Ligue 1 - Franciaország
- detabarca
- Capitá del Barça
Sajnos megérdemelten vezet Portugália. Abszolut impotens a spanyol válogatott, rendre lekontrázzák őket, hiába a sokpasszos játék. Lehetne 2 vagy 3 is a portugálok javára...
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
(Johan Cruyff)
- kennyke04
- Entrenador del Barça
elég szép gólt rúgott, sokszor én ezt hiányolom a játékból, de a hisztiktől áll a szőr a hátamon... ez a portugál válogatott többre vihetné már 2006 óta, de vagy a tornán/tornára pukkan a lufi vagy mint legutóbb, nem is volt lufi...daffy írta: cr nagyot játszik. többször etette meg a spanyol védelmet(főként,mikor nem biciklicselt alkalmazott). ez a portugál válogatott nagyon jó lehet az eb-re és szemre is tetszetős focit produkálnak. abszolút szerethető
VdB nem teljesen értem, erről a Silva csatárba tolja szitu ismerős kicsit kisebbe Husztival

szerk.: 2perc alatt többet csináltak a spanyolok, mint 45 perc alatt, felértek az ellenfél 16osához...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kennyke04 2010.11.17. 23:11:00-kor.
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
-
- Jugador del Barça
Hat nehogy az el classicon a goljait kelljen szamolni isten orizz !!!De tenyleg nagyon veszelyes jatekos es hihetetlenul gyors ,amugy en sem birom!!!daffy írta:2,de abból csak egy volt igazi kislányos. a másik hiteltelenEnjoy írta:Számolta valaki, hogy hányszor toporzékolt, hisztizett CR?
Nani mentése után már nem bírtam számolni
bingyo
2,de abból csak egy volt igazi kislányos. a másik hiteltelenEnjoy írta:Számolta valaki, hogy hányszor toporzékolt, hisztizett CR?
Nani mentése után már nem bírtam számolni
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
1:2-re álltak már akkor is, mikor ezt a hozzászólást megírtad.Fecooo írta:a csodálatos angolok 0-2-re állnak a még csodálatosabb franciákkal szemben
nah ki nyeri a lúzerek csatáját?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2010.11.17. 22:57:06-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
portugál - spanyol 1.fi
spanyolok nagyon pontatlanul játszanak. 5 kp van,még sincs rendes szűrés. silva nálam nagyon gyenge,még labdát kezelni sem tud. villa árválkodik elöl.
lehet h hülyeség,de én egy silva - torres cserét húznék meg. akkor kicsit többen lennének elöl a spanyolok és talán jobban meg tudnák tartani a labdát egy kicsit feljebb,mert a jelen helyzet az,hogy nem sok esélyük van.
cr nagyot játszik. többször etette meg a spanyol védelmet(főként,mikor nem biciklicselt alkalmazott). ez a portugál válogatott nagyon jó lehet az eb-re és szemre is tetszetős focit produkálnak. abszolút szerethető
spanyolok nagyon pontatlanul játszanak. 5 kp van,még sincs rendes szűrés. silva nálam nagyon gyenge,még labdát kezelni sem tud. villa árválkodik elöl.
lehet h hülyeség,de én egy silva - torres cserét húznék meg. akkor kicsit többen lennének elöl a spanyolok és talán jobban meg tudnák tartani a labdát egy kicsit feljebb,mert a jelen helyzet az,hogy nem sok esélyük van.
cr nagyot játszik. többször etette meg a spanyol védelmet(főként,mikor nem biciklicselt alkalmazott). ez a portugál válogatott nagyon jó lehet az eb-re és szemre is tetszetős focit produkálnak. abszolút szerethető
a csodálatos angolok 0-2-re állnak a még csodálatosabb franciákkal szemben 

-
- Jugador del Barça
Hat sracok Ronaldoval nagyon meggyulik majd a bajuk a classicon'''
bingyo
- detabarca
- Capitá del Barça
Hát azt csúnyán benyalta Piqué, de öröm nézni ahogy CR-nek felrobban a feje....
Elég jó kis meccs lett a kezdeti tapogatózás után.

Elég jó kis meccs lett a kezdeti tapogatózás után.
(Johan Cruyff)
(Johan Cruyff)
- lui1698
- Llegenda del Barça
És Nani mekkorát mentett!fcbarca0827 írta:Na viszont, amit a 36. percben villantott az nem volt kicsi.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Na viszont, amit a 36. percben villantott az nem volt kicsi.lui1698 írta:Ronaldo szánalmas.detabarca írta:Piqué-Primadonna 2-0
Tisztára mintha Clasicót néznék.
Csinálja ezeket a nyomorék cseleit, de nem veszi észre, hogy nem a spanyol bajnokságban van épp, és nem töketlen hátvédek ellen játszik.
Odamegy a védő, elveszi tőle ő meg duzzog, mint egy homokos.

szerk.: Látom, te is írtad közbe.

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
- lui1698
- Llegenda del Barça
Ronaldo szánalmas.detabarca írta:Piqué-Primadonna 2-0
Csinálja ezeket a nyomorék cseleit, de nem veszi észre, hogy nem a spanyol bajnokságban van épp, és nem töketlen hátvédek ellen játszik.
Odamegy a védő, elveszi tőle ő meg duzzog, mint egy homokos.
szerk.: közben azért elég szépet villant

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Az Eurosport majd hosszabb összefoglalókat fog adni mindegyikről. Bár ezek barátságosak,úgyhogy lehet nem annyira hosszút,de pl selejtezőknél 30perceseket tolnak meccsenként.
Sportklubbon viszont Angol-Franciát lehet nézni élőben, 0-2 eddig.
Sportklubbon viszont Angol-Franciát lehet nézni élőben, 0-2 eddig.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- detabarca
- Capitá del Barça
Piqué-Primadonna 2-0 

(Johan Cruyff)
(Johan Cruyff)
- Primitive
- Entrenador del Barça
Néztem a hivatalos oldalt is, meg port.hu-t is, de sajnos egyik sem írja, szóval valószínű, hogy nem adják. Kár, pedig megnéztem volna, mert DigiSport-om nincs...lui1698 írta:eredmenyek.com-on ott volt a meccs mellet, hogy melyik adók adják.Primitive írta:EuroSport-on nem írja, hogy lenne meccs.. Legalábbis a port.hu szerint. Most akkor lesz, vagy sem?
pássz.

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
- lui1698
- Llegenda del Barça
eredmenyek.com-on ott volt a meccs mellet, hogy melyik adók adják.Primitive írta:EuroSport-on nem írja, hogy lenne meccs.. Legalábbis a port.hu szerint. Most akkor lesz, vagy sem?
pássz.

- Primitive
- Entrenador del Barça
EuroSport-on nem írja, hogy lenne meccs.. Legalábbis a port.hu szerint. Most akkor lesz, vagy sem?lui1698 írta:22:00, Portugália - Spanyolország (DigiSport, Eurosport)
Portugál kezdő: Eduardo; Pereira, Carvalho, Bruno Alves, Bosingwa; Meireles, Martins, Moutinho; Nani, Cristiano, Helder Postiga
Spanyol kezdő: Casillas; Ramos, Puyol, Piqué, Capdevila; Xabi Alonso, Busquets, Silva, Xavi, Iniesta; Villa
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
- lui1698
- Llegenda del Barça
22:00, Portugália - Spanyolország (DigiSport, Eurosport)
Portugál kezdő: Eduardo; Pereira, Carvalho, Bruno Alves, Bosingwa; Meireles, Martins, Moutinho; Nani, Cristiano, Helder Postiga
Spanyol kezdő: Casillas; Ramos, Puyol, Piqué, Capdevila; Xabi Alonso, Busquets, Silva, Xavi, Iniesta; Villa

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Aki nem láttam volna itt van Messi ismét remekbe szabott gólja a Brazilok ellen: http://www.youtube.com/watch?v=Buf4xl6Z ... r_embedded

Hát tényleg nem volt nagy meccs, de azért a Messi-gólért megérte megnézni. A bátyámra kezd átragadni a Messi-mániám, úgy tűnik, jó hatással vagyok rá 

Lionel Messi - El Mejor
>I belong to Jesus<
- Kardi
- Capitá del Barça
Ronaldinho nagyon jól játszott, csapata egyik legjobbja volt amíg a pályán volt....Messi 1x villant de az elég volt úgy látszik!...Egész jó kis meccs volt el tudtam nézni, a stadion meg úgy minden kicsit olyan VB-s feelinget hozta nekem vissza! 

.:El Barça es Mes Que un Club!:.
- kennyke04
- Entrenador del Barça
nem lett egy nagy meccs az ARG-BRA, de hát csak egy sör meccs volt és Messi-t se szekálják majd most a honi lapok...
Am még mindig megható/jól esik látni együtt Ronaldinhoval
Am még mindig megható/jól esik látni együtt Ronaldinhoval

"A fociban az a lényeg,
- haszi
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Pont lesem, nekem eddig nagyon tetszik, D.Alves lőtt egy kapufát, David Luiz pedig nagyon faintosan játszik, elnézegetném majd amikor Carvalho kiöregedik a csapatból...miihii írta:Most kezdődött a brazil-argentín a digin. Messi vs Dinho

Sima GioLionel85 írta:Itt lehet szavazni arra, hogy ki kapja idén a Puskás-díjat
http://www.fifa.com/ballondor/puskasaward/index.html
Én személy szerint van Bronckhorstra szavaztam.
Viszont esélyes volt még nálam Altintop, Burrows, Hallenius, és Kumi. Messi gólját nem értem, mert rúgott ő ennél szebbet is, de nem tették be.

Abi & Tito