La Liga / Copa del Rey
egy dologra nagyon kíváncsi vagyok?! a többi Spanyol csapat milyen állapotban vág neki az új idénynek?? tudtak e erősíteni, vagy inkább az eladás volt a jellemző?! mert akkor tovább nő a szakadék a két nagy és a többi között, ami előbb utóbb le fogja értékelni a Spanyol Bajnokságot!
- Capon
- Llegenda del Barça
Nem valami magyar csapat volt az??Somaa írta:Milyen csapat lehet az amit a Levante 11-0ra elver?![]()
(nem lebecsülni akarom a Levantét és a meccset se láttam,de akkor is elég furcsa)
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Milyen csapat lehet az amit a Levante 11-0ra elver?

(nem lebecsülni akarom a Levantét és a meccset se láttam,de akkor is elég furcsa)

Visca el Barca!
Nos, a példa valóban sántít valamelyest, és a VdB-s nyilatkozatot sem olvastam. Ha ezt nem csak egy újságíró találta ki, akkor elég nagy szemétség a részéről. A legjobb lett volna valamilyen kompromisszumos megoldást találni: mondjuk a 7 válogatott kerettag Barcásból csak 4 megy. Az egyik Valdes és a másik három pedig úgy kiválasztva, hogy Guardiola elképzeléseit ne húzza keresztbe. Így nem sérül se a szövetség, se del Bosque tekintélye; a szerződésben kialkudott pénzt is megkapják; a Barcelonánál sem éri szó a ház elejét, hogy felmenteti magát a válogatottbeli szolgálatok alól; illetve még a Sevilla elleni meccsre is erős csapat léphetett volna pályára (igaz, így is erős lesz). Mindenesetre a helyzet már adott, szurkolóként érthető az elégedetlenség, azonban a játékosoknak ezt bírniuk kell.
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Voltak, akik a hsz-em után irogatták be a svédet...Kardi írta:Bocs hogy nem olvasok vissza több oldalt! (N)P.U.Y.O.L. írta:Igen ezt még délelőtt ebbe a topicba megjegyeztem én is, de attól függetlenül mindenki beírta az általa elképzelt felállásba Ibra nevét...

Az, hogy te nem lapoztál vissza, az egy dolog.
- Kardi
- Capitá del Barça
Bocs hogy nem olvasok vissza több oldalt! (N)P.U.Y.O.L. írta:Igen ezt még délelőtt ebbe a topicba megjegyeztem én is, de attól függetlenül mindenki beírta az általa elképzelt felállásba Ibra nevét...

.:El Barça es Mes Que un Club!:.
Rossz az összehasonlítás.ziipp írta:Azért nem selyemfiúkról van itt szó, simán kibírják ezt kis plusz terhelést.Több dolog is hülyén jött ki, VdB másképp is válogathatta volna a keretet, bár én őt is megértem. Válogatott > klub csapat, aki nem rendeli alá magát ennek, az törli a válogatottságát. Képzeljétek, ha a Fulham elkezdene erőlködni, hogy Gera csak így meg úgy játszhat a válogatottal, mert felkészülési szezon van. Azt hiszem, nem nagyon hatna meg senkit.
Ez akkor állná meg a helyét, ha a Fulham-ben játszana 7 magyar játékos és mindegyik meghívót kapna egy barátságos válogatott meccsre, amit 3 nappal játszanak egy komoly klub-tétmérkőzés előtt úgy, hogy repülnöd kell kb. 20.000 km-t.
Másrészt, ha ez neked egy kis plusz terhelés, akkor Te nem nagyon repültél ilyen hosszú úton, az időeltolódásról már nem is beszélve.
Akkor is nehéz lenne a fiúknak, ha nem kellene utazniuk, ugyanis csak 9-én kezdik el az edzéseket.
Szerintem gondold át ezt még egyszer.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
A Gerás dolog annyiból sántít, hogy a Barca esetében nem felkészülésről van szó, hanem tétmeccsről! Emellett a legtöbb csapatnál már rég visszaérkezett mindenki a nyaralásból és megkezdték a munkát. (nem játszottak VB döntőt) Del Bosque pedig kb. 1 hete még azt nyilatkozta, hogy nem hívja be a Barca játékosait, (pont a kupára való tekintettel) erre most meg behívott mindenkit. Iniesta valószínűleg kisebb sérüléssel bajlódik, mert különben őt is vitte volna szerintem.ziipp írta:Azért nem selyemfiúkról van itt szó, simán kibírják ezt kis plusz terhelést.Több dolog is hülyén jött ki, VdB másképp is válogathatta volna a keretet, bár én őt is megértem. Válogatott > klub csapat, aki nem rendeli alá magát ennek, az törli a válogatottságát. Képzeljétek, ha a Fulham elkezdene erőlködni, hogy Gera csak így meg úgy játszhat a válogatottal, mert felkészülési szezon van. Azt hiszem, nem nagyon hatna meg senkit.
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Igen ezt még délelőtt ebbe a topicba megjegyeztem én is, de attól függetlenül mindenki beírta az általa elképzelt felállásba Ibra nevét...sjd írta:A Szuperkupa topikban most írták, Ibra megy a svéd válogatottalKardi írta:messi, ibrahimovic, keita, milito, alves, abidal, maxwell bevethető, én egyáltalán nem tartok ennyire mint ahogy itt sokan.
Azért nem selyemfiúkról van itt szó, simán kibírják ezt kis plusz terhelést.
Több dolog is hülyén jött ki, VdB másképp is válogathatta volna a keretet, bár én őt is megértem. Válogatott > klub csapat, aki nem rendeli alá magát ennek, az törli a válogatottságát. Képzeljétek, ha a Fulham elkezdene erőlködni, hogy Gera csak így meg úgy játszhat a válogatottal, mert felkészülési szezon van. Azt hiszem, nem nagyon hatna meg senkit. 

- Varatrix
- Director del Fútbol
A Sevilla az a csapat, akit a legjobb felalasunkban is komolyan kell venni.Kardi írta:messi, ibrahimovic, keita, milito, alves, abidal, maxwell bevethető, én egyáltalán nem tartok ennyire mint ahogy itt sokan.
Plane ugy hogy pont ok elytettek ki minket a kupabol.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
A Szuperkupa topikban most írták, Ibra megy a svéd válogatottalKardi írta:messi, ibrahimovic, keita, milito, alves, abidal, maxwell bevethető, én egyáltalán nem tartok ennyire mint ahogy itt sokan.
Csak ez pont ugyanaz az eset lesz, mint Messié Koreában, a TV-társaságokat nem érdekli h milyen kondícióban vannakRonal.10 írta:Én azt irtam h UGYSE LÉPNEK pályára edzés hiány miatt... Na de 14.ére bennük lesz 1-2 válogatott edzés meg 1-2 Barca edzés.
- miihii
- KHAL
Szted majd nem fogják bedobni őket a meccsen,ha már behívták a srácokat?Kétlem erősen...Ronal.10 írta:Én azt irtam h ugysUGYSE LÉPNEK pályára edzés hiány miatt... Na de 14.ére bennük lesz egy válogatott edzés meg 1-2 Barca edzés.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- Ronal.10
- Entrenador del Barça
Én azt irtam h UGYSE LÉPNEK pályára edzés hiány miatt... Na de 14.ére bennük lesz 1-2 válogatott edzés meg 1-2 Barca edzés.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ronal.10 2010.08.05. 16:06:23-kor.
Belegondoltál h mit írtál? 9-én jönnek vissza 1 hónapnyi fekvésből és zsírpárnanövesztésből, rögtön felrakják őket a repülőre, leszedik őket, máris játszanak Mexikó ellen, és szerinted ez után 3 napon belül képesek lesznek tétmeccsen mind fizikálisan mind mentálisan teljesíteni? (ha van olyan szerencsénk h nem sérülnek meg a válogatott meccsen)Ronal.10 írta:Attól még h elutazik nem tom hány Barcas..nem jelenti azt h pályára is lépnek. 11.én letudják félgőzzel a meccset.. 14.én már mehet a szuperkupa. (Edzés..? hát válogatottal edzenek elötte).
- Ronal.10
- Entrenador del Barça
Attól még h elutazik nem tom hány Barcas..nem jelenti azt h pályára is lépnek. 11.én letudják félgőzzel a meccset.. 14.én már mehet a szuperkupa. (Edzés..? hát válogatottal edzenek elötte).
De am télleg félkerettel is egy döntetlen a minimum sevilla ellen. Utána Nou Campba megesszük őket. Aztán jöhet Dinho a Milannal

De am télleg félkerettel is egy döntetlen a minimum sevilla ellen. Utána Nou Campba megesszük őket. Aztán jöhet Dinho a Milannal

Szerintem semmi baj nem lenne ha így állnánk fel,Messi-Ibra páros símán megveri a Sevillát..szerintem..LM10 írta:Most akkor így állunk fel???
Pinto-Alves-Milito-Abidal-Adriano-Maxwell-Thiago-V.Sánchez-Messi-Ibra-Iniesta

- LM10
- Director del Fútbol
Hát ezt nem hiszem el....ez nagy szemétség. Minek kell a VB után már meccseket játszani??
Most akkor így állunk fel???

Most akkor így állunk fel???
Martineznek nem feltétlenül kell az u21ben játszania, de 7 Barcást akkor se volt szükséges behívniForcabarca8 írta:4 hely alapból foglalt (3 sérült: Torres, Reina, Albiol, 1 u-21es. Javi Martínez) így már csak 5 hely kiadó. ezt már.sjd írta:A vb-résztvevők 60%ának kellett volna ott lenni, azaz 9 vb-győztest hagyhatott volna ki, köztük a 8 Barcást meg a sevillai Navast és mindenki boldog.
Forcabarca8 írta:4 hely alapból foglalt (3 sérült: Torres, Reina, Albiol, 1 u-21es. Javi Martínez) így már csak 5 hely kiadó. ezt már kavarhatja akárhogy, ezt min 2 játékos megszívta. így együtt jártak rosszul.sjd írta:A vb-résztvevők 60%ának kellett volna ott lenni, azaz 9 vb-győztest hagyhatott volna ki, köztük a 8 Barcást meg a sevillai Navast és mindenki boldog.
sok az a 2 millió büntetésként, ezt a szövetség rontatta el.
Akkor bentmaradt volna mindkét csapatból 1-1 játékos.A két szélső Pedro és Navas és akkor kulcsjátékosok hiányoztak volna(valószínüleg) a meccsről..szerintem ez igy megoldható lett volna.Így milyen kezdővel fogunk kiállni?
Valdés-Alves,Milito,Piqué(Abidal),Adriano(Abidal)-Busquets(Keita),Iniesta,Xavi(Keita,JdS)-Messi,Ibra,Bojan
Így(ha játszanak a válogatottban legalább 1 félidőt az érintettek) Xavi,Pedro,és Villa maximum csereként fognak szóhoz jutni.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
-
- Entrenador del Barça
Igy sincs nagy gaz azert szerintem,bar tenyleg gyokerseg....
Pinto-Alves/Adriano-Milito-Abidal/Bartra-Maxwell-Keita-Iniesta-Thiago-Messi-Ibra-???(Soriano)
Otthon van az elso meccs?
Pinto-Alves/Adriano-Milito-Abidal/Bartra-Maxwell-Keita-Iniesta-Thiago-Messi-Ibra-???(Soriano)
Otthon van az elso meccs?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Leomessi14 2010.08.05. 15:17:02-kor.

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Főleg annak a fényében veri ki nálam a biztosítékot ez a döntés, hogy a tisztelt szövetség döntése volt az is, hogy két fordulós legyen a szuperkupa, hiába kérte mindkét csapat az egy meccses lebonyolítást.
Pénzéhes kocsogok! Minél több meccs, annál több pénz...
Pénzéhes kocsogok! Minél több meccs, annál több pénz...