Sziasztok, üdvözlök mindenkit. Nagyjából 95 óta vagyok Real drukker (előtte gyerekként a világverő Milan-t kedveltem, de az nem volt ilyen őszinte szerelem), de kérem, higgyétek el, nem kárörvendeni/fikázni/bajnoki arannyal a zsebünkben magas lóról okosakat mondani jöttem át. Régóta követlek benneteket, ezt ugyanaz a természetes reflex indokolja, amiért a sajátommal ellentétes politikai irányultságú lapokat is olvasok. Hiszen sokszor építi az ember gondolatait egy-egy ellentétes aspektus.
Itt nálatok sokszor futottam bele objektív, penge gondolatcserébe, ugyanígy jártam át még a 6-1 után, vagy a korábbi Classico-k után is, amikor rommá aláztatok bennünket, de soha nem szóltam hozzá, mindig csak olvasgattam. Most Nero hozzászólása ragadtatott velem tollat, mindkét oldal részére érdekes és aktuális kérdést vet fel.
Azt, hogy sokszor mennyire féloldalasan látjuk ugyanazokat a dolgokat. Legyen szó a bíráskodásról, a játék minőségéről, ki milyen címet érdemel meg, aranylabda, stb. Nálunk is ugyanez a jellemző, ezért ez nem nektek szól, hanem az elvakultabb szurkolók szemellenzőjéről.
A 6-1 masnapjan atneztem a tuloldalra kivancsi voltam mit irnak, 15 emberbol 14 birozott, egy gratulalt. Na erre mondtam azt hogy a ket forum kozt szinvonalban kulonbseg nincs (hogy is lenne ugyanolyan hus-ver emberek irnak oda is)
Nero hozzászólásában azt éreztem, ez a szemellenző nincsen rajta, mint ahogy sokatokon sincs. Csak azért léptem most be, hogy annyit mondjak erre: respect!
Mindkét oldalon jó lenne, ha egyre többen lennénk ugyanerre az ellenző nélküli véleményre nyitottak. Bocs, ha hosszú, és remélem, tényleg nem magas a lovam!