Remélem nem arra utalnak vele, h rezeg a pad, vagy mégis?
Vicces lenne, ha a mi elkötelezett vezérkarunk máris utilaput kötne a talpára.

Csak azon agyalok, h példát kéne venniük Laportáról.

Igazad van,bevallom,kiment a fejemből,hogy előreléphetünk még,vmiért úgy tudtam,h a Moldáv vereség miatt,már nem tudunk elmozdulni a helyünkről...tévedtem. Akkor persze,hogy számít az eredmény,nem arról van szó,h nem örülnék a győzelemnek,csupán az is fonto/abb,h milyen a csapat mutatott játéka....de az lenne a legjobb,ha győzelemmel párosulna egy jó játék! Csak egy Görög csapat ellen (igaz nem világklasszis csapat,de előttünk vannak azért jóval) nem mindig elég egy jól játszó csapat,szerencse is kell, pl pár évvel ezelőtt itthon a Svédek ellen is nagyon jók voltunk,mégis egy bombagól miatt kikaptunk...szal azért írtam,h a mutatott cucc számít jobban nekem,de remélem eredményes is lesz az a cuccantiimperialista írta:Miért ne számítana az eredmény? Nem mindegy, hogy 4. vagy 6. helyen végzünk, a 6. óriási szégyen lenneNehogy már Moldova is megelőzzön...
Meg azért az se lenne baj, ha jobb kalapból húznának ki a vb-selejtezők sorsolásán...
Példaként említhetnénk akkor még a horvátokat. A Debrecen simán elvert egy horvát csapatot nem is olyan rég, a bajnokságuk nem áll annyival előbbre nálunk mint a válogatottjuk. Vagy talán a lengyelek. Hasonlóak voltak ott is a körülmények, ugyanúgy a keleti blokkba tartoztunk, az erkölcsi közeg és sok más tényező is hasonló lehetett ezekben az országokban.Drigo írta:Marci!
A cseh példád szerintem nagyon jó és elgondolkodtató. De ők már klubszinten is fel-felvillanak. Jó kikapott a Slavia 7-0-ra az Arsenaltól, de! utána 0-0 lett Prágában, ami akármilyen is volt az Arsenal nagyon nagy szó! És mi hol vagyunk attól, hogy akár 1-0-ra is kikapjunk valakitől a BL-ben, amikor már az őszt sem érlük meg Európában. De ezek szerint 1-2 generáció múlva már ez is megtöténhet - mármint, hogy BL-ben lesz egy magyar csapat. Az még nagyon sok idő, talán a '12-es EB, de a '10-es VB még túl messze van tőlünk. És azért egy válogatott nagyon sokat tud lendíteni egy nemzeti bajnokságon. Szerintem ezzel van összefüggésben a cseh bajnokság erősödése is.
Mert, most mire ájuljak el? Arra, hogy miután megvertük a a világbajnokokat azt mondtad, hogy szép volt? Talán szó szerinti értelmezésben rosszul fogalmaztam, de a legtöbb hszedről akkor is az volt elmondható, amit írtam. Ha veszítünk nincs "ha", ha nyerünk, akkor van...Beidézném, de nem akarok énn bizonygatni semmit.varga tamás írta: Komolyan mondom, hihetetlen vagy. Azt írtad korábban: "amikor nyertünk, akkor szépen csöndben kimaradt mindenből, 'egy szép volt fiúkat' nem bírt megereszteni". Ezután jön a legjobb védekezés a támadás elve, nem ám, hogy elismerné, hogy tévedett. Á, nem, leesik a karikagyűrű az ujjáról. És még én vagyok kibírhatatlan. Mert nem az összes többi hsz-ről volt szó, hanem arról, hogy én soha nem veszem észre a jó játékot, csak sárral dobálózni tudok. Na mindegy, betudom ifjonti hévednek.
Ez nem neked szólt, hanem Tamásnak...Drigo írta:Na jó részemről ez az utolsó hsz ebbe na topicban.
Zozz, hogy miért írok olyat, hát hallottál a farkast kiáltó fiú történetéről?
Én soha nem örültem annak, hogy kikaptunk. A magyar válogatott mostanság csak jótékonykodni tud, de erről a máltaiakat és a moldávokat kéne megkérdezni...
Marci az meg, hogy én azt mondom, hogy olyan ez, mint volt miért hátráltatná őket, most az összes sportújságírónak írsz egy emailt, hogy ne hátráltassák a fiúkat, eddig semmi bajom nem volt a szemléleteddel, mag amúgy sincs, de ez most egy kicsit erős volt.
KöszikePerrero írta:Vannak (nagyon) későn érő tipusok is...varga tamás írta: Na mindegy, betudom ifjonti hévednek.
Komolyan mondom, hihetetlen vagy. Azt írtad korábban: "amikor nyertünk, akkor szépen csöndben kimaradt mindenből, 'egy szép volt fiúkat' nem bírt megereszteni". Ezután jön a legjobb védekezés a támadás elve, nem ám, hogy elismerné, hogy tévedett. Á, nem, leesik a karikagyűrű az ujjáról. És még én vagyok kibírhatatlan. Mert nem az összes többi hsz-ről volt szó, hanem arról, hogy én soha nem veszem észre a jó játékot, csak sárral dobálózni tudok. Na mindegy, betudom ifjonti hévednek.Zozzy 5 írta:Elolvastam. Egy korrekt hsz. Most idézzem az összes többi fikát is, a követketesség mintapéldáit, amit ugyan úgy győztes meccsek után írtál? Ha nem baj, ezt már nem keresgélem meg.varga tamás írta:Megmondom őszintén, ezt nem gondoltam volna. Sima vereségre számítottam. Hihetetlen, csodálatos, gyönyörű.
Gera: "Nem kell magunktól elszállni!" - igazad van, Zoli.
DE!
Majd ha tétmeccseken, huzamos időn keresztül így játszunk, hasonló eredménnyel, akkor lehet előrelépésről beszélni. Mert ne feledjük, ez egy barátságos meccs volt. De győztünk, ez szép, és csodálatos.
Szépen elvertek minket. Lehet itt a fogalmazással meg az ötletes címekkel játszadozni az újságíróknak. Te viszont azt írtad, hogy megint ott tartunk, ahol 3 évvel ezelőtt (ez a 3 nem pontos, de emlékeim szerint ilyesmi). Ez pedig nem igaz...
Elolvastam. Egy korrekt hsz. Most idézzem az összes többi fikát is, a követketesség mintapéldáit, amit ugyan úgy győztes meccsek után írtál? Ha nem baj, ezt már nem keresgélem meg.varga tamás írta:Megmondom őszintén, ezt nem gondoltam volna. Sima vereségre számítottam. Hihetetlen, csodálatos, gyönyörű.
Gera: "Nem kell magunktól elszállni!" - igazad van, Zoli.
DE!
Majd ha tétmeccseken, huzamos időn keresztül így játszunk, hasonló eredménnyel, akkor lehet előrelépésről beszélni. Mert ne feledjük, ez egy barátságos meccs volt. De győztünk, ez szép, és csodálatos.
De Dani!Drigo írta: Én csupán azon lepődtem meg, hogy eddig mindenki teljesen biztos volt abban, hogy innentől csak fölfelé vezet az út. És amikor - néhány jó meccs után egy ilyen vereség (komolyan azért még én is azt hittem, hogy ezt a meccset hozzuk) - a látszat alapján minden ott folytatódik, mint ami az elmúlt években volt és ezt néhányan szóváteszik, akkor egyből jön a minek írsz ide, ki vagy te, hazaáruló stb.
Nem akarom előre lesajnálni a válogatottat, csak hát...Nem fogok több lehúzó hsz-t írni, csak szúrta a szemem, hogy, aki a többséggel nem ért egyet az mehet...Pedig ennek arról kéne szólnia, hogy mindenki elmondja a véleményét azzal lehet vitatkozni pro és kontra normális formában. De az nem érv, hogy húzál innen és ne írj ilyen hsz-eket - még ha az csak a valóságot is írja le.