Az 50. percben 2-1-re vezetnek a vörösök (Suarez, Coutinho - Mirallas), és Baines helyére beállt Deulofeu!Gareth Tello írta:Merseyside Derby is coming.

Szerk.: 3 percére rá 1 vs. 1-ben Mignolet lábába rúgta a bogyót...

Az 50. percben 2-1-re vezetnek a vörösök (Suarez, Coutinho - Mirallas), és Baines helyére beállt Deulofeu!Gareth Tello írta:Merseyside Derby is coming.
Milyen kedvesek ezek a srácok...
Na, most sokkal jobban tetszik amit írsz.Gareth Tello írta: Igazad van... Már megint hülyeséget írtam, bocsánat. Amúgy tényleg, lehetne ő az új Henke Larsson, ha már ő is skandináv.![]()
Mandanda? Nem rossz, de Hugót jobbnak tartom.Esetleg kiegyezhetünk egy döntetlenben.
![]()
PL-ben viszont nálam mindenképpen top3 Lloris.
Igazad van... Már megint hülyeséget írtam, bocsánat. Amúgy tényleg, lehetne ő az új Henke Larsson, ha már ő is skandináv.bence-barca írta:Te megőrültél???? Egy ekkora klasszis az ellenfelet erősítse? Ha még Rooneyról vagy Falcaoról mondod ezt elnézem, na de Bendtnernél... remélem már télen elhozzuk!
Amúgy meg legjobbakról volt szó GTCsak franciáknál van jobb kapus nála, és őt úgy hívják Steve Mandanda
No, mondjuk ő az egész PLt veri.
Gareth Tello írta: Benzema mögé mehetne Madridba.![]()
2. LLORIS?!![]()
Benzema mögé mehetne Madridba.
De...de hát nem is franciák.Piquenbauer írta:...
Végre egy kicsit reálisabb hír az utóbbi napok pletykadömpingje után.
Mondjuk elnézném a Barçában Pinto utódjaként.bence-barca írta:Hát akkor ha nem is középcsapat, de hátso fertályban élvonalbeli csapat, na...![]()
Komoly vidi.![]()
Kérdés vt, h mi lehet a végeredmény?Yaya szabad és Agüero ollózással 2-0 a Citynek.
Hát akkor ha nem is középcsapat, de hátso fertályban élvonalbeli csapat, na...Gareth Tello írta: El is akart menni a nyáron, de végül nem jött össze a dolog (ahogy Adebayornak sem). Szerintem télen el fog igazolni azért.![]()
Amúgy meg nézd meg EZT a videót, hatalmas.4:20-tól van Gomes nagyjából. Egy komment hozzá: if only gomes could go down so quickly for spurs in goal lol
Ez mindent elárul.
Nem szoktam pesszimista lenni, de most szerintem kikapunk.Erősebb a City (még
).
Gareth Tello írta:
Amúgy meg nézd meg EZT a videót, hatalmas.4:20-tól van Gomes nagyjából. Egy komment hozzá: if only gomes could go down so quickly for spurs in goal lol
Ez mindent elárul.
Nem szoktam pesszimista lenni, de most szerintem kikapunk.Erősebb a City (még
).
Krul? Ne káromkodj itt, ha megkérhetlek.bence-barca írta:GT, ezt elsősorban tőled kérdezném.
Múltheti meccsen (ahol kikaptatok, Krul khm khm...) figyeltem fel újra, h Friedel mögött Gomes a 3. számú kapus. Simán elmehetne akármelyik topbajnoksába egy középcsapathoz védeni, ahol elsőszámú kapus lenne, miért éri meg neki, h ink a meccsek 99%n a lelátón foglal helyet? Ennyire pénzéhes játékos ő is?
Nem szoktam pesszimista lenni, de most szerintem kikapunk.Initom írta:Hétvégén újabb rangadóCity-Spurs
Ha most is kikapnak a manchesteriek,eléggé benne lesznek a trágyába',bár otthon elég erősek ,a londoniak pedig nincsenek igazán formában...sebaj majd Soldado tiziből
bence-barca írta:GT, ezt elsősorban tőled kérdezném.
Múltheti meccsen (ahol kikaptatok, Krul khm khm...) figyeltem fel újra, h Friedel mögött Gomes a 3. számú kapus. Simán elmehetne akármelyik topbajnoksába egy középcsapathoz védeni, ahol elsőszámú kapus lenne, miért éri meg neki, h ink a meccsek 99%n a lelátón foglal helyet? Ennyire pénzéhes játékos ő is?
3. Pontosan.Game90 írta:3. Szóval akkor a legkézenfekvőbb megoldás a Mezőkövesd lenne.
4. Nem.
Most egy ideig nem fogja növelni ezt a számot a manchesteri: nagyjából hat hetes kihagyásra kényszerül, karácsony környékén térhet vissza.Game90 írta:Michael Carrick: Only Yaya Touré (834) and Aaron Ramsey (686) have made more passes in the PL this season than @carras16 (668).
Igazából ha rajtunk kívül bárki hozzászól a témához, azt azonnal törlöm. Nehogy má' megzavarják a beszélgetésünket.Gareth Tello írta:Lassan át lehetne nevezni a topikot "Game-Bence-GT-beszélgetés" topikká.![]()
![]()
2. Pontosan.Gareth Tello írta: 2. Mondjuk simán lehetne rotálni őket, aztán nem az lenne, hogy Giroud minden meccset végigjátszik. Bár, gondolom, Walcott és Podolski visszatértével azért egyre többet pihenhet majd a francia is.
3. + Barça.Hátha.
A Unitedba nem hiszem, hogy menne, amíg ott van RvP, a Bayern már sanszosabb (igaz, Pep elkezdte már próbálgatni a csatár nélküli játékot, illetve Mandzukic is ott van
), a Real szerintem Suárezt fogja elvinni valamikor, hozzátok meg nem tudom, mennyire igazolna szívesen. Ott lehet még a Chelsea talán, hiába vannak tömve csatárokkal, egyik sem muzsikál kifejezetten jól. Mondjuk ha jövőre visszahívják Lukakut és ő lesz az első számú középcsatár, akkor nem jöhetnek szóba ők sem.
4. Azért ne mondd, hogy nem előrelépés a Serie A-ból az idei EL-győzteshez igazolni.![]()
Az hagyján, de most képzeld el, ha nem adja el anno a Monaco idén nyáron nem kell 60m-t holmi Falcaokra költeni... az mehetett volna inkább a Messi alapba.Gareth Tello írta: 1. Ezt nem értem. Egy ilyen tehetséges, sokszor bizonyított playa nem kell senkinek? AVB helyében nem szórakoztam volna ilyen Bentekékkel meg Soldadókkal, azonnal vittem volna a koreait.![]()
Hát nem tudom. Inkább emelem fel a Scudettot év végén, minthogy következő nyáron megint a BLről álmodozzak vagy legalább arról, h az ágyúsok elött végezzek.Gareth Tello írta:4. Azért ne mondd, hogy nem előrelépés a Serie A-ból az idei EL-győzteshez igazolni.Game90 írta: Miért, Lamela-nak előrelépés volt a Spurs?![]()
![]()
![]()
1. Ezt nem értem. Egy ilyen tehetséges, sokszor bizonyított playa nem kell senkinek? AVB helyében nem szórakoztam volna ilyen Bentekékkel meg Soldadókkal, azonnal vittem volna a koreait.Game90 írta:Él még, nyáron el akartuk sózni valahova, de nem kellett senkinek sem
Giroud nagyon beleillik a játékunkba, szóval ha jönne Remy, akkor is csak második számú csatárnak.
Lewandowski álom lenne. Viszont ha belegondolok, akkor vele kapcsolatban szerintem csak 4 csapat jöhet szóba: Bayern, Real, ManUnited, Arsenal. Szóval van esélyünk:
http://youtu.be/ofl2XZ8VNx0" target="_blank
Miért, Lamela-nak előrelépés volt a Spurs?![]()
![]()
Walcott-ot eladjuk a Monaco-nak 40 millióért, Reus-t pedig megvesszük 35-ért