Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem az 5. helyen fogunk végezni a selejtezőcsoportban.xatary írta:Nem értem, h miért kilátástalan a helyzet? Van egy válogatott akit hosszú idő után lehet szeretni, mert küzd, hajt, akar és van előttük fejlődési lehetőség. Szerintem reálisan senki nem gondolja azt, h továbbjutunk, de titkon mindenki bízik benne (a szurkoló már csak ilyen), ezzel sztem semmi baj nincsen.varga tamás írta: Ha nincs, csak a valóság van. Ez pedig kilátástalan, szörnyű valóság. Erre mondta tegnap este 20.20h magasságában Puhl, hogy az ábrándozás és a realitás köszönőviszonyban sincs egymással. Reménykedhetünk mi a 2. meg az első helyben, de ennek az esélye matematikailag kifejezhetetlenül alacsony, még a nullánál is kevesebb.
Realistaként (bár én is inkább a pesszimistát használnám) szerinted hol fogunk végezni a selejtezőkön? Jó tudom, Te már kiégtél és nem hoz lázba a foci, de azért kiváncsi lennék egy igazi realista várakozásaira. Te mit tartanál sikernek ?
Nem értem, h miért kilátástalan a helyzet? Van egy válogatott akit hosszú idő után lehet szeretni, mert küzd, hajt, akar és van előttük fejlődési lehetőség. Szerintem reálisan senki nem gondolja azt, h továbbjutunk, de titkon mindenki bízik benne (a szurkoló már csak ilyen), ezzel sztem semmi baj nincsen.varga tamás írta: Ha nincs, csak a valóság van. Ez pedig kilátástalan, szörnyű valóság. Erre mondta tegnap este 20.20h magasságában Puhl, hogy az ábrándozás és a realitás köszönőviszonyban sincs egymással. Reménykedhetünk mi a 2. meg az első helyben, de ennek az esélye matematikailag kifejezhetetlenül alacsony, még a nullánál is kevesebb.
Ezt a hozzáállást nem igazán értem, de biztos velem van a baj.varga tamás írta:A 3. vagy a 4. hely, előbbre való mint a 6. Szerintem. És ez nálam qumma sokat jelent. Főleg ebben a csoportban.
Értem én, amit mondasz, csak az a baj, hogy gyakorlatilag Gellei óta mindig ott van az a sok "ha", és ez a sok apró dolog valahogy mindig azt hozza, hogy sz.punk, és ebből mostanra nekem is elegem lett. Pedig azok, akik ismernek, tudják, hogy nálam fanatikusabb szurkolója a válogatottnak nem sok létezik...xatary írta:A török meccs után mindenki azt mondta, h csak Gera kiállításán múlt az egész, moldova ellen ha priskin befejeli a helyzetét a hetedik percben, akkor teljesen más a meccs. A görögök elleni öngólról és a helyzeteinkről ne is beszéljünk. Tudom, hogy ha nincsen a fociban, de azért ezek az apróságok igenis sokat számítanak és ha kedvezőbben alakul csak az egyik is, akkor most negyedikként mindenki "sikerről" beszélne. És ezeken az apróságokon lehet változtatni meccsrutinnal, mentalitással stb...
Pelé meg Maradona mikor volt szövetségi kapitány Magyarországon? Egyáltalán voltak ők edzők (szerintem nem, de javítsatok, ha tévednék). Nem azzal van a problémája sok embernek, hogy egy világklasszis játékos véleményt formált a magyar fociról, hanem azzal, amit Grege is írt. Túlságosan átlátszó a szándék, egy amolyan "nesztek, mit értek nélkülem" dolog, miközbe világmegváltást Ő sem hozott, maximum annyit csinált, amit páran leírtak, hogy az Izland szintű csapatokat oda-vissza vertük. Ez feljogosítja az ilyen nyilatkozatokra, ettől érezheti magát vagánynak? Szerintem nem.Akkor ennyi erővel Pelének sincs joga véleményt formálni akár a magyar labdarúgás helyzetéről. És Maradona is maradjon csendben, meg Gary Lineker is, meg Peter Shilton is. Még folytathatnám a sort.
Persze, rendben lenne, h egy ilyen szakember nyilatkozik, csak Mattheusnál túlságosan egyértelmű az érdekütközés ahhoz, h bárki elfogadja objektív véleménynek azt, amit mond. Ezt sztm ő is beláthatná. Csak neki ehhez mindig is túl nagy volt az arca... Félreértés ne essék, semmi bajom vele, de nekem nem szimpatikusak az ilyen nyilatkozatok. Már nincs itt, edzőként tényleg nem ért el szinte semmit, de azért lehúzza a magyarokat (talán mert elküldték?!).varga tamás írta:Akkor ennyi erővel Pelének sincs joga véleményt formálni akár a magyar labdarúgás helyzetéről. És Maradona is maradjon csendben, meg Gary Lineker is, meg Peter Shilton is. Még folytathatnám a sort.Game90 írta:Viszont edzőként egy nagy 0.varga tamás írta:Matthäus tett le annyit a futball asztalára, hogy jogalappal nyilvánítson véleményt.
Akkor ennyi erővel Pelének sincs joga véleményt formálni akár a magyar labdarúgás helyzetéről. És Maradona is maradjon csendben, meg Gary Lineker is, meg Peter Shilton is. Még folytathatnám a sort.Game90 írta:Viszont edzőként egy nagy 0.varga tamás írta:Matthäus tett le annyit a futball asztalára, hogy jogalappal nyilvánítson véleményt.
Kedves Szandi!Szandi írta:Szegény magyar, mikor reménykedni mer, mertugye nagyon nincs mást tenni, akkor egy Vargatamás írás mindig visszarántja őt a kemény, rideg, kilátástalan valóságba.
Bízunk, remélünk, vagy beválik, vagynem.
De gondolj bele. Ha minden egyes szurkoló úgy állna hozzá a dolgokhoz, ahogyan te teszed (kőkemyén pesszimizmussal), akkor a csapatnak már a bíztatás se maradna meg, ami már tényleg a véget jelentené.![]()
Legalább még ennyi van. Örüljünk neki.