La Liga / Copa del Rey
Le a kalappal hercules előtt, szép támadásokat vezetnek. Lesz itt még hazai gól.
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Jó, lehet hogy mindjárt rúg egy máker gólt a madrid és összezuhan a Hercules, de reménykedni lehet, nem?Victor_Valdes írta: ne igyunk azért előre a medve bőrére.... még ha a legszebb öröm a kár öröm is...
![]()
![]()

Szerk:
De mintha most nem tűnne olyan sziklaszilárdnak ez a madridi védelem.

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
ne igyunk azért előre a medve bőrére.torrentkiller írta:Azt hiszem, most kiderül hogy mire megy a madrid egy olyan csapat ellen aki nem tele gatyával áll ki ellenük.

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Azt hiszem, most kiderül hogy mire megy a madrid egy olyan csapat ellen aki nem tele gatyával áll ki ellenük. 

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
4. percben kapcsolódtam be, akkor már vezetett a Hercules.csdewl írta:no Trezeguet beköszönt, jól kezdődik

no Trezeguet beköszönt, jól kezdődik 

"a Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
A Valencia ki is pukkadt. Mióta tőlünk kikaptak nem megy nekik.
Valencia - Zaragoza 1-1
Pintér kezdő volt.
Valencia - Zaragoza 1-1
Pintér kezdő volt.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
A hazai pályára hagyják a döntést, hogy ott rúgják meg a szokásos hatosukat.FtcSikiHun írta:Ha a Real leikszel a Murciával, akkor mi lesz?
Remélem nem tolódik a Barca meccs a TV-ben
szerk.: bence-barca: Igaz, köszönöm szépen

-
- Llegenda del Barça
Ez még csak odavágó...FtcSikiHun írta:Ha a Real leikszel a Murciával, akkor mi lesz?

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Ha a Real leikszel a Murciával, akkor mi lesz?

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára FtcSikiHun 2010.10.26. 21:40:25-kor.

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
-
- Llegenda del Barça
Nem tudtam hova írni ezért írom ide:
Meglepett, hogy Real ilyen erős kezdőcsapattal lépett ki a Murcia ellen. CR, Casillas és Ramos is pihenhetett volna, nem hinném, h olyan kemény csapat ez a Murcia...
Amúgy kezdőcsapatuk: Casillas, Ramos, Pepe, Albiol, Arbeloa; Diarra, Granero; León, Canales, Ronaldo, Benzema
Meglepett, hogy Real ilyen erős kezdőcsapattal lépett ki a Murcia ellen. CR, Casillas és Ramos is pihenhetett volna, nem hinném, h olyan kemény csapat ez a Murcia...

Amúgy kezdőcsapatuk: Casillas, Ramos, Pepe, Albiol, Arbeloa; Diarra, Granero; León, Canales, Ronaldo, Benzema
Hát sztem így is piszok nehéz lehet feldolgozni. Én pl. csak amatőr szinten sportolok, mégis, ha nem csinálhatnám, üresnek érezném az életem. Persze, ha az ember élete múlik rajta, akkor le kell mondani róla, de így már sztem az ő élete sem lesz teljes.Lionel85 írta:Soha többet nem léphet pályára a szívrohamot kapott Miguel García
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... e-2050175/
Talán jobb is így, nem kéne megkockáztatnia még egy nagyobb bajt esetlegesen. Ilyenkor már nem pénz számít. Ha intelligens ember (és miért ne lenne az), akkor feltalálja magát a futball helyett. Ez azért nehéz, mert hirtelen jött és egész életében focista volt. 31 éves, tehát a karrierje nagy része mögötte áll, talán még könnyebb ezt feldolgozni, mintha huszonéves lenne.
HAJRÁ MIGUEL!!!
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Igazán egyedi gólöröm, ilyet még az izlandiak se tudnak.Xanthor írta:http://www.youtube.com/watch?v=DB1-O4ZbmX8&
Ilyen gólörömöt se láttam még![]()
Mehettek volna egy kört akkor már vele

- Xanthor
- Capitá del Barça
http://www.youtube.com/watch?v=DB1-O4ZbmX8&
Ilyen gólörömöt se láttam még
Ilyen gólörömöt se láttam még

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Rendkívül elszomorítóak az ilyen esetek. A semmiből jönnek és százszázalékosan nem lehet felkészülni rá. A családjának azért nem lehetett könnyű nézni a lelátóról ahogy összeesik.
De szerencsére nem lett súlyosabb baja.
Az alap hogy abbahagyja, de szerintem az is hogy a klubnál valamilyen szinten támogatják, akár munkalehetőséggel.

Az alap hogy abbahagyja, de szerintem az is hogy a klubnál valamilyen szinten támogatják, akár munkalehetőséggel.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Először is jobbulást,és örülök,hogy nem lett nagyobb baj.Lionel85 írta:Soha többet nem léphet pályára a szívrohamot kapott Miguel García
Talán jobb is így, nem kéne megkockáztatnia még egy nagyobb bajt esetlegesen. Ilyenkor már nem pénz számít. Ha intelligens ember (és miért ne lenne az), akkor feltalálja magát a futball helyett. Ez azért nehéz, mert hirtelen jött és egész életében focista volt. 31 éves, tehát a karrierje nagy része mögötte áll, talán még könnyebb ezt feldolgozni, mintha huszonéves lenne.
HAJRÁ MIGUEL!!!
másodszor pedig ha nem is a pályán,de a foci területén maradhat, rengeteg lehetőség van benne, szóval nem kell teljesen eltávolodnia, biztos kap majd valamilyen szerepet a csapatánál. Nem feltétlen menedzselési területen,de tuti gondoskodnak róla.
HAJRÁ!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Soha többet nem léphet pályára a szívrohamot kapott Miguel García
HAJRÁ MIGUEL!!!
HAJRÁ MIGUEL!!!

láttam a videót, de családi emlékeim miatt nem írok semmit, mert rosszul érzem magam ilyenek láttán!
a Mallorcán meg látszódik ám Laudrup munkája, mert a nagycsapatok ellen képes működő taktikát kitalálni!!! a dán újra bizonyítja intelligenciáját, nem bánnám, ha egy nap "hazatérne"

a Mallorcán meg látszódik ám Laudrup munkája, mert a nagycsapatok ellen képes működő taktikát kitalálni!!! a dán újra bizonyítja intelligenciáját, nem bánnám, ha egy nap "hazatérne"

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
A srácnak természetesen jobbulást!Tényleg borzalmas, de hát valakiknek az az érdeke, hogy 120 meccs legyen egy szezonban, s hát ilyenek történ(t)nek!Szörnyű!
A bajnokság meg szerintem abszolút nem 2 csapatos!A Valencia igen otthon kapott ki, de a Mallorca nem rossz csapat (Real, Valencia, Mi 5!!!! pont)!És elmondható, hogy igenis meg kell küzdeni a pontokért!8 forduló ment le, s együtt van a mezőny idáig!Szó sincs annyira nagy egyeduralkodásokról, szvsz!A középmezőny kiszámíthatatlan!Sevilla éledezik, Getafe, Espanyol, Villareal sötét ló!De meglátjuk!
A bajnokság meg szerintem abszolút nem 2 csapatos!A Valencia igen otthon kapott ki, de a Mallorca nem rossz csapat (Real, Valencia, Mi 5!!!! pont)!És elmondható, hogy igenis meg kell küzdeni a pontokért!8 forduló ment le, s együtt van a mezőny idáig!Szó sincs annyira nagy egyeduralkodásokról, szvsz!A középmezőny kiszámíthatatlan!Sevilla éledezik, Getafe, Espanyol, Villareal sötét ló!De meglátjuk!
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Miguel García szívrohama a Salamanca - Betis meccsen, videóval
http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... cista.html
http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... cista.html

Én is így gondolom. Le fognak a két nagytól szakadni, de annyira viszont jó csapatnak tartom őket, h 3-4. helyre odaérjenek.Lionel85 írta:A Valenciától én sem vártam el előzetesen sokat, mivel eléggé meggyengült keretében. Ezt is használhatták ki az idény elején, amikor az esélytelenek nyugalmával léptek pályára minden meccsen. Most jött egy zakó, de nem hiszem, hogy nagyon lecsúsznának ezzel. Csak Emery-n múlik, mennyire tudja összekapni a Valenciát. Márpedig ismerve munkásságát, nem egy kutyaütő edző. Szerintem egy dobogó-közeli pozícióba be tudja őket hozni.
A Mallorcának pedig respect.
Barcamania! Úgy gondolom, h nem lesz előzés, de nem is szakadunk le jobban, mind2 csapat hozni fogja a meccsét. Veszélyes kis csapat a Herkules, de nem hinném, h megfognák ezt a jó formában lévő Madridot, talán megszorithatják, de én mégis sima RM sikert tippelnék.
Nekünk pedig otthon jól szokott menni a Sevilla ellen, és úgy gondolom, most sem lesz gól, és egy kétgólos sikert aratunk.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Jobbulást Miguel Garcíának! A rémület tölt el ilyen esetek láttán, hallatán!ab1daL írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/sp ... at-2050022
Remélem nem lesz gondja a továbbiakban, és futballozhat tovább egészségesen!

- ab1daL
- Director del Fútbol
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/sp ... at-2050022
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ab1daL 2010.10.24. 15:54:59-kor.