Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Él még, nyáron el akartuk sózni valahova, de nem kellett senkinek sem, most meg a tartalékcsapatban tolja.bence-barca írta:Ő még él? Azt hittem idén is kölcsönbe lett adva legalább v akár eladva. Miért is nem?Game90 írta: 9. Park.
AMúgy meg ki tudja, lehet ha megkapná a lehetőséget ontaná a gólokat és jöőre ott lenne a 23as aranylabda listán.
Giroud nagyon beleillik a játékunkba, szóval ha jönne Remy, akkor is csak második számú csatárnak.Gareth Tello írta: Remy nagy fogás lenne, pár meccs után le is ültetné Giroud-t a padra szerintem.Ba meg nem rossz, de a franciával jobban járnátok szvsz.
Lewandowski?
Mondjuk ha már Dortmund, arról cikkeznek, hogy télen vinnétek Reust (hatalmas előrelépés lenne a karrierjében ez a váltás), akiért a United is bejelentkezhet majd, ők Kagawát adnák cserébe, meg nyilván ráfizetnének még.
Mondjuk én Remy-t alapból jobb játékosnak tartom a szenegálinál, akkor sem istenítettem DemBát túlzottan, amikor még szarkaként szárnyalt a PL-ben (képzavar level 99bence-barca írta:Nem lennék ennyire biztos Remyvel kapcsolatban. Most jó, de sztem nem menne ilyen mértékben a góllövés neki az ágyúsoknál, nekem ő az a fajta játékos, aki nagy caspatokban nem villogna úgy. Aztán lehet tévedek, ki tudja. De pl Demba Ba sem alkotott azért maradandőt Londonban tavaly sem, bármennyire is bírom. Ugyanúgy Remyt is szeretem, de kétlem, h hosszútávon beválna ott.
Ott a pont.bence-barca írta:Erről az jutott eszembe, mikor Kagawa elment MUba, mert BL döntőben akar játszani, majd kövi évben BVB bejutott a döntőbe.![]()
Reus jöjjön hozzánk, a hol játszana kérdés meg majd a jövő-Barca gondja lesz. Bírom Alexist, de Reust is elnézegetném Messi és Neymar mellett.
Nem lennék ennyire biztos Remyvel kapcsolatban. Most jó, de sztem nem menne ilyen mértékben a góllövés neki az ágyúsoknál, nekem ő az a fajta játékos, aki nagy caspatokban nem villogna úgy. Aztán lehet tévedek, ki tudja. De pl Demba Ba sem alkotott azért maradandőt Londonban tavaly sem, bármennyire is bírom. Ugyanúgy Remyt is szeretem, de kétlem, h hosszútávon beválna ott.Gareth Tello írta: Remy nagy fogás lenne, pár meccs után le is ültetné Giroud-t a padra szerintem.Ba meg nem rossz, de a franciával jobban járnátok szvsz.
Erről az jutott eszembe, mikor Kagawa elment MUba, mert BL döntőben akar játszani, majd kövi évben BVB bejutott a döntőbe.Gareth Tello írta: Mondjuk ha már Dortmund, arról cikkeznek, hogy télen vinnétek Reust (hatalmas előrelépés lenne a karrierjében ez a váltás), akiért a United is bejelentkezhet majd, ők Kagawát adnák cserébe, meg nyilván ráfizetnének még.
Bendtner, az Arsenal-drukkerek kedvence, igaz?Game90 írta:Bárkinek örülnék, csak ne kelljen többet Arsenal-mezben látnom Bendtner-t.
Hirtelen két játékos jut eszembe, akiknek örülnék és elérhetőek a számunkra: DemBa és Remy. Mondjuk a legnagyobb fogás az Lewandowski lenne.
El akarták adni, már meg is egyeztek a Reallal, csak szegény koreai nem tudott kiparkolni a garázsából a kocsijával, úgyhogy inkább Londonban maradt, elvileg Senal-játékos, de másodállásban parkőrként dolgozik.bence-barca írta:Ő még él? Azt hittem idén is kölcsönbe lett adva legalább v akár eladva. Miért is nem?
AMúgy meg ki tudja, lehet ha megkapná a lehetőséget ontaná a gólokat és jöőre ott lenne a 23as aranylabda listán.
Szerintem is.bence-barca írta:Jelentéstől eltekintve utóbbi idők legjobb gife.![]()
Na, meg ha már eltűnt idei igazolásokról van szó, Jovetic él még?
Ő még él? Azt hittem idén is kölcsönbe lett adva legalább v akár eladva. Miért is nem?Game90 írta: 9. Park.
Bárkinek örülnék, csak ne kelljen többet Arsenal-mezben látnom Bendtner-t.Gareth Tello írta:Jó is, hogy szóba hoztad.Game90 írta:Ja, januárban pedig muszáj lesz igazolnunk egy csatárt.Kinek örülnél?
(Nyilván olyanokra gondolok, akiket le is tudnátok igazolni, szóval ne kezdjél nekem itt trollkodni olyanokkal, hogy Messi meg Ibra.
)
Benzemáról cikkeztek, ő szerintem esélytelen, meg azt is írták, hogy Patót vinnénk mi is és ti is.(Mondjuk AVB kijelentette, hogy nem fogjuk eladni Defoe-t, szóval tárgytalan a dolog, már ami minket illet.)
Sokat értetek vele.Gareth Tello írta:9 - Against Newcastle, Christian Eriksen created nine chances for his teammates; more than any player in a single game this season.
Asszem novemberben már játszhat.bence-barca írta: Amúgy tényleg, mi van Yaya Sanogoval? Azt vágom, h lesérült, de meddig? Kíváncsi vagyok rá. Bár nem hiszem, h egy 20 éves srác megtudná oldani a 2. számú csatár szerepet, de szerintem még Podolskit is simán lehetne ott nyomatni (már ha ő is egészséges) és épp baj van Girouddal. Ba meg még így is több lehetőséget kapna, mint Mourinho alatt.
Jelentéstől eltekintve utóbbi idők legjobb gife.Gareth Tello írta:...
bence-barca írta:Ronaldo.![]()
Benzema szerintem sem lenne túl jó ott. Neki amúgy is fekszik a mostani szerepköre a Madridban.bence-barca írta:Egyik jobb mint a másik...Persze azért ink Benzema, de vele se húznának akkorát szerintem az ágyúsok. Pato az év vicce lenne akármelyik csapatnál, nálam az a srác sosem mutatott jó képet magáról, még mikor csak tehetség vt akkor sem.
Amúgy Demba Ba nem tudom mennyire lenne jó húzás, mindenesetre szívesen látnám ott, kékeknél úgysem játszik. Talán hozná a newcastlei formáját. Bár ha nyáron nem adták, most sem fogják szerintem.
Ronaldo.Gareth Tello írta: ne kezdjél nekem itt trollkodni olyanokkal, hogy Messi meg Ibra.)
Egyik jobb mint a másik...Gareth Tello írta: Benzemáról cikkeztek, ő szerintem esélytelen, meg azt is írták, hogy Patót vinnénk mi is és ti is.(Mondjuk AVB kijelentette, hogy nem fogjuk eladni Defoe-t, szóval tárgytalan a dolog, már ami minket illet.)
Jó is, hogy szóba hoztad.Game90 írta:Ja, januárban pedig muszáj lesz igazolnunk egy csatárt.
Annyira már nem.bence-barca írta:Még mindig?Game90 írta: Imádom, hogy ilyen kiegyenlített a bajnokság!![]()
Hát-hát, ez nem néz ki jól előrevetítve, h most elbuktak a MU ellen. Bár 'pool ellen nyertek múlthéten, akik jobb formában és előrébb is vannak, de most meg buktak egy rangadót. Hozzátéve, h ahogy olvastam Game múltkor, BVB elleni hétközi meccsen sem remekeltetek, hiába a győzelem.
Kíváncsi leszek, hol végez majd ez az Arsenal, mert eddig a rangadókon felemásan teljesít. Örülnék, ha minél előrébb jutnának, de továbbra sem hiszek abban, h bajnokok lehetnének.
Még mindig?Game90 írta: Imádom, hogy ilyen kiegyenlített a bajnokság!
Tudom, de ide pontosan ez illett.Game90 írta:Nincs másmilyen képed? Mert ez már volt 1x![]()
![]()
Fáradtok, fáradtok ti is, ez a PL+BL-kombó hátránya.Game90 írta:Hatalmas csalódás volt ez a félidő.
Tele vagyunk labdabiztos, jól passzoló, kreatív emberekkel, aztán Özil, Cazorla és Ramsey is nulla (mondjuk hihetetlen, hogy mindhárman egyszerre fogtak ki rossz napot). Nagyon pontatlanok vagyunk, gyakorlatilag helyzet nélkül lehoztuk az első 45 percet.
Mondjuk ez a ManUnited sem valami erős, abból áll a játékuk, hogy kipasszolgatják a szélre a labdát, aztán ívelgetnek.
Wilshere és Gnabry jöhetne a 60. perc körül.
Nincs másmilyen képed? Mert ez már volt 1xGareth Tello írta:![]()
Game90 írta:Jó, de GT az homer.
![]()
City is bukó.Game90 írta:Chelsea döntetlen, Spurs bukó, Sland 30 perccel a vége előtt vezet a ManCity ellen. Imádom, hogy ilyen kiegyenlített a bajnokság!
Igen, nagyon makkoltok megint.Game90 írta:Minden a mi kezünkre játszik, mondjuk általában mindig ilyenkor szoktunk kikapni. Mindenesetre rég volt ekkora esélyünk a ManUnited ellen, szóval egy vereség az hatalmas kudarc lenne számomra.
Jó, de GT az homer.socio66 írta:Múlthéten és ma megnéztem ezt a Tottenhamet, néha olvasom itt az írásokat, hogy x és y mekkora király, hogy számolni kell velük és hasonlók
A másik rejtély, hogy hogyan lehet egy ilyen csapatnak szurkolni a Barcelona mellett, esküszöm egy meccsen több értelmetlen, buta megoldás van, mint nálunk egy szezon alatt.
Amiatt ne aggódj, még pár éve RM edzőként elvesztette azt a rekordot, talán a Zaragoza tréfálta meg a Bernabeu közönségét.ozsimiki írta:
ráadásul ezzel a csalással maradhat az a bődületes sorozata,h bajnokin nem kap ki sosem hazai pályán, immáron több mint 100meccse aszhem...