tengit írta: ↑2024.11.13. 14:48:16
Troym írta: ↑2024.11.12. 21:46:05
Ha rendszerszintű csalás létezne, akkor megkérdezném, hogy mi a bírók érdeke ebben?
Hogy a kedvenc Madridja a 2. helyen áll 28 fordulóval a vége előtt?
Súlyos börtönbüntetéssel jár, ha kiderül ilyesmi, tehát "ingyen" senki nem viszi vásárra a bőrét.
Minden visszanézhető, ellenőrizhető. Itt is. Van 200 felvétel így is.
Ha azt gondolja bárki, hogy oké XY spanyol bíró a saját és családja egzisztenciáját kockára teszi azért, hogy a 10. forduló után ne 6, hanem 3 pont legyen az előnyünk, szerintem naív.
Ha pénzért teszi, akkor ki fizeti? Utalást kap? Kitől? Mit kell érte tennie? Honnan gondolta volna a bíró, hogy elég egy lesgól behúznia és kikapunk?
Emberi és szakmai hiba történt egyértelmű. Vizsgálják meg ki hol hibázott, hogy lehet kijavítani és haladjunk.
Lassan minden kétes bedobás, les, szabálytalanság után összeesküvés elméletek kerülnek elő.
Ha már rendszerszintű:
Negreira ajándéktárgyakat ad a bíróknak, büntessük meg a Barcát
Gil Manzano szatyra

-teljesen normális, mindenki ad "apró ajándékokat"
Negreira- már a befolyásolás is büntetendő
Real Madrid TV nyomásgyakorlása amit a Liga elnöke is elismert, és hivatalos csatornának nevezett
Tegnap írtam a Real-Barca közvetítési jogainak eladásáról
Ezzel kapcsolatban Gránit kérdezi a Barca Studios helyzetét. Eduard Romeu szerint június végén a gazdasági karok 15% mehet a keretre, július 1, új szabályok szerint már nem emlékszem mennyi, linkeltem. Ezért lett "eladva" a Barca Studios 200 millióért, hogy beleférjenek az igazolások, regisztrálások, amiből bajnokok lettünk, Kounde így sem fért bele, most visszaüt.
Lewy orrára mutat, 2 meccs eltiltás-Vinicius nem férne ki ide, az összes eset
A Laporta által a Negreira ügy miatt tett nyilatkozat, miszerint a Liga, RFEF évtizedekig Real Madridhoz köthető emberek irányították(ják)
A Real Madrid beleszólt többször a bíróválasztásba, most Undiano Mallenco jut eszembe, aki a Clasicon befújt 2 büntetőt a Barcanak, és évekig nem vezethetett nekik
Hány katalán bíróról tudtok?
Én Negreira, Mateu Lahoz, ha a Valenciai nevezhető annak, vele is sokra mentünk

Most van valami 30 éves Verdura
Itturalde Gonzalez nyilatkozata a bírók 90%-ról, mondjuk az előbbi viszonylatában nem elképzelhetetlen, Baszkot is kettőt tudok, aki a nyilatkozatot tette és Bengoetxea, akit szintén elővettek Madridban.
Nem kell itt pénzt adni senkinek, ha már a rendszerszintű kifejezést használjuk, max nem a csalás, hanem a részrehajlás szó lehet a helyes kifejezés, ami a két csapat történelméből és nemzetiségéből ered.
Ez csak a szubjektív véleményem.
Szerk: emlékeztek a Barca-Bilbao királykupa döntőre, amit a Bernabeuban akartak rendezni, de épp karbantartották a budit vagy mi

Ami füttyszót kapott ott a király...