kit tart a jónép érdemesnek rá.
Gondolom gázul sülne ki, ha továbbra is lehetne szavazni, aztán az igazi szavazásnál az újságírók gyökeresen mást gondolnának.
Ettől függetlenül ne legyenek illúzióink, az újságírók meglátják hogy "jajj Ronaldo BL-t nyert és BL gólkirály" akkor rá fognak szavazni és megkapja idén is a 2 jó meccsére.(Annyi Messinek is volt a BL-ben)
igen, igenMatyiG írta:westerngom írta:
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... ni-2662953" target="_blank
Az FF-nél ezeket az adatokat látva döntöttek úgy, hogy nincs értelme a szavazás folytatásának, hanem majd az újságírók eldöntik, hogy ki volt 2018 legjobbja.
na ez ultra gáz!, szóval akkor baromira mind 1, h. kit tart a világ egyértelműen a legjobbnak, majd döntenek a firkászok. (akkor úgyis Cunci lesz vagy Modrics)
![]()
Bár az Aranylabda odaítéléséről csak és kizárólag az újságírók döntenek
westerngom írta:Ronal.10 írta:Hirtelen le is szedték a közönségszavazást a francefootball honlapról.. kb 1,4 milióbol 1,2 Messi szavazat volt![]()
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... ni-2662953" target="_blank
Az FF-nél ezeket az adatokat látva döntöttek úgy, hogy nincs értelme a szavazás folytatásának, hanem majd az újságírók eldöntik, hogy ki volt 2018 legjobbja.
na ez ultra gáz!, szóval akkor baromira mind 1, h. kit tart a világ egyértelműen a legjobbnak, majd döntenek a firkászok. (akkor úgyis Cunci lesz vagy Modrics)
Ronal.10 írta:Hirtelen le is szedték a közönségszavazást a francefootball honlapról.. kb 1,4 milióbol 1,2 Messi szavazat volt![]()
Nem a mostanira gondolok, hanem a tavalyi ősz és tavasz közötti teljesítményére, ott én éreztem egy kis difit.MatyiG írta:Mivel gyengült most ősszel tavaszhoz képest?Messi a végén gyengült
Igen, amúgy kapott már Messi aranylabdát ennél kicsivel rosszabb szezon teljesítményre is. Na majd kiderülFecooo írta:ha a kislányok szavaztak volna cuncira és így állt volna a szavazás aránya a hercegnő javára, biztos vagyok benne, hogy nem szedték volna le...Ronal.10 írta:Hirtelen le is szedték a közönségszavazást a francefootball honlapról.. kb 1,4 milióbol 1,2 Messi szavazat volt![]()
ha a kislányok szavaztak volna cuncira és így állt volna a szavazás aránya a hercegnő javára, biztos vagyok benne, hogy nem szedték volna le...Ronal.10 írta:Hirtelen le is szedték a közönségszavazást a francefootball honlapról.. kb 1,4 milióbol 1,2 Messi szavazat volt![]()
Stalkyard írta:Kíváncsi vagyok CR erőszakolós esete mennyire fogja befolyásolni a díjat, és hogy a szánalmas #metoo kampány betör-e a fociba is.Nem mintha (szerintem) megérdemelné a portugál, de enélkül simán közte meg Modric között dőlne el.
Érdekes lesz.