LG írta: ↑2025.02.01. 22:45:57
bence0330 írta: ↑2025.02.01. 22:24:30
Hogy a fenében nem állították ki az Espanol játékost az Mbappé elleni faultért?

A kommentátorok is döbbenten állnak az eset előtt. Hátulról vádlira érkezett talppal, még ha nem is találta telibe, csak elkapta valamennyire.
Förtelmes, amit a Ligában művelnek a bírók.
Az biztos, hogy ma nem lehet megvádolni azzal a bírót, hogy a Realnak fúj.
Közben vezet az Espanol.
Szerintem, ha néha meg is inog a "hitem", de általánosságban korrekten fújnak, csak annyira bénán, hogy csalásnak tűnhet néha, ha épp valaki javára van túltengés. Nekünk az volt a pechünk, hogy pont a botlós időszakunkban kaptunk kifejezetten sok ehhez hasonló horror döntést a nyakunkba, amikor sajna szükségünk lett volna azokra a tizikre.
De szánalmas amit művelnek egyszerűen. Tényleg lassan külsős bírókat kell behozni, ha nem hajlandóak semmilyen független testületet felállítani legalább ellenőrzésre, ez teljesen tarthatatlan állapot.
De megértem ma a madridiakat, tényleg érthetetlen, mit keres a pályán a csávó. De hát nekünk november-decemberben volt vagy 5 ilyen meccsünk. Könnyű így empatizálni.
Amúgy ma a Madridban nem nagyon érzem a fordítást, persze aztán ez nem jelent semmit. Ma mintha olyan napot fogtak volna ki, hogy holnapig sem tudnák bevenni a kaput.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy