Ligue 1 - Franciaország

Foci a Barçán kívül
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.02.01. 10:41:13

Szerencséd volt haszi, 5-1-re nyertetek. :)

Mi meg sajna kikaptunk Ecuadortól, úgy néz ki, elúszik a cím... :(

A legnagyobb esélyes innentől kezdve a brazilok.
Kép
Kép
Kép
krkic87
Barça B

2011.02.01. 10:32:36

kanty írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... -jar-.html

Nem gyenge amit a brazilok művelnek.
Neymarból hatalmas játékos lehet, kíváncsi vagyok hogyan fog alakulni a pályafutása.
:wink:
Amúgy most kezdődik az eurosport 2-n, aki tudja nézze meg, sztem érdemes.
kanty
Llegenda del Barça

2011.02.01. 10:28:13

http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... -jar-.html

Nem gyenge amit a brazilok művelnek.
Neymarból hatalmas játékos lehet, kíváncsi vagyok hogyan fog alakulni a pályafutása.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
haszi
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2011.01.31. 10:53:32

Lionel85 írta:
haszi írta:Valaki megtudná mondani, hogy ma pontosan hánykor lesz a Brazil U20 - Chile U20 meccs? Mert kaptam már linket csak nem tudom hánykor kezdődik...
Hajnali 3.10-kor kezdődik. :wink:
varázsló vagy, ha fennmaradsz. :P

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
Fhú pedig azt hittem, hogy megint olyan időben lesz kb. mint a Bolívia elleni meccs (6-7 körül volt az)... Nem baj majd felkelek korábban, bedoppingolom magam kávéval és nézem Neymarék, hogy varázsolnak :D

Ha valami sz@r meccs lesz akkor a kávét hanyagolom és szunyálok tovább... :roll:
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.01.31. 10:06:00

haszi írta:Valaki megtudná mondani, hogy ma pontosan hánykor lesz a Brazil U20 - Chile U20 meccs? Mert kaptam már linket csak nem tudom hánykor kezdődik...
Hajnali 3.10-kor kezdődik. :wink:
varázsló vagy, ha fennmaradsz. :P

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
Kép
Kép
Kép
haszi
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2011.01.31. 08:04:42

Valaki megtudná mondani, hogy ma pontosan hánykor lesz a Brazil U20 - Chile U20 meccs? Mert kaptam már linket csak nem tudom hánykor kezdődik...
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.01.29. 14:05:37

MichaaBee írta:
Lionel85 írta:
zsuni írta:minek 3 kapus egy sörmeccsre? egy is elég lenne. egyébként is az ilyen meccsek nézhetetlenek mindig
Mert ha egy megsérül, akkor a tartalék mögé kell még egy tarcsi. Jobb a biztonságra menni. De úgyis biztos majd behív egy s.o.s. behívóval valakit Batista, ha ilyen lenne. Csak magára a meccsre már nem lehetne nevezni. Nem szakadnak meg egy sörmeccsen, ezt aláírom, de sosem lehet tudni, mikor jön egy nem várt sérülés. Ez mindig benne van a pakliban.
Mennyi a valószínűsége annak, hogy mind a két kapus lesérül a meccsen? Öt évente egyszer ha szükség van harmadik számú kapusra... És különben is, egy sörmeccsen mit veszítenek azzal, ha egy mezőnyjátékosnak kell védenie 20 percet? :roll:
Nem két kapusra mondtam, elég egy is. Annak nagyobb a valószínűsége, hogy egy kapus lesérül, a másik meg pirosat kap. :D

Off vége, értelmetlen a vita. :D
Kép
Kép
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2011.01.29. 12:18:15

Lionel85 írta:
zsuni írta:minek 3 kapus egy sörmeccsre? egy is elég lenne. egyébként is az ilyen meccsek nézhetetlenek mindig
Mert ha egy megsérül, akkor a tartalék mögé kell még egy tarcsi. Jobb a biztonságra menni. De úgyis biztos majd behív egy s.o.s. behívóval valakit Batista, ha ilyen lenne. Csak magára a meccsre már nem lehetne nevezni. Nem szakadnak meg egy sörmeccsen, ezt aláírom, de sosem lehet tudni, mikor jön egy nem várt sérülés. Ez mindig benne van a pakliban.
Mennyi a valószínűsége annak, hogy mind a két kapus lesérül a meccsen? Öt évente egyszer ha szükség van harmadik számú kapusra... És különben is, egy sörmeccsen mit veszítenek azzal, ha egy mezőnyjátékosnak kell védenie 20 percet? :roll:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.01.29. 12:13:10

zsuni írta:
Azt hiszem még egy biztonsági kapus kéne, mert kettővel merészség elutazni...
minek 3 kapus egy sörmeccsre? egy is elég lenne. egyébként is az ilyen meccsek nézhetetlenek mindig
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2011.01.29. 12:03:51

Lionel85 írta:Kihirdette 23-as keretét Sergio Batista Portugália ellen

Kapusok
Sergio Romero (AZ Alkmaar), Mariano Andújar (Catania Calcio)

Védők
Pablo Zabaleta (Manchester City), Javier Zanetti (Inter Milan), Nicolás Pareja (Szpartak Moszkva), Ezequiel Garay (Real Madrid), Gabriel Milito (FC Barcelona), Nicolás Burdisso (AS Roma), Marcos Rojo (Szpartak Moszkva), Nicolás Otamendi (FC Porto)

Középpályások
Javier Mascherano (FC Barcelona), Esteban Cambiasso (Inter Milan), Fernando Gago (Real Madrid), Éver Banega (Valencia CF), Lucas Biglia (RSC Anderlecht), José Sosa (SSC Napoli), Javier Pastore (Palermo)

Támadók
Ezequiel Lavezzi (SSC Napoli), Lionel Messi (FC Barcelona), Ángel Di María (Real Madrid), Juan Manuel Martínez (Vélez Sarsfield), Diego Milito (Inter Milan), Nicolás Gaitán (SL Benfica)

A meccs február 9-én lesz Svájcban, a genevai (genfi) stadionban.

Kicsit karcsú a csatársor, kb. Milito az egyetlen befejezőcsatár. Tévezt és Lisandro Lópezt hiányolom.
nem olyan karcsú ez...4-3-3-ban elég egy befejezőcsatár, főleg ha ott van Messi is :) pl Romero-Zanetti, Burdisso, Milito, Otamendi-Mascherano, Cambiasso, Pastore-Messi,Milito,Di Maria nem rossz sztem :)
zsuni
Capitá del Barça

2011.01.29. 11:55:29

minek 3 kapus egy sörmeccsre? egy is elég lenne. egyébként is az ilyen meccsek nézhetetlenek mindig
messideco
Presidente del Barça

2011.01.29. 11:35:36

Lucho Gonzalez miért nincs a válogatottban?
Kép
"And my heart will leave you never."
sneco7
Capitá del Barça

2011.01.29. 11:18:43

alberto írta:
Drigo írta:http://sportgeza.hu/futball/2011/01/17/ ... lagbajnok/

Azért hihetetlen, hogy mennyire csak a mennyiségi hírekre utaznak manapság. Aki látta valaha játszani, fél pillanat alatt kitalálhatta, hogy a "játékostársa át is lépte" fedőnevű tag a világ valaha volt - számomra mindenképp - legzseniálisabb támadója. A nevét azért leírhatták volna, de ahhoz már igényes, és hozzáértő "újságíró" kéne, az meg nem divat.
Azért, ha már így felháborít, Te legalább leírhattad volna, hogy Ronaldoról van szó. :) Bocs nem kötekedni akarok!
Pláne,hogy jobban megnézve kiderül,hogy nem is Ronaldo volt,aki átlépte :wink:

szerk: Megkerestem...és a 7-es számú játékos Paulinho volt,aki átlépte a labdát :)
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.01.29. 11:11:08

Lionel85 írta:Kihirdette 23-as keretét Sergio Batista Portugália ellen

Kapusok

Védők
Pablo Zabaleta (Manchester City), Javier Zanetti (Inter Milan), Nicolás Pareja (Szpartak Moszkva), Ezequiel Garay (Real Madrid), Gabriel Milito (FC Barcelona), Nicolás Burdisso (AS Roma), Marcos Rojo (Szpartak Moszkva), Nicolás Otamendi (FC Porto)

Középpályások
Javier Mascherano (FC Barcelona), Esteban Cambiasso (Inter Milan), Fernando Gago (Real Madrid), Éver Banega (Valencia CF), Lucas Biglia (RSC Anderlecht), José Sosa (SSC Napoli), Javier Pastore (Palermo)

Támadók
Ezequiel Lavezzi (SSC Napoli), Lionel Messi (FC Barcelona), Ángel Di María (Real Madrid), Juan Manuel Martínez (Vélez Sarsfield), Diego Milito (Inter Milan), Nicolás Gaitán (SL Benfica)

Kicsit karcsú a csatársor, kb. Milito az egyetlen befejezőcsatár. Tévezt és Lisandro Lópezt hiányolom.
Plusz egy fővel bővült a keret, a Boca Juniors játékosa, Cristian Chávez is kapott egy meghívót.

Kép
Kép
Kép
alberto
Barça B

2011.01.28. 13:28:37

Drigo írta:http://sportgeza.hu/futball/2011/01/17/ ... lagbajnok/

Azért hihetetlen, hogy mennyire csak a mennyiségi hírekre utaznak manapság. Aki látta valaha játszani, fél pillanat alatt kitalálhatta, hogy a "játékostársa át is lépte" fedőnevű tag a világ valaha volt - számomra mindenképp - legzseniálisabb támadója. A nevét azért leírhatták volna, de ahhoz már igényes, és hozzáértő "újságíró" kéne, az meg nem divat.
Azért, ha már így felháborít, Te legalább leírhattad volna, hogy Ronaldoról van szó. :) Bocs nem kötekedni akarok!
Fernando
Llegenda del Barça

2011.01.28. 13:06:29

Azé' bakkeroztam mert 5 perce gondolkozok milyen eb volt tavaly- :lol:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.28. 13:02:37

Fernando írta:
Bob_Marley írta:Milyen hírek vannak néha?
És ezért átadólistára teszik (lehet jobban is jár a Hotspurrel)

http://sportgeza.hu/futball/2009/01/23/ ... _kirugtak/
A hír 2009-es bakker.
LOL
észre se vettem :lol:
Mekkora Fail :lol:
Kép
Kép
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2011.01.28. 13:01:11

Bob_Marley írta:Milyen hírek vannak néha?

A hír 2009-es bakker.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.28. 12:54:51

Milyen hírek vannak néha?

Kép
Kép
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2011.01.26. 12:07:00

ez az argentin keret megint állat, kár, h nem fog nekik leesni semmi sem úgy általában. és ha agyonvernek sem tudom megmondani, h miért...?
na mindegy, úgyis a braziloknak szurkolok 8) :D

messideco írta:http://www.hatharom.hu/article/945c3d-a ... errangadot

Boca Juniors- River Plate : 2-0

Palermo még mindig ott van...
palermo az egyik legnagyobb (ha nem a legnagyobb) arc a mostani fociban, kár, hogy leteszi a lantot. nagyon fog hiányozni! mondjuk a vbre, kizárólag haverságból azért nem vittem volna ki, lehet, h inkább kambiasszót kellett volna nevezni, de mindegy...
hogy tette tovább a zsugát az első gólnál (én azt hittem elesik :D ), és hát a fejese sem volt semmi! meg az az apró pörgés a vonal mellett, amikor a riveres gyerek rálépett a lábára! :lol: :lol: mintha a 30millió voltos sokkolóval csípték volna meg! nagyon nagy franc az öreg martin! :lol:
a meccs sem volt piskóta, amikor 80ezer ultra örjöng :D
nagyon megnéznék egy ilyen bugit odakint (természetesen a boca-szakaszban), csakhát ehhez három tüdő kellene, h végig bírjam üvölteni...
PUYOL-XAVI-INIESTA
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.01.26. 11:22:24

Kihirdette 23-as keretét Sergio Batista Portugália ellen

Kapusok

Védők

Középpályások

Támadók

Kép
Kép
Kép
messideco
Presidente del Barça

2011.01.23. 19:46:41

http://www.hatharom.hu/article/945c3d-a ... errangadot

Boca Juniors- River Plate : 2-0

Palermo még mindig ott van...
Kép
"And my heart will leave you never."
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.01.18. 09:48:53

Új meze lesz a válogatottnak

http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... z-2060410/

Kicsit teniszjellegű a "mez", inkább nevezném pólónak. :) Maga a szín tetszik, fura lesz látni ebben a csapatot. Kíváncsi leszek a debütálásra.
Kép
Kép
Kép
Drigo
Eurobarca Staff

2011.01.17. 12:17:32

http://sportgeza.hu/futball/2011/01/17/ ... lagbajnok/

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.01.12. 08:40:28

gergo9 írta:
LG írta: A másik dolog, ahhoz, h Fergusson eddig tudjon maradni, kellett az is, h vezetőség türelmes legyen vele az ínséges időszakokban, nemcsak az ő klubhűsége. Anno Mourinho nem akart elmenni a Chelsea-től, de Abramovics elküldte. Rijkaard 2 sikertelen év után nem akart menni, de el lett küldve...nem mindenhol olyan nagy a türelem.
Mondjuk SAF esetében azért teljesen más volt a helyzet.
Minden tekintetben a totális nullán állt a MU az elvárások sem voltak az elején akkorák mint 5pecial-is barátunk esetében, aki kedvére futballmanagerezhetet eddig akárhol.
SAF odakerült 86-ban egy évre a Heysel tragédia után minden angol klub kitiltva a nemzetközi kupákból, ez pénzbeli és keretépítési lehetőségket is brutálisan csökkentette.
91-ben vége lett a tiltásnak utána rögtön jött is a bajnoki cím azóta meg kisebb nagyobb megszakításokkal folyamatosan sikeres. Sok sok csapatot felépítve a semmiből.
Azért pl. a 2003-2007-ig tartó időszakban rezgett neki is a léc....és azért azt nem mondjuk, h a semmiből épitkezik. A 80-s években lehet, h nem voltak jók a körülményei, de a 90-s évek végén már nagyon jó anyagi helyzetben volt a MU, szóval Fergussonak is volt mihez nyúlnia. Mourinhonak meg először le kellett tennie vmit azért a Portoval, h olyan csapatokhoz kerüljön, ahol ahogy te mondod, kedvére FM-ez, bár ebben azért komoly túlzás van. A Chelsea-nél pl. a végén már Abramovics döntött abszolút az igazolásokról, lásd Sevcsenko esete. És bizony még ilyen anyagi források mellett és nehéz sikereket elérni. Más edzőt nem is tudok mondani a közelmúltból, aki ilyen rövid időn belül volt képes többször is sikercsapatot felépíteni.
Válasz küldése