Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Az idei teljesítményük alapján tényleg nincsenek egy lapon. Az egyik az olasz bajnokságban legjobb csapatában első számú gollovokent nem lett gól király, lehagyta a 40 éves Quarella meg 2 fejesgól egy tizi az év számára legkobb meccsén. A másik a blben folyamat húzta a csapatát és bl döntőt játszott. Számok statisztikak minden alapján a másik előtt volt.miro. írta:Te is magadat hogy Lucas Mourat es Ronaldot egy lapra teszed.optimus írta: Lucas Moura az elődöntőben lőtt 3at 45p alatt ezzel a döntőbe lőve a csapatát. Mondjuk Ő nem lőtt egyet sem a Sassulonak.
Rendesen beárazzák ám ilyenkor a díjjat egy ilyen Cr top3al.
Meglepődnék ha nem Van Dijk nyerné.
Te is magadat hogy Lucas Mourat es Ronaldot egy lapra teszed.optimus írta: Lucas Moura az elődöntőben lőtt 3at 45p alatt ezzel a döntőbe lőve a csapatát. Mondjuk Ő nem lőtt egyet sem a Sassulonak.
Rendesen beárazzák ám ilyenkor a díjjat egy ilyen Cr top3al.
Meglepődnék ha nem Van Dijk nyerné.
Van Dijk összehasonlítani Messivel vagy CR el:) BOHÓC történet az egész:)davi10 írta:Unibet-en szerintem meg is rakom Van Dijk-ot, ha már lehet.
CR-nek esélye sincs, Messi meg szerintem a Copa-s kiborulásával elintézte magát.
Lucas Moura az elődöntőben lőtt 3at 45p alatt ezzel a döntőbe lőve a csapatát. Mondjuk Ő nem lőtt egyet sem a Sassulonak.MatyiG írta:
Szerintem a Tico elleni triplája miatt van ott + NL-győzelem.
Szerintem a Tico elleni triplája miatt van ott + NL-győzelem.optimus írta:Az tetszik hogy CRnek akkora király szezonja volt hogy a szezon top3 momentjéből az egyik egy sassulo elleni dupla, a másik pedig egy Svédország elleni dupla.MatyiG írta:FIFA: Messi - CR - VVD hármasból kerül ki a győztes.
Az tetszik hogy CRnek akkora király szezonja volt hogy a szezon top3 momentjéből az egyik egy sassulo elleni dupla, a másik pedig egy Svédország elleni dupla.MatyiG írta:FIFA: Messi - CR - VVD hármasból kerül ki a győztes.
De a büntetőt belőtte!!! És Édert is belehajszolta a góllövésbe!A második bekezdésedhez: az a vicc, hogy aki 16-ban megnyerte, egyik döntőben sem mutatott többet, a negyed- és elődöntőkben pedig gyengébb is volt.![]()
nekem ne mond, de szándékosan nem kötöttem ide, arról is meg van a véleményem.LG írta: A második bekezdésedhez: az a vicc, hogy aki 16-ban megnyerte, egyik döntőben sem mutatott többet, a negyed- és elődöntőkben pedig gyengébb is volt.![]()
A második bekezdésedhez: az a vicc, hogy aki 16-ban megnyerte, egyik döntőben sem mutatott többet, a negyed- és elődöntőkben pedig gyengébb is volt.csababarca írta:nyert vb-t is, azt miért nem szajkózzátok?miro. írta: Europa Ligaval aranylabda top3? Meg viccnek is rossz.
én sem adnám neki, félreértés ne essék, de nem "csak" EL-t nyert.
Neki 2016 volt a nagy lehetősége, de flop volt az EB-BL döntőkben, így offolta magát. ha azokat behúzza, akkor megnyerhette volna jogosan.
Idén biztos nem.
A többiek csak annak vannak öltözve?Igazi ember.
nyert vb-t is, azt miért nem szajkózzátok?miro. írta: Europa Ligaval aranylabda top3? Meg viccnek is rossz.
Europa Ligaval aranylabda top3? Meg viccnek is rossz.LG írta:Nálam pl. Griezmann Modric előtt lenne. A francia tényleg VB hős volt, nemcsak csináltak belőle, a döntőben a legjobb volt. EL-ben remekelt (ok, nem BL, de azért ne nézzünk már trágyának). BL-ben ősszel megint nagyot ment.
Csak ő ugye nagyképű, kevésbé szerethető mint Luka.
Inkább Modric, mint Ronaldo, sajnos Messitől Pep elvett pár aranylabdát, vele nem itt tartana a csapat.visca el barca írta:évek óta vicc ez az aranylabda szavazás, de a tegnapi győztes feltette az i-re a pontotmodric
Őszi BL kiesés pont nem számít ebbe bele mondjuk, 2018-ban EL és VB győztes, lőtt vagy 30 gólt gondolom mellé. Nálam sincs ott mondjuk, de lehet érveket találni hozzá.miro. írta:De ez hogy Grezmann bekerült a top 3-ba komolyan nem értem..
Az EL felhúzta,pedig pont hogy kiestek a BL-ből már ősszel. Vicc.
Óriási vicc, hogy nem fért be a Top 3-ba.MatyiG írta:Amúgy csak én nem emlékszem, hogy a VB előtt is ment volna a Modric-hype? Az egész a vébén kezdődött, főleg az argentinok elleni meccs után.
Leo Messi in 2018:
- 43 goals, 21 assists
- x3 trophies
- Most goals in Europe
- Golden Boot winner
- Most UCL goals
Only ranked FIFTH in the Ballon d'Or rankings...
Benzema Rakitic előtt végzett.