Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rodgers ugye pont olyan csapatot épít, amilyen tavaly a Swansea is volt.kanty írta:De megnéznék egy jó, kompetitív Liverpool-t is. Az a klub, a szurkolók egyszerűen megérdemlik.
Igaz, talán nem a taplóság a legjobb kifejezés rá.Bob_Marley írta:Viszont az hogy feldobta magát az miért taplóság??Az amit Evrával művelt anno az taplóság vol, de ez viszont nem, inkább nagyon gyenge színészi előadás![]()
Érdekes elgondolás, összességében azért elég sokat kéne fejlődnie a Poolnak ahhoz, hogy akár a PL-győzelemre, akár a jó BL-szereplésre esélyes legyen. De szerintem ha megbíznak Rodgersben, és nem rúgják ki egy-két eredménytelen idény után, ő elhozhatja egy újabb sikerkorszak reményét Liverpoolba.Bob_Marley írta:És ne menjen ő sehova, én még hiszek benne, hogy lesz még jó csapat PL és Európa szinten is a Pool és ehhez elengedhetetlen lenne egy jó Suarez.
Jóval jobban kiveszi a részét az összjátékban és játékintelligenciára is magasabb szint mint a kolumbiai, az hogy ő veszélyesebb az tény, de én nem ezt vagy ennek ellenkezőjét írtam.Szerintem Suarez jobb játékos, s komplexebb.REMY írta:Most nem azért, de mégis miben jobb? Legalább, ha góllövésben tartaná a lépést Suarez, de abban sem. Túl van sztárolva. Nem mondom, hogy rossz csatár, de azért gólokat is kéne néha lőni, ha már ott van a kapu előtt. 20 gól fölé azért illene menni egy szezonban.... (nem a holland bajnokságot kell nézni, mert az nem szint)Bob_Marley írta: Mikaos-szal egyet értek, talán lehet nem a második legjobb csatár, de jó pár embert megelőz, én speciel Falcaonál jobbnak tartom.
Egyszerűen nála nem lehet azt a veszélyt érezni, amit a kolumbiainál.
Most nem azért, de mégis miben jobb? Legalább, ha góllövésben tartaná a lépést Suarez, de abban sem. Túl van sztárolva. Nem mondom, hogy rossz csatár, de azért gólokat is kéne néha lőni, ha már ott van a kapu előtt. 20 gól fölé azért illene menni egy szezonban.... (nem a holland bajnokságot kell nézni, mert az nem szint)Bob_Marley írta: Mikaos-szal egyet értek, talán lehet nem a második legjobb csatár, de jó pár embert megelőz, én speciel Falcaonál jobbnak tartom.
Azért ő nem lenne rossz.Gareth Tello írta:
Sneijder meg lehet, hogy végül a Liverpoolban köt ki a Spurs helyett.
Mikaos-szal egyet értek, talán lehet nem a második legjobb csatár, de jó pár embert megelőz, én speciel Falcaonál jobbnak tartom.Gareth Tello írta:És egy jókora tapló.Mikaos írta:Suárez megérdemelne egy jobb csapatot. Szerintem ő a világ második legjobb csatára. Hihetetlen játékintelligenciája van, és nemcsak góllövéssel "foglalkozik", hanem kiveszi a részét a csapatjátékból is (mind passzokban, támadásépítésben, mind védekezésben).
United, City esélytelen, Chelsea-ben talán el tudnám képzelni, ha nem viszik el a Ba-Falcao páros egyik tagját.
Di Matteo volt az, aki szinte teljesen mellőzte Mosest, Benítez azért egyre gyakrabban játszatja, főleg Óscar helyett. Tavaly a Wiganban nagyon jó volt a srác, ha ennyi lehetőséget kap, szerintem élni fog vele.Initom írta:hát Moses nem csatárszélső. Alig kap időt,szerintem nála is nagyobb volt a hype mint a tudás.
És egy jókora tapló.Mikaos írta:Suárez megérdemelne egy jobb csapatot. Szerintem ő a világ második legjobb csatára. Hihetetlen játékintelligenciája van, és nemcsak góllövéssel "foglalkozik", hanem kiveszi a részét a csapatjátékból is (mind passzokban, támadásépítésben, mind védekezésben).
Lehet, hogy a 10 milliót még euróban írták.barca99 írta:A Skysports szerint nem valószínű, hogy Ba a Chelseabe menne. De ezt a Mirror-os forrást sem sikerült értelmeznem, a szenegálinak van egy 7 millió fontos kivásárlási ára szerződésbe foglalva, azok meg megírják, hogy 10 millióért megveszi a Chelsea?![]()
ezt nem tagadva,de ezzel szemben egy utolsó....tapló,bunkó, a fair play szellemét megtagadó játékosról beszélünk. A szezon 1/5 részét a lelátón tölti,és nem sérülések miatt.Mikaos írta: Más:
Suárez megérdemelne egy jobb csapatot. Szerintem ő a világ második legjobb csatára. Hihetetlen játékintelligenciája van, és nemcsak góllövéssel "foglalkozik", hanem kiveszi a részét a csapatjátékból is (mind passzokban, támadásépítésben, mind védekezésben).
Ja hogy akkor Torresen kívül nincs másik középcsatár... Így már értem.Initom írta:hát Moses nem csatárMichaaBee írta:Jól látom, hogy a Chelseanél így egy posztra lesz Torres, Moses és Ba? Szükségük van nekik ennyi emberre egy posztra?Torres Benítez alatt állítólag kezd belejönni, Moses-ről viszont semmit sem tudok, ő hogyan tolja?
szélső. Alig kap időt,szerintem nála is nagyobb volt a hype mint a tudás.
+1 bukás Marin mellé.
Lamaprdot meg elakarják zavarni ...vicc.
hát Moses nem csatárMichaaBee írta:Jól látom, hogy a Chelseanél így egy posztra lesz Torres, Moses és Ba? Szükségük van nekik ennyi emberre egy posztra?Torres Benítez alatt állítólag kezd belejönni, Moses-ről viszont semmit sem tudok, ő hogyan tolja?
Majd meglátjuk, mire lesz ott képes. A Chelsea azért elég nagy játékos temető, félek, hogy ő is egy lesz a sok áldozat közül.ab1daL írta:Már pedig Ba nagyon úgy néz ki, tényleg megy a Chelseabe. A Mirror szerint már meg is született a megállapodás: 10 millióért veszi meg a Chelsea, heti 70 ezer font lesz a fizuja. Valamint azt írja a Mirror, hogy a három közül az első igazolása a szenegáli a kékeknél. Akkor ezek szerint még két játékos télen költözik London kék felébe?
m'vila képességeit és tehetségét tekintve egy kb arsenal szintű játékos. hogy az is legyen,azt kis túlzással saját maga akadályozza meg. nagy teherbírású,ha passzolni kell,nem botlik el a lábában,kellően kemény,de elkallódhat. én azt mondom,az arsenal jó boltot csinálhatna,nem drága és wenger talán tudná kezelni. ha hasonlítanom kéne,jelenleg khedira és vidal közé tenném. 10-15 millió körül vállalható üzletnek gondolombarca99 írta:Írjatok már nekem erről az M'Viláról, mert nem igazán ismerem, de több embertől is olvastam már itt, hogy milyen jó lenne ide vagy oda, és érdekelne, hogy mit tud.
Nekem annyi van meg belőle, hogy nagy tehetségnek indult, de iszonyat balhés, kb. kezelhetetlen, és egy jó szezon hatására pedig igencsak megnőtt az arca. Ebben mondjuk lehet valami, tekintve, hogy azóta eltiltották a válogatottól 2014-ig(!!), idén októberben meg a Rennes edzője rakta át egy kis időre a tartalék keretbe. Én mondjuk nem láttam tőle semmi extrát, de nem is láttam sokat játszani. Szintén nem perdöntő, de érdekes, hogy a whoscored-on nincs benne a 100 legjobb Ligue1 játékosban (megjegyzem Jonathan Zebina a 99.). Eközben a toulouse-i Capoué, aki egyszerre robbant be a köztudatba M'Vilával, a második, csak Ibra előzi meg teljesítményben az összes játékost figyelembe véve.