Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vanczák Vili mellett semmi esélye sincs...Danka00792 írta:A csoportrol meg annyit, hogy legalább láthatjuk hogy C.Ronaldo hogy szivatja a védöinket
varga tamás írta:Na, lassan eldől a sorsunk. Kiderül, hogy a matematikai esélyünk megmarad-e a továbbjutásra a sorsolást követően.
A realitás valóban a negyedik hely lenne. Természetesen reménykednünk kell, hogy sikerül majd jobb helyen végezni, ám ez kegyetlenül nehéz lesz. A dánok most annyira nem erősek,-persze jobbak nálunk-tán megfoghatóak. A svédek egyértelműen jobbak, ellenük bravúr kell. Portugália ellen két meccsen egy pont is bravúrnak számítana.Game90 írta:Portugália
Svédország
Dánia
Magyarország
Albánia
Málta
Sztem ebből 4. hely lesz...
Szerk. Kisteleki szerint esélyesek vagyunk...![]()
Az első helye mindíg kétséges, abba mindíg bele lehet kötni, mondhatni ízlések és pofonok, szubjektív dolog.varga tamás írta: A FIFA-világranglista. Hát igen, nesze semmi fogd meg jól. Argentína jelenleg az első, de nem hinném, hogy világbajnokok lennének jelen pillanatban. Anglia is ott van az első tízben, aztán az EB-ről lemaradtak. Görögország a 10., de az előző VB-ről lemaradtak. Amikor 76. helyen álltunk, akkor a selejtezőcsoport negyedik helyén végeztünk, most, hogy 52. vagyunk, a csoport 6. helyén, a világvarő Máltát megelőzve, és az ugyancsak 'világbajnok' Moldova és BiH mögött. Na, brávó.
A selejtező végeredménye állandó egy adott szakasz végeredménye, míg a sorrend állandóan változik. A selejtező 10-12 meccs míg a ranglista az elmult eredményekén alapul. Ez a 6. hely nehezebb csoportban volt mint a 4. hely, szóval nincs miről beszélni.varga tamás írta:A FIFA-világranglista. Hát igen, nesze semmi fogd meg jól. Argentína jelenleg az első, de nem hinném, hogy világbajnokok lennének jelen pillanatban. Anglia is ott van az első tízben, aztán az EB-ről lemaradtak. Görögország a 10., de az előző VB-ről lemaradtak. Amikor 76. helyen álltunk, akkor a selejtezőcsoport negyedik helyén végeztünk, most, hogy 52. vagyunk, a csoport 6. helyén, a világvarő Máltát megelőzve, és az ugyancsak 'világbajnok' Moldova és BiH mögött. Na, brávó.Zozzy 5 írta:Lehet pesszimistán szemlélni a jövőt, sőt, itt már az is megszokott, hogy néhányan semmibe veszik a győzelmeket vagy a jó képet mutató játékot, de az, hogy itt már a Fifa ranglista se számít...Kiváncsi vagyok, hogyha lecsúsztunk volna, akkor se számítana-e?
Az a jó öreg következetesség...
Igen, nem tudom, adja valamelyik csatorna? Talán, az eurosport.Fernando írta:Holnap lesz a VB kvalifikációs csoportok sorsolása? Joltudom?
A FIFA-világranglista. Hát igen, nesze semmi fogd meg jól. Argentína jelenleg az első, de nem hinném, hogy világbajnokok lennének jelen pillanatban. Anglia is ott van az első tízben, aztán az EB-ről lemaradtak. Görögország a 10., de az előző VB-ről lemaradtak. Amikor 76. helyen álltunk, akkor a selejtezőcsoport negyedik helyén végeztünk, most, hogy 52. vagyunk, a csoport 6. helyén, a világvarő Máltát megelőzve, és az ugyancsak 'világbajnok' Moldova és BiH mögött. Na, brávó.Zozzy 5 írta:Lehet pesszimistán szemlélni a jövőt, sőt, itt már az is megszokott, hogy néhányan semmibe veszik a győzelmeket vagy a jó képet mutató játékot, de az, hogy itt már a Fifa ranglista se számít...Kiváncsi vagyok, hogyha lecsúsztunk volna, akkor se számítana-e?
Az a jó öreg következetesség...
Rivaldinho!Rivaldinho írta:OFF:Na azt hiszem vegyél vissza... Eljátszottad már ezt párszor.. Sokszor írod ezt, (vagyis már láttam tőled 1x 2x) és mindig a más volt a h.ülye.. szal ne személyeskedj, nem írta azt amit te megfogalmaztál, még te sem tudsz ennyire a sorok közt olvasni... Ilyet senki sem írt, úgyhogy EZT fejezed be.. a témában még várok értelmes hozzászólást, de más b.axogatását fejezd be OFF VÉGEvarga tamás írta:Oleguer.
Csak sajnálni tudlak. Aki mást ír, mint amit te gondolsz, az nem ért hozzá.
OFF:Na azt hiszem vegyél vissza... Eljátszottad már ezt párszor.. Sokszor írod ezt, (vagyis már láttam tőled 1x 2x) és mindig a más volt a h.ülye.. szal ne személyeskedj, nem írta azt amit te megfogalmaztál, még te sem tudsz ennyire a sorok közt olvasni... Ilyet senki sem írt, úgyhogy EZT fejezed be.. a témában még várok értelmes hozzászólást, de más b.axogatását fejezd be OFF VÉGEvarga tamás írta:Oleguer.
Csak sajnálni tudlak. Aki mást ír, mint amit te gondolsz, az nem ért hozzá.
Bagoly mondja...Oleguer írta:Nem azt hurrogom le aki nem ért velem egyet, hanem azt aki az emberek 99%-val nem ért egyet. Nagy külömbség.varga tamás írta: Olegeur: nem kéne mindenkit lehuurogni, aki nem ért veled egyet. Vannak más vélemények is. Vagy talán, mindenkinek egyeznie kell a te véleményeddel?