Cseri írta:Én értem,hogy a duplázás után nagyon fényes a reál jövő,de az,hogy a Hiszti nagyobb sportember lenne,azé' enyhe túlzás. Milyen mérőszám alapján? Kevesebb alkoholt fogyaszt? Kevesebbet spanglizik? Több zöldséget eszik?
Nyilván nem lehet mérni a jelenben. Majd 30 év múlva tudunk erről érdemben vitázni. Lehet kicsit eposziasan fogalmaztam meg a tavalyi döntő eseményeit, de az a beszéd a félidőben, az harcos hozzáállás nem csak a real és portugál fanokat érintette meg, de a focit alig ismerő arcokat is. Erről beszélt mindenki és a legnagyobb tisztelettel beszéltek erről.
Sportemberi példa: a díjakat, és a számokat elfelejti a nép, ahogy valószínűleg semelyik normális ember nem tudja fejből Platini hány gólt lőtt, és hány bajnokságot nyert. De pl. Puskás Glasgow-i meccsére, vagy akár a ti PSG elleni visszajövetelére mindig fog emlékezni mindenki.
Overall:
A nagyobb sportember, aki egyrészről több nagy kupát nyer (Vb,Bl, Eb), emellett hogyan viselkedik mint véleményvezér, és ki fog több ilyen felejthetetlen cselekedetet elkövetni. (pl ilyen volt Beckham Görögök elleni szabadrúgása)
Persze egy reálosnak Ronaldo, egy Barcásnak mindig Messi lesz a nagyobb, ez így van a rendjén, a többiek fogják eldönteni, hogy kis a nagyobb.