Ordog írta:És nagyon remélem, UGYE ANTII???:) hogy Koeman végre behívja Torghelle "páncélököl" Sándor-t mert olyan szinten csatárhiánnyal küszködik a csapatunk, hogy rossz nézni

Hát őőőő sztem egy jó megoldás lenne ezekben a szűkös időkben.
SANYIIIIIIIIIIT A CSAPATBA:DDD
"páncélököl" áááááááááááá!!!
Szinte mindennel egyetértek a mondandóddal kapcsolatban (bajusztörp érdemeit leszámítva), de a legjobban ezzel. Ha az angol vagy olasz másodosztályból be tudnak hívni nagyon ritkán játszó játékosokat, akkor a német 2-ben igen termékeny Sanyi is megérdemelne egy esélyt... Ha pedig megkapná, derékban törné ketté az ellenfél védőit
Nagyon fanyalogtam Koeman miatt, rijkaardhoz hasonló edzőnek gondolom, de nagyon remélem, hogy rámcáfol! szombaton nagyon fogtam a fejem, amikor megláttam, hogy Huszti a csatár, de végül bejött a dolog
Azt azért nem szabad elfelejteni, hogy ha a görögök nem szórakoznak végig, nem valószínű, hogy tudtunk volna nyerni... Vanczák pedig újabb bődületes hibát követett el, már a sokadikat

Kellene egy normális belső védő Juhász Roli mellé!
A középpályánk viszont nagyon jó, ha felépül Buzsáky, Halmosi és lesz Vass is, kellemes gondjai lesznek a hollandnak

Azt is meg kell említenem, hogy végre Hajnal is jól játszott a válogatottban, épp itt volt az ideje...
Grat az U-19-nek, Németh ismét bizonyította, hogy nagyon jó, látni akarom a nagyok között szombaton!