La Liga / Copa del Rey
az a szabályos gól, olyannyira szabályos volt hogy kaká kézzel vette le a labdát...
én már akkor láttam, nem kellett ehhez a szuper kinagyított sport1-es hülyeség....
én már akkor láttam, nem kellett ehhez a szuper kinagyított sport1-es hülyeség....
madridista
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Szabályos?lionel10M írta:Egyrészt Kaká fáradt, másrészt kiveszik a játékból. Nem adtak meg a Realnak egy szabályos gólt.

Rivaldo-A Legnagyobb.
Egyrészt Kaká fáradt, másrészt kiveszik a játékból. Nem adtak meg a Realnak egy szabályos gólt.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ami Kakát illeti, rajta az látszik leginkáb, hogy semmi kedve a Real Madridban játszani. mindenki tudja, hogy esze ágában nem volt otthagyni a Milant, Berlusconiék eladták, Perez meg megvette, mint egy kiló sertéscombot. Hiába áltatják magukat a madridisták, nem mindenkinek álma a real...
Rivaldo-A Legnagyobb.
Én azért örülök,h x-elteksocio66 írta:Jókor írtad.![]()
Gyengus a Madrid és én nem az összeszokottság hiányában látom a problémát,sokkal inkább a motiválatlanságban,az érdektelenségben.
Kaká-ék enyhén szólva nem szakadnak meg a pályán.
Ronaldo nélkül pedig a gólok sem nagyon akarnak jönni.

Mondjuk ilyen játékkal egy kicsit erősebb csapat ellen simán kikaptak volna.
Azért az összeszokottság hiánya látszik. De nem baj az ,Perez meg vegye csak meg a csapatba Gerrardot meg Ribery-t majd kioltják egymást,mint annak idején Figo,Beckham,Ronaldo,Zidane,Owen,Morientes,,Raul,R.Carlos,stb.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Soha az életben nem tippelek többet Atletico meccsre.Rivaldo11 írta:Ha Quique ott rendet rak, menni fog a csapatnak. Egy váltás ráadásul mindig felráz egy csapatot, ma pl. szerintem leverik a Mallorcát.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Jókor írtad.Xavinho írta: Pont ez a baj a spanyol bajnoksággal. Hiába játszik rengeteg komoly hibával,pontatlanul a két nagy csapat, a meccseiket így is nyerni tudják.

Gyengus a Madrid és én nem az összeszokottság hiányában látom a problémát,sokkal inkább a motiválatlanságban,az érdektelenségben.
Kaká-ék enyhén szólva nem szakadnak meg a pályán.
Ronaldo nélkül pedig a gólok sem nagyon akarnak jönni.
Remélem Pepnek nem kell +ban motiválni a csapatot holnap ez után a reál botlás után, na meg a hétközi zakó után.Nagy lehetőség az ellépésre.
-
- Director del Fútbol
Teljesen megnyugtató volt ez a meccs, mert 200X millió után befér Drenthe a csapatba, az nekünk csak jóozsimiki írta:YES!
Real első igazi botlása a bajnokságban (Sevillaban ki lehet kapni), holnap elhúzhatunk megint 3 pontra.

Sporting nagyon pörgött, a végére azért kicsit elfáradhattak, teljesen megérdemelt 1 pontot szereztek. Holnap nekünk már érne 1 többgólos siker de most a 3 pont a legfontosabb. Mint mindig persze

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- ozsimiki
- Adminisztrátor
YES!
Real első igazi botlása a bajnokságban (Sevillaban ki lehet kapni), holnap elhúzhatunk megint 3 pontra.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Pont ez a baj a spanyol bajnoksággal. Hiába játszik rengeteg komoly hibával,pontatlanul a két nagy csapat, a meccseiket így is nyerni tudják. Hiába Istenkirály eddig a Madrid a bajnokságban,de ami egy sporting Gijon vagy Espanyol ellen bőven elég(bár a Gijon elleni meccsnek még az első félideje sem ment le) ,az egy közepes Milán ellen vagy tavaly a Liverpool ellen édeskevés.Ezt a BL bizonyítja. Így eshetett meg tavaly,h nem dőlt el a bajnoki cím már sokkal korábban. Sajnos nem úgy néz ki,h ez változni fog.Zolika10 írta:Hát a másik madridis alakulat sem mutatja a legjobb formáját..Bár sok van még hátra és 80%, hogy nyernek, de ez kevéske eddig.
Hát a másik madridis alakulat sem mutatja a legjobb formáját..Bár sok van még hátra és 80%, hogy nyernek, de ez kevéske eddig. 

40 percet kettős ember hátrányba játszó mallorca kiegyenlít az atma ellen a 90. percbe.
Minden elsimerésem a mallorcáé...és az atma a gólját is büntetőböl szerezte.

Minden elsimerésem a mallorcáé...és az atma a gólját is büntetőböl szerezte.

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Elképesztő, hogy olyan játékosanyaggal hogy az ördögbe lehet ennyire ennyire kilátástalanul játszani. a probléma a fejekben van. Ha Quique ott rendet rak, menni fog a csapatnak. Egy váltás ráadásul mindig felráz egy csapatot, ma pl. szerintem leverik a Mallorcát.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Nem hiszem, h Ő a megfelelő személy most az Atletico számára.MichaaBee írta:Quique Sánchez Flores lesz az Atleti új edzője.
LINK
Szerintem egy keménykezű edző kell(et), aki képes ezt a csapatot Csipkerozsika álmából felkelteni.
Egy ilyen szezon kezdet után max az Europa Ligás hely elérése lehet a cél.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- El fanático
- Entrenador del Barça
Laudrup neve is szóba került, mint edző...MichaaBee írta:Quique Sánchez Flores lesz az Atleti új edzője.
LINK
Végül mégis Quique kapta meg a lehetőséget, hogy aztán beválik-e?
Talán árulkodó az a tény, hogy közel öt év alatt ez lesz a 4. klubja, mint ezdő és a Valencia kivételével, ahol két idényt is eltöltött a kispadon, a másik két alakulatnál / Getafe, Benfica / csak egy-egy idényt töltött...

A Real játékosa volt '94-'96ban - mint Laudrup is, aki tőlünk ment át a Realba akkor - játszott a Fradi elleni BL meccseken is.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ilyen kezdés után én kizártnak tartom,h legjobb 4be kerüljenek. Bár "csak" az első 3 tűnik befoghatatlannak,de akkor sem hiszem, szerintem ők is már bőven örülnének ha EL helyekre odaérnének.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- faithnomore
- Entrenador del Barça
szerintem ez egy alapelvárás hogy top 10-be legyenek....sőt a top 5-be legyeneklui1698 írta:
És fognak is mit kezdeni.
Beragadtak, de szezon végére sztem top 10-ben leszenek.
szerintem is nemsokára beindul a szekér és sokan vereséggel távoznak a pályáról ellenük
- lui1698
- Llegenda del Barça
Kíváncsi leszek meddig húzza Madridban.MichaaBee írta:Quique Sánchez Flores lesz az Atleti új edzője.
LINK

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Quique Sánchez Flores lesz az Atleti új edzője.
LINK

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- lui1698
- Llegenda del Barça
És fognak is mit kezdeni.atek írta: A Villarrealból elment Nihat is, nincs ki gólokat vágjon:) én amúgy sajnálom őket. Nagyon jó a keretük. Capdevila, Senna, Rossi, Nilmar, Cazorla... Lehetne velük mit kezdeni:)
Beragadtak, de szezon végére sztem top 10-ben leszenek.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- atek
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
A Villarrealból elment Nihat is, nincs ki gólokat vágjon:) én amúgy sajnálom őket. Nagyon jó a keretük. Capdevila, Senna, Rossi, Nilmar, Cazorla... Lehetne velük mit kezdeni:)gygerike írta:Most néztem a tabellát , azért az komoly hogy 7 mecs után a Villareal a sereghajtó. Ennyit számitott ott Pellegrini ?? Vagy gyengült a keretük ? MEg az At. Ma. is elég durva , 2 bl-re esélyes csapat durván beragadt . Végén a kiesés ellen kell küzdeniük
different day, same wasted!
live fast, skate faster!
live fast, skate faster!
- ab1daL
- Director del Fútbol
Ezt már 2 meccsel korábban meg kellett volna lépnie a vezetőségnek. Szurkolok nekik hogy felálljanak!socio66 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/pr ... et-2004147
Várható volt,bár szerintem az Atletico-nak mindegy,ki az edző,képtelenek jól szerepelni..

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/pr ... et-2004147
Várható volt,bár szerintem az Atletico-nak mindegy,ki az edző,képtelenek jól szerepelni..