Boldog szülinapot!miro. írta:Senki nem is gratulál?![]()

Az a szomorú, hogy mi is hasonlóan járhatunk ha így folytatjuk a "remek" igazolásokat, és inkább a pénzt " más projektekbe" öljük.Nero. írta: egyszerűen csak vicces és szánalmas hogy egy all time top 3 klub hogy tudott ennyire elgyengülni úgy, hogy a pénz az elmúlt években és mostanában is korlátlan.
Nem gyűlölet, engem a United meg mások egyáltalán nem érdekelnek. Mourinhora se haragszom már, mert azóta sokszor egy-egy nyilatkozatban teljesen más hangnemet ütött meg a Barcával és Messivel kapcsolatban és azt is elismerte hogy sokszor túltolta, egyszerűen csak vicces és szánalmas hogy egy all time top 3 klub hogy tudott ennyire elgyengülni úgy, hogy a pénz az elmúlt években és mostanában is korlátlan.LG írta:Mondjuk ez megint olyan hsz, amiből csak a gyűlölet sugárzik. Ha a Real elleni teljesítmény alapján kéne megítélni a csapatokat, akkor tavasszal a BL-ben mindenki bohóc volt.Nero. írta:A United elköltheti a világ osszes pénzét, akkor bohócok maradnak Mourinhoval.
Mondjuk ez megint olyan hsz, amiből csak a gyűlölet sugárzik. Ha a Real elleni teljesítmény alapján kéne megítélni a csapatokat, akkor tavasszal a BL-ben mindenki bohóc volt.Nero. írta:A United elköltheti a világ osszes pénzét, akkor bohócok maradnak Mourinhoval.
Reméljük, hogy ez az előző szezon lezárása, nem pedig az új előrevetítése.Primitive írta:Az milyen szezont vetíthet előre, hogy a Madrid idénybeli első gólja lesről született?LG írta:Nekem Casemiro játéka egyre inkább tetszik. A munkabírásárát kb. mindenki elismeri, de szerintem előrefele sem olyan ügyetlen, mint sokan tartják itt a fórumon.
Szerk: Pont miközben írom a hsz-t, elrakja a gólt is.
Nagyon kemény az a kp., idén sem lesz könnyebb bírni a Reallal, mint tavaly. Bár szerintem, ha az Ini-Busi-Rakitic hármas csúcsformában van, akkor van ellenük keresnivalónk, ezt láttuk a Klasszikusokon is, ahol a szezonban sokat gyengélgedő Busi és Rakéta is elég nagyot játszottak.meg a Kroos-Modric-Isco 3-as ha együtt játszik olyan szinten stabil középpályát eredményez előre, hogy Casemiro játéka "nem is kell" igazából, bármi amit csinál az plusz csak a Madridnak
Szerintem fejlődött is, meg a Kroos-Modric-Isco 3-as ha együtt játszik olyan szinten stabil középpályát eredményez előre, hogy Casemiro játéka "nem is kell" igazából, bármi amit csinál az plusz csak a Madridnak - nyilván előre, takarítani eddig is tudott 1v1-ben. A gólok meg mostanság igen jönnek neki, bár azért a mázli faktor is befigyel nála, megpattanós, les..LG írta:Nekem Casemiro játéka egyre inkább tetszik. A munkabírásárát kb. mindenki elismeri, de szerintem előrefele sem olyan ügyetlen, mint sokan tartják itt a fórumon.
Az milyen szezont vetíthet előre, hogy a Madrid idénybeli első gólja lesről született?LG írta:Nekem Casemiro játéka egyre inkább tetszik. A munkabírásárát kb. mindenki elismeri, de szerintem előrefele sem olyan ügyetlen, mint sokan tartják itt a fórumon.
Kifogas.ferninho írta:Maradjunk annyiban, hogy valószínűleg senki nem nyer 3 BL-t 4 év alatt, ha egy gagyi semmit nem érő ember van az egyik legfontosabb pozícióban.
Játszál úgy csatárként, hogy ott van melletted egy CR, aki épp ott rohangál a pályán, ahol kedve tartja, tehát magyarul egész meccsen össze-vissza vagy, mert alkalmazkodnod kell.
Emellé szolgálj ki mindenkit, csinál helyet a többieknek, tehát vidd el a védőket, had legyen helye CRéknek. Mivel hivatalosan csatár vagy gólt is rúgjál azért, védekezni is valamelyest járj vissza és emellé jobb napjaidon még melléd raknak egy Balet is, aki aztán még egy plusz "teher" és akkor tegyél csodát elől...
Nem hibátlan Karim, kapu előtt lehetne néha tökösebb, hajthatna néha jobban, de még mindig nem lehet nála jobbat találni ebbe a Realba, max Mbappét próbálnám meg egyedül, senki mást.
Ja semmi ilyen.markionni írta:Rossz utat valasztottal a tisztelet kivavasahoz itt, vagy nem is tudom mi ezzel a celod.miro. írta:Have you ever seen a player that passes like Fellaini, finishes like Higuain, and has Lukaku's first touch? That's Benzema.
![]()
![]()
![]()
Rossz utat valasztottal a tisztelet kivavasahoz itt, vagy nem is tudom mi ezzel a celod.miro. írta:Have you ever seen a player that passes like Fellaini, finishes like Higuain, and has Lukaku's first touch? That's Benzema.
![]()
![]()
![]()
Undortioan gyenge.ferninho írta: Soha nem tudtam hova tenni ezt a nagy Karim lehúzást, nagyon durván le van nézve az emberünk.
Soha nem tudtam hova tenni ezt a nagy Karim lehúzást, nagyon durván le van nézve az emberünk.miro. írta:Have you ever seen a player that passes like Fellaini, finishes like Higuain, and has Lukaku's first touch? That's Benzema.
![]()
![]()
![]()
Köszi a részletes leírást. Ez a sok ifjú titán érdekes egyszerre, de beválhatnak végülis. Meg biztos fog jönni valami nagyobb név is még.babaking írta:...
Pepe helyére jött Vallejo.Cestus írta: Hát igen, azért Morata, Dzsémsz meg Pepe szerintem távol áll a ballaszt kategóriától.
Igen, szerintem Neymar még idén nyáron aláír hozzátok, a PSG csak a strómanotok.Pedig így van. Most, hogy megynyertük a BL-t megint van pénz lóvéra, és így az UEFA, a FIFA, a Liga, spanyol játékvezetök, Kassai, a nemzeti sportdöntö bíróság után a PSG-t is meg tudjuk venni
Szerintem meg pont, hogy akármikor játszott akkor jöttek a gólok-gólpasszok.babaking írta:Elölröl Morata ment el aki szerintem jelentösebb kaliber, megértem, hogy nem akar a padon ülni, mert majdnem mindegyik Európai top- csapatban kezdö lenne, de nálunk kezdöként nem tudott virítani.