Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Teljesen egyetértek, remélem a nagy klubok végre felfigyeltek a srácokra!laxa1990 írta:Ez van, de már az h. idáig eljutottak az is nagy siker, és azért legyőzték a címvédő Spanyolokat, és még a Portugálokat is. Óriási Gratuláció fiúk, szép volt.
Ati!antiimperialista írta:Szép volt fiúk!
De... Van bennem hiányérzet rendesen. Az már biztos, hogy Juhász Roli válogatottbeli párja nem ebből a korosztályból fog kikerülni. A védelem ismét gyenge volt, bár Présingeren sok támadás akadt meg, a jobb szélen rendre Szekeres mögé kerültek a digók, a két középső védővel meg azt csináltak, amit akartak. A középpályások becsülettel küzdöttek, egy problémám van: semmi nem indokolta, hogy Iszlai kikerüljön a csapatból, Gál semmivel nem jobb, sőt... Gosztonyi nagy kedvencem lesz, ha kicsit okosabban játszik, nagyon nagy játékos lehet!
Undorító volt, mennyire hagyta a bíró, hogy Némethet tépjék, megint nagyon ellene fújt, mint a spanyolok ellen is.
Több helyzetünk volt, sajnos a nagy lövések mind középre mentek, a nagy helyzeteknél meg nem volt szerencsénk (Szabó Laci lövése, Gosztonyi kapufája a végén).
Nagyon nagy kár érte, lehetett volna ebből arany is
Lényegtelen, az eredmény, a mutatott, várakozásokon felüli teljesítmény magáért beszél, bizonyítottak a fiúk. Nem szabad elfelejteni, hogy labdarúgásban az elmúlt évek legnagyobb magyar sikere, rég nem örülhettünk ennyire.Benga írta:Bronzérmesek vagyunkbouba írta:Az U-19 eseknél van bronzmeccs
A szabadrugásaink nagyon szarok voltak,egyik se ment be normálisan a kapu elé...(egyik meccsen se) (legalábbis amelyiket én láttam...)Vége. Tudtommal.
Bronzérmesek vagyunkbouba írta:Az U-19 eseknél van bronzmeccs
A szabadrugásaink nagyon szarok voltak,egyik se ment be normálisan a kapu elé...(egyik meccsen se) (legalábbis amelyiket én láttam...)
Nemlesz bronzmeccs.torrestoni írta:Nos, vége a meccsnek, remélem nem viseli meg nagyon a fiúkat. Ez sajnos a csapat hátránya, hogy nincs meg az átütő erő a támadásokban, talán az önbizalomhiány miatt. Szép volt fiúk, harcolni kell a harmadik helyért, le kell vonni a tanulságokat, s tovább fejlődni a VB-re.
Neten...kleno04 írta:Tv-ben nézedBányász írta:Istenem...pedig szerintem egészen jól játszunk.Nem érdemelnénk vereséget.
És nagyon jó a meccs.![]()
Nem tudsz valahol a neten ahol élőben lehet nézni