Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.19. 20:32:49

Az angol Profi Labdarúgók Szövetsége-tagok szavazatai alapján eldőlt, melyik hat játékos közül kerül majd ki az Év Játékosa-díj győztese.
Gareth Bale
Luis Suárez
Robin van Persie
Eden Hazard
Juan Mata
Michael Carrick

Nálam: 1. Bale, 2. Suárez, 3. RvP.

A Legjobb Fiatal Játékos díjának jelöltjei:
Gareth Bale
Eden Hazard
Romelu Lukaku
Danny Welbeck
Christian Benteke
Jack Wilshere

Wilshere vagy Benteke megérdemelné.
Game90 írta:Rosszul gondolod, elég fáradtan estem haza, szóval a 30. perc környékén bealudtam... :oops: :mrgreen: De azt olvastam, hogy Wilshere gyenge volt, viszont Ramsey megint a legjobb játékosunk volt.

Igazából a minimum, vagyis az 1 pont megvan (fogadásom is jött), nekünk a legjobb a sorsolásunk (szerintem a ManUnited ellen is jók lehetünk 1 pontra), illetve lesz még egy Chelsea - Tottenham meccs is.

Ja, kicsit off, nézegettem a La Liga statjait, Vela egész korrekt szezont fut, 13 gól, 8 assist. Jó ezt olvasni, nagy kedvencem a srác, kár, hogy nálunk nem tudott ennyire alkotni.
1. Akkor elég fáradt lehettél, én nem tudom, mikor aludtam el utoljára olyan meccsen, amelyen szurkoltam is valakinek. :D
2. Igen, sajnos sokkal jobb a sorsolásotok, nekünk most rögtön jön a City, aztán lesz még Chelsea is, ahogy írod.
3. Jaja, jó kis playa, szerintem sokkal inkább fekszik neki a La Liga stílusa, mint a PL, ezért ott tudnám inkább elképzelni a jövőben a srácot.
PCsabi
aka Game90

2013.04.17. 21:04:15

Gareth Tello írta: Belenéztem a meccsbe a második félidő elején, akkor a Senal nem játszott rosszul, de gondolom, Game jön majd az értékeléssel. :)
Rosszul gondolod, elég fáradtan estem haza, szóval a 30. perc környékén bealudtam... :oops: :mrgreen: De azt olvastam, hogy Wilshere gyenge volt, viszont Ramsey megint a legjobb játékosunk volt.

Igazából a minimum, vagyis az 1 pont megvan (fogadásom is jött), nekünk a legjobb a sorsolásunk (szerintem a ManUnited ellen is jók lehetünk 1 pontra), illetve lesz még egy Chelsea - Tottenham meccs is.

Ja, kicsit off, nézegettem a La Liga statjait, Vela egész korrekt szezont fut, 13 gól, 8 assist. Jó ezt olvasni, nagy kedvencem a srác, kár, hogy nálunk nem tudott ennyire alkotni.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.17. 19:53:53

Gareth Tello írta:Spurs-szempontból jól jönne egy londoni pontvesztés, szóval hajrá Kékek. :D
Ennyi :D
Belenéztem a meccsbe a második félidő elején, akkor a Senal nem játszott rosszul, de gondolom, Game jön majd az értékeléssel. :)
messideco írta:Ox ennyire nem fér be a Senalba? Pedig nagyon bírom a gyereket :(
Csereként azért játszott 20 percet most is, lehet, hogy nem betonbiztos kezdő, de vegyük figyelembe, hogy még csak 19, van még ideje bőven, hogy bejátssza magát a Senalba.
Szimpatikus játékos amúgy, úgyhogy én is örülnék, ha minél több lehetőséget kapna majd.

Itt a megoldás a Senal problémáira :lol::
Kép
ozsimiki írta:Egészen elképesztő,h a Spurs milyen előnyt adott le ilyen simán,és már Bale sérülése előtt kezdődtek a gondok...hihetetlen,h Wenger mindig megússza. :D bár ez az ellenszurkereknek csak jó hosszú távon
Na igen, a Fulham elleni 0-1 nagyon betett, aztán jött egy iksz az Everton ellen, most meg nincs Bale, és jön a City... :?
Természetesen van még esély a BL-helyezésre, de ahhoz az kell, hogy Bale mihamarabb visszatérjen, a többiek pedig addig is 110%-ot nyújtsanak.
COYS!

Ja, a múltkori Di Canio-gólörömök nem maradtak visszhang nélkül:
Kép
Kép
Kép
:mrgreen:
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.04.16. 23:13:47

Egészen elképesztő,h a Spurs milyen előnyt adott le ilyen simán,és már Bale sérülése előtt kezdődtek a gondok...hihetetlen,h Wenger mindig megússza. :D bár ez az ellenszurkereknek csak jó hosszú távon
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
messideco
Presidente del Barça

2013.04.16. 23:06:17

Ox ennyire nem fér be a Senalba? Pedig nagyon bírom a gyereket :(
Kép
"And my heart will leave you never."
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.16. 20:27:31

Arsenal: Szczesny - Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs - Arteta, Ramsey - Cazorla, Wilshere, Walcott - Giroud.
Everton: Howard - Coleman, Jagielka, Distin, Baines - Barkley, Gibson - Mirallas, Fellaini, Pienaar - Anichebe.
(eurosport)

Spurs-szempontból jól jönne egy londoni pontvesztés, szóval hajrá Kékek. :D
Rinku
Director del Fútbol

2013.04.14. 18:13:04

Kommentátor az elődöntőről: "a Chelsea 16 nap alatt a 6. meccsét játssza, nem csoda, hogy fáradnak" Jo5é meg virnyákol még egy extra napért, meg hogy ide és oda rakosgassák a meccseiket... Akármennyire nem szeretem a Chelsea-t, megsüvegelendő, ellenben...
Football, bloody hell. /SAF/
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.14. 18:03:16

sjd írta:GT, ezeket a gif-eket nem tudnád egy KATT mögé vagy linkkel betenni?
Fél óráig eltart így, mire betölt az egész topik, ráadásul akkor sem játssza le őket rendesen, úgyhogy végül amúgy is meg kell nyitnom őket új lapon, ha meg akarom nézni valamelyiket.
Done, sorry, nálam nincsenek hasonló problémák, ezért rakosgattam eddig őket így a hsz-be. :oops:
sjd
Llegenda del Barça

2013.04.14. 18:01:07

GT, ezeket a gif-eket nem tudnád egy KATT mögé vagy linkkel betenni?
Fél óráig eltart így, mire betölt az egész topik, ráadásul akkor sem játssza le őket rendesen, úgyhogy végül amúgy is meg kell nyitnom őket új lapon, ha meg akarom nézni valamelyiket.

ON: meglepett, h karlendítés nem volt a gólörömök között :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sjd 2013.04.14. 18:07:02-kor.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.14. 17:55:59

salas9 írta:Sajnos nem jött össze, di Canio csapata 3-0-ra nyerni tudott :(
Jó lesz a Sunderland Di Canióval, most a 15. helyen állnak, a top10 sem elérhetetlen talán.

The Di Canio Show.
http://farm9.staticflickr.com/8540/8647 ... 4017_o.gif
http://farm9.staticflickr.com/8399/8647 ... 5b46_o.gif
http://farm9.staticflickr.com/8540/8647 ... 007b_o.gif
:mrgreen:

Van Persie: Robin van Persie's goal is his first in 12 hours and 31 minutes for Manchester United. :D

Phil Jones fejét meg nem tudom elhinni:
KATT
:lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gareth Tello 2013.04.14. 18:01:52-kor.
salas9
Entrenador del Barça

2013.04.14. 17:38:36

Samir Nasri góljával vezet 1-0-ra a City a Chelsea ellen az FA kupa elődöntőben. A mérkőzés győztese a Wigan csapatával találkozik a döntőben!
salas9 írta:Remélem a szarkák megfordítják :twisted:
Sajnos nem jött össze, di Canio csapata 3-0-ra nyerni tudott :(
Kép
salas9
Entrenador del Barça

2013.04.14. 13:57:12

Gareth Tello írta:Amúgy most megy a Newcastle-Sunderland, kiegyenlített, jó kis meccs lesz.
Newcastle: Krul; Debuchy, Steven Taylor, Yanga-Mbiwa, Gutiérrez; Tioté, Cabaye; Marveaux, Sissoko, Gouffran; Cissé.
Sunderland: Mignolet; Bardsley, Cuellar, O'Shea, Rose; Johnson, N'Diaye, Larsson, McClean; Sessegnon; Graham.
Jó kis meccs. Sajnos vezet a Sunderland, de helyzetek mindkét oldalon vannak. Remélem a szarkák megfordítják :twisted:
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.14. 13:19:16

Kivételesen örülök a Senal győzelmének, mivel megraktam őket tippmixen. :mrgreen:
Ramsey MOM? Akkor milyenek lehettek a többiek? :lol:

Gervinho:
Kép
Game90 írta:Ja, egy kis stat: a ManUnited ellen még nem fújtak be 11-est ebben a szezonban, a Tottenham pedig még nem is rúghatott büntetőt (mondjuk a Basel meccsből kiindulva... :mrgreen: ).
=; :mrgreen:
Majd most a Stoke ellen kapnak egyet, amit Walters úgyis ki fog hagyni. :mrgreen:

Ha már tizi...
Kép
:lol:

Amúgy most megy a Newcastle-Sunderland, kiegyenlített, jó kis meccs lesz.
Newcastle: Krul; Debuchy, Steven Taylor, Yanga-Mbiwa, Gutiérrez; Tioté, Cabaye; Marveaux, Sissoko, Gouffran; Cissé.
Sunderland: Mignolet; Bardsley, Cuellar, O'Shea, Rose; Johnson, N'Diaye, Larsson, McClean; Sessegnon; Graham.
PCsabi
aka Game90

2013.04.14. 13:04:39

Gareth Tello írta: 1. Nem rossz, csak éppen évente röppen fel pár hír/videó az Arsenal hűdenagyon tehetséges fiataljairól, akik közül nem soknak van esélye bekerülni a nagycsapatba. Talán ő a kivételek egyike lesz.
Fixed.

Amúgy ha nehezen is, de tegnap megint nyertünk, sorozatban ez volt a 4. győzelmünk, mondjuk az utóbbi 3 must win volt. Kicsit kedvetlenül fociztunk egész meccsen, a Norwich meg is szerezte a vezetést, de jött a végjáték, 11-esből egyenlítettünk, egy gyönyörű akció után fordítottunk, majd egy lesgóllal eldöntöttük a meccset. Azt meg külön kiemelném, hogy Wenger jól cserélt, Podolski gól, Ox és Walcott gólpassz.

+ Ramsey, nálam MOM
+ Arteta, higgadt 11-es, 100nál több passz
+ Giroud, igazából mezőnyben megint nem volt valami jó, de végülis kiharcolt egy 11-est és lőtt 1 gólt
- Wilshere, szerintem most először játszott rosszul ebben a szezonban, mondjuk sérülés után tért vissza
- Gervinho

Arteta's penalty and perfect hair ☑ Giroud on target ☑ Podolski's cannon of a left foot ☑ Theo and Ox - super subs ☑ Resilience ☑

Ja, egy kis stat: a ManUnited ellen még nem fújtak be 11-est ebben a szezonban, a Tottenham pedig még nem is rúghatott büntetőt (mondjuk a Basel meccsből kiindulva... :mrgreen: ).
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.12. 20:09:57

Who is the Player of the Year? - Suárez, Bale, RvP and Mata Stats
http://www.eplindex.com/30349/player-of ... stats.html
Bale.
Game90 írta:Szerintem fogunk még hallani a srácról, még csak 16 éves:
http://youtu.be/73N8uiplH90

Következő szezonban lesz sólyomszem a PL-ben:
http://sportgeza.hu/futball/hirek/2013/ ... olyomszem/
1. Nem rossz, csak éppen évente röppen fel pár hír/videó a Liverpool hűdenagyon tehetséges fiataljairól, akik közül nem soknak van esélye bekerülni a nagycsapatba. Talán ő a kivételek egyike lesz.
Ha már fiatalok: Souleymane Coulibaly a Spurs leendő legendája.
http://www.youtube.com/watch?v=zQdwGRZMXGs
http://www.youtube.com/watch?v=f7wzuLZjaL0
http://www.youtube.com/watch?v=jwZHQxa0Hck

2. Ez kezdésnek mindenképpen jó. :P
SAF: "Progress is progress. It had to happen. It should be applauded. When you are continually trying to progress your football, it is for the betterment of the game."
"Other sports have been doing it for a long time - and I think it was time football did catch up."

kanty írta:Lehet szavazni az évtized PL játékosára:
http://www1.skysports.com/pfa/28574
Szerintem kitalálhatjátok, kire szavaztam. :D
Amúgy Titi és Gerrard fej fej mellett egyelőre.

Spurs:
Kaboul hamarosan visszatérhet, az U21-eseknél már játszott egy órát hétfőn. :)

Amúgy most nézem, hogy pár éve jóval aktívabb volt azért a topik, többen írtak ide viszonylagos rendszerességgel, jó lenne, ha most is minél többen aktívkodnának errefelé. :oops: :)
Dr.Dre
Capitá del Barça

2013.04.12. 18:30:19

Nyomjátok Henry papára 8)
Kép

Titi - The Legend!
kanty
Llegenda del Barça

2013.04.12. 18:22:58

Lehet szavazni az évtized PL játékosára:
http://www1.skysports.com/pfa/28574
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
PCsabi
aka Game90

2013.04.12. 02:55:12

Szerintem fogunk még hallani a srácról, még csak 16 éves:
http://youtu.be/73N8uiplH90

Következő szezonban lesz sólyomszem a PL-ben:
http://sportgeza.hu/futball/hirek/2013/ ... olyomszem/
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.08. 18:49:48

Zozzy 5 írta:...
Sosem bírtam különösebben Mancinit, ez is alátámasztja, hogy miért. :D
Az elmaradt igazolások miatt kesereg, mikor a City 2009-től kezdve (amióta ő az edző) összesen 409 MILLIÓ FONTOT költött játékosokra... (Barry, Santa Cruz, Tévez, Adebayor, Kolo Touré, Lescott, Adam Johnson, Boateng, Yaya Touré, Kolarov, Silva, Balotelli, Milner, Dzeko, Savic, Clichy, Agüero, Pantilimon, Nasri, Rodwell, Sinclair, Nastasic, Maicon, Javi García...)
Azt ne fogja senkire, hogy ennyi klasszis játékosból nem tudott összehozni egy United-szinten lévő, vagy legalábbis BL-továbbjutó csapatot.

Ma amúgy United-City, a hazaiaknál Rafael, Vidic, Evans, Scholes és Rooney játéka is kétséges, de szerintem a vörösök így is nyerni fognak van Persie duplájával.
Man Utd have won their last 12 home matches in the Premier League.

Bale, gyógyulgass szépen!
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2013.04.08. 18:14:21

http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... pl-2233677

a világ bohóca ez a mancini. már múltkor is sikerült neki saját magát a PL legjobb managerének titulálnia, amin valljuk be, még akkor is röhög az ember, ha épp a depresszió legmélyebb stádiumában van, erre most ez...fájdalmas ez az indokolatlan méretű arc, persze ez magyarázza végül is, hogy volt képes balotellivel egy másodpercig is együtt "dolgozni", normális ember nem viselné el. mindenesetre figyelemreméltó, hogy ezzel a kerettel még a bl csoportból se tudtak eddig továbbvergődni, és van képe bármit is elmaradt igazolásokra fogni. nem biztos, hogy kisebb seggarc mourinhonál, a portugál legalább folyamatosan vállalja.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.07. 15:13:55

Ez hihetetlen, Bale és Lennon nélkül (!) a 32. másodpercben (!!) Adebayor góljával (!!!!!!!!!) vezetünk az Everton ellen! :D
Vertonghen gyönyörű assziszt.

szerk.: 2-2 lett végül, majdnem szívtunk, de Sigurdsson a 87. percben megmentette a meccset a csapatnak, így az egy pont azért megvan.
Adebayor kivételesen egész jól játszott, a többi nem tetszett, sokszor teljes káosz, most látszik, hogy mennyit jelent Bale és Lennon, a szokottnál sokkal rosszabbul játszottunk nélkülük, Parkerék láthatóan nem érezték a két hiányzó miatt kialakított új taktikai szerkezetet.
Egyetlen szerencsénk, hogy még nem volt Fellaini és Pienaar a vendégeknél, különben szerintem kikaptunk volna.
Őrült nehéz lesz így a Basel elleni visszavágó és utána a City elleni rangadó is.

Mirallas amúgy megint szólózott egyet:
Kép
Mezner2 írta:...
Ez már erősség, nem nézhetőség, avagy élvezhetőség. :D
Azt nem mondtam, hogy a legerősebb bajnokság a PL (talán az, talán nem), csak azt, hogy nekem a legélvezhetőbb, ebből a szempontból a legjobb bajnokság.
Game90 írta:Gervinho meg fényt kapott, újabb gólpassz.
Mondom, hogy segített neki az a telefonbeszélgetés Bale barátunkkal. :lol:
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.04.06. 20:47:56

Gareth Tello írta:
Barcaman1993 írta:Volt "szerencsém" szintén megtekinteni. Nem akarok nagy felháborodást szítani, de a Celta elleni meccsünkön jobban játszottunk, mint ez a 2 csapat együttvéve. Hihetetlenül unalmas meccs, helyzet is csak elvétve. Az angol foci nála továbbra is a majdnem nézhetetlen kategóriába tartozik a spanyolokhoz képest. Csel nincs, passzjáték minimális, ívelgetések annál inkább... Borzalom.
Ehhez a meccshez pont nem volt szerencsém, de amúgy nem értek egyet, számomra a PL a legnézhetőbb, legélvezhetőbb bajnokság a világon, sokkal gyorsabb, dinamikusabb a spanyolnál.
Ráadásul a technika is egyre inkább teret hódít, köszönhetően az egyre több külföldi, fiatal, tehetséges, technikás támadónak és középpályásnak. (Mata, Michu, Hazard, Kagawa, Cazorla, Agüero, csak hogy néhányat említsek.)
Amúgy nagyon szubjektív ez a dolog, valaki így látja, valaki úgy, olyan nincs, hogy valakinek igaza van, mindenki számára más jelenti A Bajnokságot.
Ez nálam egyértelműen a PL, de azt is megértem, ha valaki a Ligát részesíti előnyben.
Én meg veled nem értek egyet :D Akárhányszor összekerült az utóbbi időben egy angol csapat egy spanyollal,a játék képét tekintve mindig nagyon csúfosan kerültek ki a partiból a szigetországiak ( MU-Real kivétel,ott a két csapat egymást múlta alul mind2 meccsen ötlettelenségben ),egyszerűen megdöbbentő,hogy technikailag micsoda különbségek voltak akár a Barca-Chelsea-n akár a City-Real-on,akár az Arsenal-Barca-n, mintha osztálykülönbségek lettek volna a csapatok között,ja és akkor még a két Barca-MU Bl döntőről nem is beszéltem,ahol az angoloknak a két meccsen összesen 3percig sem volt reális sanszuk a nagyfülű serlegre ! Nem egy kávéház a két ország futballja már jó ideje!
Az meg,hogy ott a kicsik elkapják néha a nagyokat az elsősorban nem a kicsik érdeme,hanem a nagyok kiegyensúlyozatlanságának a következménye,nem véletlen,hogy idén nincs angol a 8 között !
sjd
Llegenda del Barça

2013.04.06. 19:18:13

Game90 írta: Commentator: "Rosicky, not known for his goalscoring abilities, one goal in 65 league games." 45 mins later - "Rosicky has scored 2 goals!"
Engem ebben az lepett meg a legjobban, h Rosicky még él egyáltalán. Már nem is tudom mióta nem hallottam róla semmit. Utoljára valami 2 évvel ezelőtti ManCity elleni gólpasszra emlékeszem tőle, de már akkor is valami sérülésből tért vissza.
PCsabi
aka Game90

2013.04.06. 18:49:26

Ha nehezen is, de begyűjtöttük a 3 pontot a WBA ellen, Mertesacker kiállítása után (ami a pályafutása során az 1. volt neki!) nagyon beszorultunk, simán kiegyenlíthettek volna a hazaiak. Amúgy nem tudom, hogy mikor kaptunk utoljára ennyi lapot, 4 sárga, 1 piros...

Gervinho meg fényt kapott, újabb gólpassz.

Commentator: "Rosicky, not known for his goalscoring abilities, one goal in 65 league games." 45 mins later - "Rosicky has scored 2 goals!"

Rosicky at the double ☑ Gervinho and Ramsey assists ☑ 10 men- heroic defending ☑ Kos like a boss ☑ Arteta's hair still perfect. ☑
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.04.06. 16:44:41

Ramsey kihagyott egy 1000%-os ziccert. A hírességek fellélegezhettek. :lol:
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Válasz küldése