Igazságos döntetlen született szerintem, az első félidőben sokkal jobbak voltunk, aztán a második 45 percben Mata színt hozott a Chelsea játékába.
Torres megérdemelte a kiállítást, nevetséges volt, amit művelt az egész meccsen Vertonghennel. Persze a Special Five rögtön a belgát kezdte szidni a meccs után.
A védelmünk többnyire rendben volt, igaz, Terry góljánál nagyon lemaradtunk róla. Paulinho és Dembélé jól szűrt (utóbbi egyébként MOM nálam is), elöl meg Townsend megint remekelt, Eriksen is egész jó volt (főleg az első félidőben), Siggy pedig rúgott egy gólt, aztán sokat dolgozott, neki is jár a pacsi.
AVB viszont ezúttal hibázott a cserékkel szerintem, ugyan az egyértelmű volt, hogy Soldado helyett be kell hozni Defoe-t, ellenben talán bölcsebb döntés lett volna, ha nem Chadli, hanem Lamela jön be Andros helyére, illetve én Eriksent is fent hagytam volna a meccs végéig, és inkább Siggy helyett hoztam volna be Holtbyt.
Na mindegy, az iksz így is jó alapvetően, látatlanban azonnal aláírtam volna ezt az 1-1-et, most kicsit azért keserédes a dolog számomra, mert ebben több volt, nyerhettünk volna, gondoljunk csak Paulinho kapufájára. (Előtte Walker sarkazása...

)
Ja, Llorist még kiemelném, elképesztően magabiztosan védett végig, a gólról meg nem tehetett.
Game90 írta:ManUnited bukó, ManCity bukó.
A Citynél Agüero nagyon hiányzott, egyébként én most őket mondanám a bajnoki cím legnagyobb esélyeseinek.
A United viszont igencsak gyenge, egyre inkább úgy tűnik nekem, hogy SAF tartotta össze ott a dolgokat, nélküle pedig összeomlik a kártyavár.
A Southampton meg hihetetlen, megint úgy nyertek, hogy nem kaptak gólt, fel is jöttek a tabella negyedik (!) helyére, miközben a United a tizenkettedik.