Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nemrég olvastam, hogy a nyáron átesik egy műtéten, így a szezon legelejét valószínűleg kihagyja, viszont utána nyomatékosították, hogy folytatja a jövő évben is. Nem tudom meddig fogja még bírni a kispadon, de már így is elképesztő, amit véghezvitt.Sanama írta:Fergusson a héten jelenti be lemondását ?!![]()
![]()
Nem tudom mennyire hihető, azért engem meglepne
https://www.facebook.com/Manchester.Uni ... 1449681529
Aranyköpések. Kár, hogy a Barca vs. Real topikot nem olvasom, szerintem ott is akadna 1-2 gyöngyszem.Gareth Tello írta: (OFF: Mi ez az aláírás, mármint ami nem Bearden?)
Amúgy az jutott még eszembe a mérkőzés kapcsán, hogy el tudom képzelni azt, hogy szép csendben lepaktál egymással a két csapat... Nyerjen a Chelsea:miihii írta:Én nagyon szurkolok nektek, borzasztóan örülnék, ha valahogy kipöckölődne a cselszkij a BL-bőlAztán jövőre Moúú mehetne az Európa liga duplázásért
![]()
Én nagyon szurkolok nektek, borzasztóan örülnék, ha valahogy kipöckölődne a cselszkij a BL-bőlGareth Tello írta: Szerdán jön a Chelsea-Spurs, match of season, nagyon fontos lenne egy győzelem!
Végig szurkoltam az ikszért, nem voltam ideges a gólnál...miihii írta:Egy jó erős közepes meccsen a cselszkij a végén begyötört egy gólt, így idegenben verte a MU-t.Ezzel nagyot léptek az év végi helyezkedésnél és gondolom GT barátunk legnagyobb bánatára elléptek 3 pontra a Spurs-től (65), mellyel a kövi körben találkoznak. Kettejük közé ékelődve a Zenál (67 pont) , de egy meccsel többet játszottak.
2-3 összecsapásuk van kigolyózni egyiküket a BL-ből