Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt jól teszed, hogy kivárod mert a Tham sajna (semleges nézői szempontból egyáltalán nem sajna) a fél csapatuk hiányában is ugyanúgy nekiesnek mindenkinek, és sokszor 20-25 perc után nem bírják már a saját maguk által diktált tempót. Viszont sokszor olyankor már kettővel mennek. Ha ez nem történik meg, és az első félidő felénél 0-0 van, akkor szerintem nem érdemes őket megtenni, ha már valakit, tán inkább a Brightont. Bár ők sincsenek jó passzban.
Tegnap jól játszott a City, én néztem első perctől az utolsóig. Érződnek itt-ott a személyi hiányok (és/vagy hiányosságok), meg bizonyos embereken szerintem némi motivációs probléma is, de összességében egyértelműnek tűnt, hogy simán nyerik majd. Első félidőben még volt néhány védelmi rövidzár, és elől is kicsit döcögött a szekér, de majdnem mindenkin az érződött, hogy megy mint a motoros egér. Szerintem elég nagy lélektani pluszban lehettek a klubVB cím és a többiek botlásai miatt.davi10 írta: ↑2023.12.28. 11:36:35Volt egy egész érdekes statisztika, hogy milyen mutatóik vannak Rodi-val és nélküle, ég és föld. Az Ő pótlását/kiegészítését meg kéne oldaniuk télen (nem lesz egyszerű), és akkor szerintem rendben lesznek.Peter írta: ↑2023.12.27. 23:27:45Nem láttam a meccset, azzal tisztában vagyok, hogy a 3-1 csalóka (is) lehet, de mégis megoldották valahogy (top játékosok amúgy más csapatokban is vannak), nem botlottak 4 nappal és közte egy karácsonnyal a klub vb cím után.
Lehet, hogy nincs folyamatos henger, de nem gondolom, hogy jelenleg lenne miért aggódniuk a City szurkolóknak és összességében ez mindent elmond a jelenlegi Cityről.
Megúszták, nekik biztosan szerencséjük van/volt csak úgy véletlenül.
Mondjuk mostmár visszatér KdB, talán egy fokkal stabilabbak lesznek, de ott is kicsit kiüresedett a kp.
A mai Brighton - Tottenham roncsderbi érdekes lehet, rengeteg sérültje van mindkét csapatnak, de talán a Tottenham kezd kijönni a gödörből, én őket tartom esélyesebbnek, mégha a fogadóirodák nem is (2,5 vs. 2,75)
Volt egy egész érdekes statisztika, hogy milyen mutatóik vannak Rodi-val és nélküle, ég és föld. Az Ő pótlását/kiegészítését meg kéne oldaniuk télen (nem lesz egyszerű), és akkor szerintem rendben lesznek.Peter írta: ↑2023.12.27. 23:27:45Nem láttam a meccset, azzal tisztában vagyok, hogy a 3-1 csalóka (is) lehet, de mégis megoldották valahogy (top játékosok amúgy más csapatokban is vannak), nem botlottak 4 nappal és közte egy karácsonnyal a klub vb cím után.
Lehet, hogy nincs folyamatos henger, de nem gondolom, hogy jelenleg lenne miért aggódniuk a City szurkolóknak és összességében ez mindent elmond a jelenlegi Cityről.
Megúszták, nekik biztosan szerencséjük van/volt csak úgy véletlenül.
Ha már "lúzerség" és némi összehasonlítás, ha így szóba hoztad.
Azért annyi top játékosa talán senkinek nincs, mint nekik.Peter írta: ↑2023.12.27. 23:27:45Nem láttam a meccset, azzal tisztában vagyok, hogy a 3-1 csalóka (is) lehet, de mégis megoldották valahogy (top játékosok amúgy más csapatokban is vannak), nem botlottak 4 nappal és közte egy karácsonnyal a klub vb cím után.
Mentalitás....![]()
Nem láttam a meccset, azzal tisztában vagyok, hogy a 3-1 csalóka (is) lehet, de mégis megoldották valahogy (top játékosok amúgy más csapatokban is vannak), nem botlottak 4 nappal és közte egy karácsonnyal a klub vb cím után.
Bár ez igazolások topikba való már, de mivel a Milannak az 5. belsővédője dőlt ki, nagyon komolyan nézegetik már a mostani ablakban.
Nem volt jó meccse egyik sem. Egyedüli bűnbaknak azért nem tenném meg, de sokat hibázott ő is.
Igen, ez mindig nehéz ügy. Igazából lehetne az ilyen followthroughs témákra valami büntetés, mert ugyanolyan veszélyes, mintha nem találta volna el a labdát. Mondjuk legalább adni egy sárgát, de a szabálytalanságot nem. Vagy nem tudom, nehéz kérdés.