Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
salas9
Entrenador del Barça

2013.11.23. 14:56:07

Gareth Tello írta:Merseyside Derby is coming.
Az 50. percben 2-1-re vezetnek a vörösök (Suarez, Coutinho - Mirallas), és Baines helyére beállt Deulofeu! 8)

Szerk.: 3 percére rá 1 vs. 1-ben Mignolet lábába rúgta a bogyót... :roll:
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.22. 16:34:43

Merseyside Derby is coming.
http://www.youtube.com/watch?v=CnqJNnc3tuk" target="_blank
Game90 írta:GT, szép napot!

KATT
Milyen kedvesek ezek a srácok... :evil: :mrgreen:

Amúgy Henry megint visszatér hozzátok? :lol:
PCsabi
aka Game90

2013.11.22. 14:50:48

25 - Arsenal's 2013-14 record of 25 points from 11 PL games is the same as Wigan had at this stage in 2005-06. Mirror.

GT, szép napot!

KATT

:mrgreen:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.11.17. 23:37:33

Gareth Tello írta: Igazad van... Már megint hülyeséget írtam, bocsánat. Amúgy tényleg, lehetne ő az új Henke Larsson, ha már ő is skandináv. 8)

Mandanda? Nem rossz, de Hugót jobbnak tartom. :) Esetleg kiegyezhetünk egy döntetlenben. :D

PL-ben viszont nálam mindenképpen top3 Lloris.

Friedel és Gomes mellett. :mrgreen:
Na, most sokkal jobban tetszik amit írsz. :) Hala Bendtner! Beleborzongok arra gondolva, hogy egy Depay támogatta Bendtner játszana itt... na de nem álmodozunk! [-X

Áhh... velem ez a vita esélytelen, kedvenc kapusom egész futball világból :D

Nem tudom hol áll PL fantasyban, mindenesetre ahol áll, annyiadik legjobb kapus. Az a legjobb mértékadó. :mrgreen:
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.17. 22:47:26

bence-barca írta:Te megőrültél???? Egy ekkora klasszis az ellenfelet erősítse? Ha még Rooneyról vagy Falcaoról mondod ezt elnézem, na de Bendtnernél... remélem már télen elhozzuk!

Amúgy meg legjobbakról volt szó GT :wink: Csak franciáknál van jobb kapus nála, és őt úgy hívják Steve Mandanda 8) No, mondjuk ő az egész PLt veri.
Igazad van... Már megint hülyeséget írtam, bocsánat. Amúgy tényleg, lehetne ő az új Henke Larsson, ha már ő is skandináv. 8)

Mandanda? Nem rossz, de Hugót jobbnak tartom. :) Esetleg kiegyezhetünk egy döntetlenben. :D

PL-ben viszont nálam mindenképpen top3 Lloris.

Friedel és Gomes mellett. :mrgreen:
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.11.17. 22:41:10

Gareth Tello írta: Benzema mögé mehetne Madridba. :D

2. LLORIS?! #-o

Te megőrültél???? Egy ekkora klasszis az ellenfelet erősítse? Ha még Rooneyról vagy Falcaoról mondod ezt elnézem, na de Bendtnernél... remélem már télen elhozzuk!

Amúgy meg legjobbakról volt szó GT :wink: Csak franciáknál van jobb kapus nála, és őt úgy hívják Steve Mandanda 8) No, mondjuk ő az egész PLt veri.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.17. 22:24:47

Aaron Ramsey has scored 13 goals in 22 appearances for club and country so far this season.
Game90 írta:Bendtner :mrgreen: :
KATT
Benzema mögé mehetne Madridba. :D

Wilshere Twitteren: Top 3 keepers in the Premiership? I'm going with 1.Sczcesny. 2. Hart. 3. De Gea. Opinions please? I was stuck on number 3!!
1. A saját csapattársa nevét sem tudja helyesen leírni. :lol:
2. LLORIS?! #-o

Ravel Morrison meg laza volt az angol U21-esek edzésén: http://www.youtube.com/watch?v=hONKlo6HGWM" target="_blank
messideco
Presidente del Barça

2013.11.17. 22:14:38

Azzal a csapattal volt utoljára esélyünk bajnokságot nyerni 2009-ben :)

Bendter? Hát a Barca úgy is csatárt keres (már ha a Torghelle-projekt megbukik)...

Állítólag Ramsey is sérülést szenvedett a barimeccsen.
Kép
"And my heart will leave you never."
PCsabi
aka Game90

2013.11.17. 22:09:19

Bendtner :mrgreen: :
KATT

Wengerball at The Emirates:
KATT
Hleb - Fabregas - Flamini - Rosicky középpálya...

Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.11.17. 11:25:11

Piquenbauer írta:...
De...de hát nem is franciák. :mrgreen:

Toivonen nálam nem akkora játékos, nem hiszem, h akkora pályafutást futhatna be Angliában.
Zaha nem lenne rossz, kölcsönbe nem buknátok vele semmiképp sem.
Piquenbauer
Jugador d'estrella

2013.11.17. 10:59:34

Most, hogy eljött a válogatott szünet, ismét szóba került néhány játékos, mint lehetséges erősítés.

Az egyik Ola Toivonen a PSV Eindhoven svéd támadója, akinek a szerződése a nyáron lejár a holland klubnál, így amennyiben szeretnének pénzt látni belőle a PSV-nél, abban az esetben januárban el kellene adniuk őt. Egyébként Toivonen már beszélt a PSV vezetőivel arról, hogy már januárban szeretne tovább állni. A hírek szerint ő lehet az egyik fő prioritásunk a januári átigazolási időszakban. Egyébként rajtunk kívül a Fulham érdeklődik élénken iránta.

Egy másik név akiről írnak, Wilfried Zaha, a Manchester United szélsőként és támadóként is bevethető fiatal játékosa. A hírek szerint Zaha képviselői, valamint a klub képviselői előrehaladott tárgyalásokat folytattak a játékos jövőjéről, aki januárban kerülhetne hozzánk kölcsönbe hat hónapig. (Remélem Pardenak nincsen lánya, mint Moyesnak :roll: )

Ha pedig már válogatott mérkőzések voltak, Elefántcsontpart már kvalifikálta magát a tornára, így Tiotének jó esélye van arra, hogy ott legyen majd a brazíliai vb-n. Valamint Nigéria is kijutott a tornára, s állítólag Ameobi játékára is számítana a tornán a nigériai szövetségi kapitány.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.16. 15:45:50

Ezért szeretem a barátságos válogatott meccseket. =D>

Elég rosszkor jött ez a sérülés, pont kezdett igazán belejönni a játékba, ráadásul egy nehéz sorozat előtt is állunk, ami így nélküle még nehezebb lesz. :?

Holtbynak így 110%-ot kell majd hoznia. Illetve ezzel a sérüléssel talán eljött végre Lamela ideje is.

Jobbulást, Christian!

szerk.: Ez meg hatalmas. :lol: A Spurs-fanok kreativitása nem ismer határokat. :mrgreen:
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.11.16. 12:47:52

Bokasérülést szenvedett Christian Eriksen, a dán labdarúgó-válogatott és a Tottenham Hotspur támadó középpályása a Dánia–Norvégia (2–1) felkészülési mérkőzésen.

Eriksent az orvosok még vizsgálják, de Morten Olsen dán szövetségi kapitány szerint négy-hat hetes kihagyás a valószínű. A Tottenhamnek újévig még kilenc bajnokija van, közte a Manchester City, a Liverpool, illetve a Manchester United elleni meccsek.

Hát azért ez nagy érvágás. (a dán Özil :D )
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.15. 20:27:06

Game90 írta:Dzeko az Arsenal kiszemeltje:
KATT

Neki azért jobban örülnék, mint Benzema-nak.
Végre egy kicsit reálisabb hír az utóbbi napok pletykadömpingje után. :D

Dzeko mondjuk tényleg remek középcsatár, ha nem is a szűk elit tagja. A Cityben csak epizódszerepekhez juthat Negredo mögött egyelőre, Londonban szerintem bőven többet játszhatna, ha nem is lenne alapkezdő. Szóval lenne értelme a váltásnak mindkét oldalról.

Amúgy elvileg a Dortmund is szeretné leigazolni Lewandowski valószínűsíthető távozása miatt, szóval nem csak ti vetettetek szemet a bosnyákra.

Más: A PL legjobb csatárai idén (SkySports) - remekül megírt cikk érdekes statokkal, érdemes elolvasni.
PCsabi
aka Game90

2013.11.15. 16:22:35

Dzeko az Arsenal kiszemeltje:
KATT

Neki azért jobban örülnék, mint Benzema-nak.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.13. 21:50:49

bence-barca írta:Hát akkor ha nem is középcsapat, de hátso fertályban élvonalbeli csapat, na... :D

Komoly vidi. :lol:

Kérdés vt, h mi lehet a végeredmény? :-k Yaya szabad és Agüero ollózással 2-0 a Citynek. :wink:
Mondjuk elnézném a Barçában Pinto utódjaként. :D Az öltözői hangulathoz ő is sokat tenne hozzá, és amúgy sem akkora gáz, ha kiesünk a kupából. :mrgreen:

Igen, szerencsére nagyon aktív a YouTube-oldalunk, hatalmas videókat töltögetnek fel folyamatosan. :D
A legfrissebb: http://www.youtube.com/watch?v=EqFRj5h1sxs" target="_blank :lol:
Holtby laza: http://www.youtube.com/watch?v=0bm9lKmA-TM" target="_blank
Crossbar challenge :D : http://www.youtube.com/watch?v=dXiykk7mhuM" target="_blank
És a híres tizenegyespárbaj: http://www.youtube.com/watch?v=AsYBibiGhKo" target="_blank

Agüero-ollózás? Na persze. Chiriches leveszi a pályáról. 8) :mrgreen:

Igazából az lenne a legjobb, ha az elején rúgnánk egyet, aztán beállnánk bekkelni, abban úgyis profik vagyunk. :mrgreen:
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.11.13. 21:37:26

Gareth Tello írta: El is akart menni a nyáron, de végül nem jött össze a dolog (ahogy Adebayornak sem). Szerintem télen el fog igazolni azért. :)

Amúgy meg nézd meg EZT a videót, hatalmas. :D 4:20-tól van Gomes nagyjából. Egy komment hozzá: if only gomes could go down so quickly for spurs in goal lol
Ez mindent elárul. :lol:

Nem szoktam pesszimista lenni, de most szerintem kikapunk. :? Erősebb a City (még :D ).
Hát akkor ha nem is középcsapat, de hátso fertályban élvonalbeli csapat, na... :D

Komoly vidi. :lol:

Kérdés vt, h mi lehet a végeredmény? :-k Yaya szabad és Agüero ollózással 2-0 a Citynek. :wink:
Initom
Entrenador del Barça

2013.11.13. 21:26:53

Gareth Tello írta:

Amúgy meg nézd meg EZT a videót, hatalmas. :D 4:20-tól van Gomes nagyjából. Egy komment hozzá: if only gomes could go down so quickly for spurs in goal lol

Nem szoktam pesszimista lenni, de most szerintem kikapunk. :? Erősebb a City (még :D ).

Verthongen :lol: :lol: Az a balta arc :D Kb mint Dolph Lundgren :lol:

Szerintem is nyer a City :) Főleg a hazai pálya előnye miatt. Náluk az idén 3szoros :D
Abi & Tito
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.13. 20:56:06

bence-barca írta:GT, ezt elsősorban tőled kérdezném.
Múltheti meccsen (ahol kikaptatok, Krul khm khm... :mrgreen: ) figyeltem fel újra, h Friedel mögött Gomes a 3. számú kapus. Simán elmehetne akármelyik topbajnoksába egy középcsapathoz védeni, ahol elsőszámú kapus lenne, miért éri meg neki, h ink a meccsek 99%n a lelátón foglal helyet? Ennyire pénzéhes játékos ő is? :-k
Krul? Ne káromkodj itt, ha megkérhetlek. :mrgreen:

El is akart menni a nyáron, de végül nem jött össze a dolog (ahogy Adebayornak sem). Szerintem télen el fog igazolni azért. :)

Initom írta:Hétvégén újabb rangadó :D City-Spurs :D Ha most is kikapnak a manchesteriek,eléggé benne lesznek a trágyába',bár otthon elég erősek ,a londoniak pedig nincsenek igazán formában...sebaj majd Soldado tiziből :mrgreen:
Initom
Entrenador del Barça

2013.11.13. 19:24:09

bence-barca írta:GT, ezt elsősorban tőled kérdezném.
Múltheti meccsen (ahol kikaptatok, Krul khm khm... :mrgreen: ) figyeltem fel újra, h Friedel mögött Gomes a 3. számú kapus. Simán elmehetne akármelyik topbajnoksába egy középcsapathoz védeni, ahol elsőszámú kapus lenne, miért éri meg neki, h ink a meccsek 99%n a lelátón foglal helyet? Ennyire pénzéhes játékos ő is? :-k

GT-től kérdezted igaz,de én úgy gondolom nem véletlen az,hogy ő elégedett azzal a pozícióval. Szerintem egyik középcsapatba se lehetne kezdő :D Szegényem elég nagy potyakapus :mrgreen:
Itt meg elél mint maci a málnásba :D

Hétvégén újabb rangadó :D City-Spurs :D Ha most is kikapnak a manchesteriek,eléggé benne lesznek a trágyába',bár otthon elég erősek ,a londoniak pedig nincsenek igazán formában...sebaj majd Soldado tiziből :mrgreen:
Abi & Tito
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.11.13. 19:07:19

GT, ezt elsősorban tőled kérdezném.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.13. 16:25:32

Game90 írta:3. Szóval akkor a legkézenfekvőbb megoldás a Mezőkövesd lenne.
4. Nem.
3. Pontosan.
4. De. :mrgreen:
Game90 írta:Michael Carrick: Only Yaya Touré (834) and Aaron Ramsey (686) have made more passes in the PL this season than @carras16 (668).
Most egy ideig nem fogja növelni ezt a számot a manchesteri: nagyjából hat hetes kihagyásra kényszerül, karácsony környékén térhet vissza.

Cikk a Cityről

A WhoScored PL-álomcsapata az eddigi fordulók alapján

Ezt meg csak most találtam, Sagna Coutinhót terrorizálja:
Kép
:lol:
PCsabi
aka Game90

2013.11.12. 21:37:04

Gareth Tello írta:Lassan át lehetne nevezni a topikot "Game-Bence-GT-beszélgetés" topikká. :lol: :?
Igazából ha rajtunk kívül bárki hozzászól a témához, azt azonnal törlöm. Nehogy má' megzavarják a beszélgetésünket.
Gareth Tello írta: 2. Mondjuk simán lehetne rotálni őket, aztán nem az lenne, hogy Giroud minden meccset végigjátszik. Bár, gondolom, Walcott és Podolski visszatértével azért egyre többet pihenhet majd a francia is.
3. + Barça. :mrgreen: Hátha. :mrgreen: A Unitedba nem hiszem, hogy menne, amíg ott van RvP, a Bayern már sanszosabb (igaz, Pep elkezdte már próbálgatni a csatár nélküli játékot, illetve Mandzukic is ott van :D ), a Real szerintem Suárezt fogja elvinni valamikor, hozzátok meg nem tudom, mennyire igazolna szívesen. Ott lehet még a Chelsea talán, hiába vannak tömve csatárokkal, egyik sem muzsikál kifejezetten jól. Mondjuk ha jövőre visszahívják Lukakut és ő lesz az első számú középcsatár, akkor nem jöhetnek szóba ők sem.
4. Azért ne mondd, hogy nem előrelépés a Serie A-ból az idei EL-győzteshez igazolni. :mrgreen:
2. Pontosan.
3. Szóval akkor a legkézenfekvőbb megoldás a Mezőkövesd lenne.
4. Nem.

Michael Carrick: Only Yaya Touré (834) and Aaron Ramsey (686) have made more passes in the PL this season than @carras16 (668).
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.11.12. 19:55:49

Gareth Tello írta: 1. Ezt nem értem. Egy ilyen tehetséges, sokszor bizonyított playa nem kell senkinek? AVB helyében nem szórakoztam volna ilyen Bentekékkel meg Soldadókkal, azonnal vittem volna a koreait. :mrgreen:
Az hagyján, de most képzeld el, ha nem adja el anno a Monaco idén nyáron nem kell 60m-t holmi Falcaokra költeni... az mehetett volna inkább a Messi alapba. :D
Gareth Tello írta:
Game90 írta: Miért, Lamela-nak előrelépés volt a Spurs? :-k :mrgreen:
4. Azért ne mondd, hogy nem előrelépés a Serie A-ból az idei EL-győzteshez igazolni. :mrgreen:
Hát nem tudom. Inkább emelem fel a Scudettot év végén, minthogy következő nyáron megint a BLről álmodozzak vagy legalább arról, h az ágyúsok elött végezzek. :mrgreen:
Pedig a calciot nem szeretem, ellentétben a PLlel...

Amúgy ha idei EL győzteshez igazolt volna, akkor a Wigant választja. Csakhogy országon belül maradjunk. :wink:
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.12. 19:48:07

Lassan át lehetne nevezni a topikot "Game-Bence-GT-beszélgetés" topikká. :lol: :?
Game90 írta:Él még, nyáron el akartuk sózni valahova, de nem kellett senkinek sem

Giroud nagyon beleillik a játékunkba, szóval ha jönne Remy, akkor is csak második számú csatárnak.

Lewandowski álom lenne. Viszont ha belegondolok, akkor vele kapcsolatban szerintem csak 4 csapat jöhet szóba: Bayern, Real, ManUnited, Arsenal. Szóval van esélyünk:
http://youtu.be/ofl2XZ8VNx0" target="_blank

Miért, Lamela-nak előrelépés volt a Spurs? :-k :mrgreen:

Walcott-ot eladjuk a Monaco-nak 40 millióért, Reus-t pedig megvesszük 35-ért :mrgreen:
1. Ezt nem értem. Egy ilyen tehetséges, sokszor bizonyított playa nem kell senkinek? AVB helyében nem szórakoztam volna ilyen Bentekékkel meg Soldadókkal, azonnal vittem volna a koreait. :mrgreen:
2. Mondjuk simán lehetne rotálni őket, aztán nem az lenne, hogy Giroud minden meccset végigjátszik. Bár, gondolom, Walcott és Podolski visszatértével azért egyre többet pihenhet majd a francia is.
3. + Barça. :mrgreen: Hátha. :mrgreen: A Unitedba nem hiszem, hogy menne, amíg ott van RvP, a Bayern már sanszosabb (igaz, Pep elkezdte már próbálgatni a csatár nélküli játékot, illetve Mandzukic is ott van :D ), a Real szerintem Suárezt fogja elvinni valamikor, hozzátok meg nem tudom, mennyire igazolna szívesen. Ott lehet még a Chelsea talán, hiába vannak tömve csatárokkal, egyik sem muzsikál kifejezetten jól. Mondjuk ha jövőre visszahívják Lukakut és ő lesz az első számú középcsatár, akkor nem jöhetnek szóba ők sem.
5. Az olyan lenne, mint az, hogy a Real majd eladja Khedirát 40-ét, és megveszi Gündogant 30-ért. :lol:

Ja, ezt neked küldöm, egy malajziai újság címlapja a United-Arsenal után: http://i.imgur.com/R2BjSfs.jpg" target="_blank
Manchester United (who else?) showed that Arsene Wenger’s men are just too soft to mix it with the big boys. :mrgreen:

És még egy tweet a meccs után: BREAKING: Phil Jones arrested after being found leaving Old Trafford with £42million in his pocket. Mesut Ozil has been returned to Arsenal. :lol:
Válasz küldése