Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

reálisan...nincs.ferninho írta:itt tudom, hogy van jó pár Arsenal szurkoló, szóval az lenne a kérdésem, hogy mégis mi a kukit csinálnak?
Félidő és vezet a Bradford 1-0-ra... én hülye meg megraktam hendivel...
azt sejtettem, hogy nem lesz egy könnyű meccs számukra, de ez azért... még ha félidő is lesz csak...
van esély, hogy rúgjanak egy hármast?
És ráadásul nem a tartalék csapat játszik...ferninho írta:itt tudom, hogy van jó pár Arsenal szurkoló, szóval az lenne a kérdésem, hogy mégis mi a kukit csinálnak?
Félidő és vezet a Bradford 1-0-ra... én hülye meg megraktam hendivel...
azt sejtettem, hogy nem lesz egy könnyű meccs számukra, de ez azért... még ha félidő is lesz csak...
van esély, hogy rúgjanak egy hármast?
Szerintem se akkora játékosok, de a mostani angol válogatottba még így is jók lehetnek. Pl. ez EB-n láthattuk, hogy Walcott volt az, aki még úgy ahogy tudott egy kis szint hozni az angolok minősíthetetlen játékába.Barcaman1993 írta:Ezek közül max. Wilshere kiemelkedő játékos és Ox-ban látok még fantáziát, de a többiek...Game90 írta:Egyébként múltkor gondoltam bele, hogy akár 5 állandó angol válogatott kerettagot is adhat majd a jövőben az Arsenal (Gibbs, Jenkinson, Wilshere, Ox, Walcott), akik közül 2-3 kezdő is lehet. Szerintem ilyen az utóbbi 15 évben nem fordult elő![]()
1. Wilshere: itt egyetértünk, ő meghatározó játékos lesz az angoloknál.Barcaman1993 írta:Ezek közül max. Wilshere kiemelkedő játékos és Ox-ban látok még fantáziát, de a többiek...Game90 írta:Egyébként múltkor gondoltam bele, hogy akár 5 állandó angol válogatott kerettagot is adhat majd a jövőben az Arsenal (Gibbs, Jenkinson, Wilshere, Ox, Walcott), akik közül 2-3 kezdő is lehet. Szerintem ilyen az utóbbi 15 évben nem fordult elő![]()
Ezek közül max. Wilshere kiemelkedő játékos és Ox-ban látok még fantáziát, de a többiek...Game90 írta:Egyébként múltkor gondoltam bele, hogy akár 5 állandó angol válogatott kerettagot is adhat majd a jövőben az Arsenal (Gibbs, Jenkinson, Wilshere, Ox, Walcott), akik közül 2-3 kezdő is lehet. Szerintem ilyen az utóbbi 15 évben nem fordult elő![]()
Nekünk több van? Akkor asszem ideje befogni a pofámatlui1698 írta:78 - Robin van Persie's goal was Man Utd's 78th PL strike in 90+ mins (only Arsenal & Chelsea have more - both 84). Timely.
messideco írta:Joga bonito
Az a nem semmi, hogy ennek láttán nem akasztottam fel magam...visca el barca írta:nah az a nem semmi h az everton 90', meg 91' perces gollal forditott
Az tuti, h nagyon bántott volna, ha döntetlen marad, de hát egyszer fent, egyszer lent. Meg am is sikerült azért behúzni, uh kitéééééérdekelozsimiki írta:...0-3-nak kellett volna lennie...
.... az első 15percben azt sem tudtuk hol vagyunk.
nah az a nem semmi h az everton 90', meg 91' perces gollal forditottGareth Tello írta:Dempsey!!!!!! Végre.
http://www.youtube.com/watch?v=SCFqnoo7cdImiihii írta:Ha vmi videót talál vki az esetről, ossza meg plíz, mert azt csak hallottam, meg láttam, h vérzik Rio. (Bár gondolom am sem mutatták, ha jól sejtem.)Game90 írta:
Remélem az a ManCity szurkoló, aki megdobta Ferdinand-ot, soha többé nem mehet focipálya közelébe
Ha vmi videót talál vki az esetről, ossza meg plíz, mert azt csak hallottam, meg láttam, h vérzik Rio. (Bár gondolom am sem mutatták, ha jól sejtem.)Game90 írta:
Remélem az a ManCity szurkoló, aki megdobta Ferdinand-ot, soha többé nem mehet focipálya közeléb
Cazorla műesését én is megettem először, amikor ismételték meg csak fogtam a fejemet. Nem jellemző ránk, hogy feldobnák magukat a játékosok, Wenger mondta is, hogy elbeszélget Santi-val.Gareth Tello írta:Cazorla jól feldobta magát, amivel hozott is +3 pontot nekem fantasyban.![]()
Arsenal have scored two penalties in a Premier League game for the first time since January 2007 vs Charlton.
Michu elképesztő, már 12 gólos. Év igazolása?