shutterisland írta:szerintem nem, mivel a mu-nak a bl-ben is helyt kell majd állni, így vélhetően fognak még pontokat elszórni.
de tény, hogy a 9 pont kényelmes előny már.
MU: Everton, QPR, Norwich, West Ham, Reading, Sunderland, City, Stoke, Aston Villa, Chelsea, Swansea, West Brom.
MC: Southampton, Chelsea, Aston Villa, Wigan, Everton, Newcastle, United, West Brom, Spurs, West Ham, Swansea, Reading, Norwich.
Most úgy, hogy kivesszük belőle azokat, akik ellen mindkét csapat játszik még.
MU: QPR, Sunderland, Stoke.
MC: Southampton, Wigan, Newcastle, Spurs.
A United sorsolása tehát talán egy hajszálnyival könnyebb, de igaz, amit írsz, hogy a BL-szereplés kivehet belőlük energiatömegeket.
De szerintem a PL-cím így is meglesz nekik.
Game90 írta:Amúgy régóta megfogalmazódott már bennem egy kérdés, most felteszem. Ki a jobb: Wilshere vagy Thiago?
Nem könnyű kérdés, most Wilshere-t mondanám én is, de Thiago tehetségesebb, ha keményen dolgozik és fejlődik, szerintem le fogja hagyni a Senal majdani csékáját.
Nekem személy szerint mindkét srác nagy kedvencem amúgy.
(Pedig JW ágyús...)
Közben Ba lehet, hogy nem játszik a Wigan ellen.

Torres

biztos pontvesztés.

Nem lehet amúgy, hogy a kékeknek Lukaku lenne a megoldás? Torrest el kéne adni mihamarabb, a belga meg visszajöhetne a West Bromtól a nyáron.
Egy Lukaku-Ba páros azért jobban hangzik, mint egy Torres-Ba.
Holtby:
SkySports írta:"The game is brutally hard, but that suits me and I really love it. I also loved my second game for Spurs, in which a dream goal from Gareth Bale meant I could celebrate my first win."
"I will never forget this game against West Brom. The fans sang a song for me for almost all of the second half."
Hamar megszerették, megszerettük.

A beilleszkedés folyamata elindult, nem is rosszul, egyelőre úgy tűnik, fekszik neki, amit AVB játszat. Jó lesz.
Noch etwas:

MU 27 pontja nem semmi... Southampton meg a másik véglet.