Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, ez a baj ebben az egész országnak nevezett romhalmazban. Hogy aki reálisan, objektívan, és esetleg kritikusan szemléli a dolgokat - pl. a magyarfocit - azt egyszerre lehúzzák, leszólják, lesajnálják. A 'merjünk nagyot álmodni'-féle humbugnak nincs semmi értelme, nem álmodozni kell, hanem két lábbal a földön járni. Álmodozhatunk arról, hogy egyszer mi leszünk a labdarúgás világbajnokai, de felesleges. Kétszer volt rá esélyünk, nem sikerült, a maiak pedig olyan távol állnak tőlük, mint Makó Jeruzsálemtől.Zozzy 5 írta:Ugyan...Akkor is lesz valami, ami miatt szerinted csak szerencse lesz a jobb szereplés..."De ha a kapufa másik oldalára pattan, akkor nem gól" - köbö ilyen szintű. Játszhatnak ők akárhogy, Te akkor is húzni fogod a szádat. Remélem az ilyen hozzáállású emberekkel nem tőrődnek a válogatottnál, és folytatják azt, amit elkezdtek.varga tamás írta:Majd ha a Kemény-legények szintjének 50%-át megközelítik, fordulhatnak hozzám bizalomért, addig nem. Ezek kemény szavak, de őszinték. Lehet ezért utálni, de ez van
DivatdrukkerPerrero írta: MOSTANÁBAN -ezt a meccset kivéve- meghaltak kb a pályán, nekem ez elég ahhoz, hogy szurkoljak nekik... -hogy is hivják azt, aki csak akkor szurkol ha nyernek![]()
Jó hát nem lehet mindenki zseniPrimitive írta:OFF: Látom, nem sok nyelvtan órán voltál bent!barsza92 írta:Fel lehet hozni Ronaldinho példályát...
Itt sztem mindenki bizik benne hogy lessz még jobb is mivel láttuk már káprázatosan jáccani.
Pont ezért, ezt a válogatottat is láttuk már pazarul jáccani ezért tudjuk hogy mire képesek.
Jo 1 vereség belefér, de nem döl össze töle a világ
HAJRÁ FIÚK!!!
Jajj de gonosz vagyPrimitive írta:OFF: Látom, nem sok nyelvtan órán voltál bent!barsza92 írta:Fel lehet hozni Ronaldinho példályát...
Itt sztem mindenki bizik benne hogy lessz még jobb is mivel láttuk már káprázatosan jáccani.
Pont ezért, ezt a válogatottat is láttuk már pazarul jáccani ezért tudjuk hogy mire képesek.
HAJRÁ FIÚK!!!
OFF: Látom, nem sok nyelvtan órán voltál bent!barsza92 írta:Fel lehet hozni Ronaldinho példályát...
HAJRÁ FIÚK!!!
Ugyan...Akkor is lesz valami, ami miatt szerinted csak szerencse lesz a jobb szereplés..."De ha a kapufa másik oldalára pattan, akkor nem gól" - köbö ilyen szintű. Játszhatnak ők akárhogy, Te akkor is húzni fogod a szádat. Remélem az ilyen hozzáállású emberekkel nem tőrődnek a válogatottnál, és folytatják azt, amit elkezdtek.varga tamás írta:Majd ha a Kemény-legények szintjének 50%-át megközelítik, fordulhatnak hozzám bizalomért, addig nem. Ezek kemény szavak, de őszinték. Lehet ezért utálni, de ez van
A "volna" nem érdekel. Az meg elég nagy álltalánosítás, hogy úgyse lesznek jobbak...Nem fogok efelett az új válogatott felett pálcát törni, mert annó Lisztesék meg Dragónerék szégyenteljeset nyújtottak. Főleg nem egy vereség miatt.varga tamás írta: Zozzy: "ugye megmondtam"! Nem vagyunk se jobbak, se rosszabbak az elmúlt évek válogatottjánál. Az eredmények számítanak - elsősorban. A mutatott játékunk egy fabatkát sem ért, az olaszoktól tétmeccsen egy négyest kaptunk volna, meg a lengyelektől is. Majd nézd fél 9-kor - ha gondolod - a lengyel-belga meccset. Egy egész más válogatottat fogsz látni, mint a lengyel-magyar nagyon barátságos meccsaen láttál.
A 2. félidőben egy kicsit jobbak voltunk, bár nem volt nehéz felülmúlni az első félidei 'remek' teljesítményünket. Ennyit ér a magyarfoci, itt tartunk, sok minden nem változott.
Ja, és az NSO szavazásán én döntetlent tippeltem, úgy hogy még kellően optimista is voltam. Ennek ellenére nem csalódtam, azt kaptam, amit vártam. Semmit.
Én igaz magyarnak tartom magam, de ennek a labdarúgó-válogatottnak hinni nem tudok. Sőt, továbbmegyek: engem nem képviselnek a magyarfocisták, és csak szégyent hoznak a múlt nagyjaira. És igen, őszinte szívvel Peti bácsiéknak szurkolni sem tudok, egyszerűen nem érdemlik meg. Majd ha a Kemény-legények szintjének 50%-át megközelítik, fordulhatnak hozzám bizalomért, addig nem. Ezek kemény szavak, de őszinték. Lehet ezért utálni, de ez vanPerrero írta:egy brazil "idegennek" adsz még 10000 uj lehetőséget, de a hazád válogatottjának nemérdekes
Azért Ronaldinhót és a mai magyar válogatottat ne hasonlítsd össze, nem egy kávéházPerrero írta:nagyon jó csapatnak rakta le az alapjait sztem (Dzsudzsák, Vass, Filkor, stb...) 1 vereség nem gond... IDŐT KELL ADNI NEKI(K).varga tamás írta:Még szerencse, hogy a sport2-n kezdődik az Izraer-Oroszország meccs, így megyek azt nézni.
Ja, és Mr. Master: nincs pszt! Sokan azt gondolták, hogy már verhetetlenek vagyunk, Peti bácsi meg az év edzőjeként ünnepeltette magát.
tamás, Te ronaldinhot se adnád el, időt adsz neki...
Ez aztán a hozzáállás! De nem érdekel, nem is vártam más Tamástól egy vereség után. Csak az "Ő megmondta" mondat hiányzik a hszéből.varga tamás írta:A fiúk gondoskodtak róla, hogy mindannyian leszálljunk a földre, és annak értékeljük a magyarfocit, ami. Egy nagy rakás kaki. Keressük a labdát, a megfelelő összeállítást. Az év edzője csődöt mondott, amit a két korai - taktikai - csere alátámaszt. A védelmünk röhejes, a csatársorunk pedig nem létezik. Ideje lesz felébrednünk.
Ez nagyon nem igazbarca99 írta:Ha jók vagyunk meg nem említenéd, ha rosszak vagyunk egyből itt vagy...