2010.08.30. 08:27:47
Néhány dolog. Néztem a Velncia meccsből is valamennyit. Ha ilyen formában játszanak egész évben, akkor jók lesznek. Aduriz góljának külön örülök. Sztem jó csatár. A Mallorcában látszott h egy szinttel a trsak felett van. Stem képes egy kb 15 gólos szezonra, csak kell neki a megfelelő kiszolgálás. Most a vale anyagi gondjai nagyrészt megoldódtak. Ha jól emlékszem kb 50 millió euróra volt szükségük, ezt most megkapták. Így azért a hangulat is javulni fog a csapat háza táján.
A mi meccsünk kapcsán leginkább a bíróról tennék említést. Milye furcsa h a bírók látványosan ellenünk fújnak...Gondolná az ember h biztos csak öntudatlanul próbálják süríteni a mezőnyt, a nagyok ellen fújnak, de akkor miért nem fújnak a Real ellen???
A teganpi bíró szándékosan akadályozta a játékunkat. Akármit csináltunk, befújta szabálytalanságnak. Pl volt egy időszak, amikor Villa akármit csinált, befújta. 2 nemlétező lest, egy kezezést, amibe nem vok biztos és egy szabálytalanságot is. Máskor sose adott előnyszabályt, az a szöglet már nevetséges volt, sztem, a partjelző nem ismerte ott a szabályokat, a tizenegyes pedig egyszerűen csalás volt! Maxwell még a 16oson kívül ért hozzá a gyerekhez, aki futot még néhány métert, majd amikor Maxwell keze már rég a magasban volt, feldobta magát.
A Fifa egy szégyen