Sajnos nem dominált végig Argentína, de a végén Messi volt jókor a legjobb helyen. Jó a csapat, csak így tovább!
VAMOS ALBICELESTE!!!
elég szép gólt rúgott, sokszor én ezt hiányolom a játékból, de a hisztiktől áll a szőr a hátamon... ez a portugál válogatott többre vihetné már 2006 óta, de vagy a tornán/tornára pukkan a lufi vagy mint legutóbb, nem is volt lufi...daffy írta: cr nagyot játszik. többször etette meg a spanyol védelmet(főként,mikor nem biciklicselt alkalmazott). ez a portugál válogatott nagyon jó lehet az eb-re és szemre is tetszetős focit produkálnak. abszolút szerethető
Hat nehogy az el classicon a goljait kelljen szamolni isten orizz !!!De tenyleg nagyon veszelyes jatekos es hihetetlenul gyors ,amugy en sem birom!!!daffy írta:2,de abból csak egy volt igazi kislányos. a másik hiteltelenEnjoy írta:Számolta valaki, hogy hányszor toporzékolt, hisztizett CR?
Nani mentése után már nem bírtam számolni
2,de abból csak egy volt igazi kislányos. a másik hiteltelenEnjoy írta:Számolta valaki, hogy hányszor toporzékolt, hisztizett CR?
Nani mentése után már nem bírtam számolni
1:2-re álltak már akkor is, mikor ezt a hozzászólást megírtad.Fecooo írta:a csodálatos angolok 0-2-re állnak a még csodálatosabb franciákkal szemben
nah ki nyeri a lúzerek csatáját?
És Nani mekkorát mentett!fcbarca0827 írta:Na viszont, amit a 36. percben villantott az nem volt kicsi.
Na viszont, amit a 36. percben villantott az nem volt kicsi.lui1698 írta:Ronaldo szánalmas.detabarca írta:Piqué-Primadonna 2-0
Tisztára mintha Clasicót néznék.
Csinálja ezeket a nyomorék cseleit, de nem veszi észre, hogy nem a spanyol bajnokságban van épp, és nem töketlen hátvédek ellen játszik.
Odamegy a védő, elveszi tőle ő meg duzzog, mint egy homokos.
Ronaldo szánalmas.detabarca írta:Piqué-Primadonna 2-0
Tisztára mintha Clasicót néznék.
Néztem a hivatalos oldalt is, meg port.hu-t is, de sajnos egyik sem írja, szóval valószínű, hogy nem adják. Kár, pedig megnéztem volna, mert DigiSport-om nincs...lui1698 írta:eredmenyek.com-on ott volt a meccs mellet, hogy melyik adók adják.Primitive írta:EuroSport-on nem írja, hogy lenne meccs.. Legalábbis a port.hu szerint. Most akkor lesz, vagy sem?
pássz.
eredmenyek.com-on ott volt a meccs mellet, hogy melyik adók adják.Primitive írta:EuroSport-on nem írja, hogy lenne meccs.. Legalábbis a port.hu szerint. Most akkor lesz, vagy sem?
EuroSport-on nem írja, hogy lenne meccs.. Legalábbis a port.hu szerint. Most akkor lesz, vagy sem?lui1698 írta:22:00, Portugália - Spanyolország (DigiSport, Eurosport)
Portugál kezdő: Eduardo; Pereira, Carvalho, Bruno Alves, Bosingwa; Meireles, Martins, Moutinho; Nani, Cristiano, Helder Postiga
Spanyol kezdő: Casillas; Ramos, Puyol, Piqué, Capdevila; Xabi Alonso, Busquets, Silva, Xavi, Iniesta; Villa