Game90 írta:Nem is értem Mourinho-t, hogy miért adta őt kölcsön. Lukaku bőven jobb, mint a botlábú Torres, a lefelé áldozó Eto'o és a középszerű DemBa.
Abszolút egyetértek, én sem látom a logikát a Special Five döntése mögött.

Mondjuk a dolog még viccesebb, ha figyelembe vesszük, hogy Sturridge-t is eladták, aki eddig parádésan teljesít idén a Poolban.
Game90 írta:Most konkrétan csak a kezdőre gondoltam, az szerintem erősebb, mint a tiétek (Flamini, Ramsey, Walcott, Özil, Cazorla vs. Paulinho, Dembélé, Lennon, Eriksen, Lamela).
A kezdő talán valamennyivel erősebb, de szerintem mélyebb és minőségibb a padunk, ha ezeket a kezdőket nézzük, akkor a padon Wilshere, Arteta, Podolski, Ox, Rosicky, Diaby vs Sandro, Capoue, Sigurdsson, Holtby, Townsend, Chadli.
Összességében szerintem nagyon hasonló erősségű most a két csapat, annyi előnyben vagytok, hogy összeszokottabbak vagytok, míg nálunk átlagon felüli volt a játékosmozgás, sokan mentek, sokan jöttek, meg kell találni a legerősebb kezdő tizenegyet, a legmegfelelőbb taktikát, az újaknak be kell illeszkedniük az új közegbe, meg kell ismerniük egymás játékstílusát, hogy jól megértsék egymást a pályán, és még sorolhatnám.
Game90 írta:De ha már itt vagyunk, akkor érdekelne, hogy szerinted ki a jobb, nem kell indokolnod, csak <, >, =
Flamini vs. Paulinho
Ramsey vs. Dembélé
Arteta vs. Sandro
Wilshere vs. Capoue
Walcott vs. Lennon
Özil vs. Eriksen
Cazorla vs. Lamela
Ox vs. Holtby
Rosicky vs. Sigurdsson
Podolski vs. Chadli
Gnabry vs. Townsend
Szívesen indokolnék is, csak most nincs sok időm, de holnap visszatérek rá, addig is egy villámértékelés.
Flamini < Paulinho
Ramsey = Dembélé
Arteta < Sandro
Wilshere > Capoue
Walcott > Lennon
Özil = Eriksen
Cazorla > Lamela
Ox < Holtby
Rosicky < Sigurdsson
Podolski > Chadli
Gnabry < Townsend
A te verziód is jöhet, ha gondolod, kíváncsi lennék, te hogyan látod a dolgokat.
OFF: így olvasgatva a topikot elég feltűnő, hogy kb. minden második hsz az enyém...

Lassan már kiérdemlem a Director del Premier League rangot.