varga tamás írta:1. [...]Ha pedig nincs a tizenegyes, a vége 0-0. [...]
2. Miki: a "ha"-val kezdődő mondatoknak nincs létjogosultsága - ha a templomtoronynak gatyája lenne, az lenne a legnagyobb gyerek a faluban.
Magyar Válogatott
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Egy valamit le kell szögezni: én nem a nemzetem, a hazám ellen vagyok, tisztelem és szeretem a földet, amelyből vétettem. Örülök a Nemzet minden sikerének, az élet minden területén.
De!
1. az utóbbi hónapok eredményei és játéka - helyenként - tényleg javuló tendenciát mutat, ezt nem vitatom. Viszont a tények kedvéért meg kell nézni kikkel, és milyen mérkőzésen csaptunk össze. A barátságos meccseket én nem tartom sokra, gyakorlásnak jók, de a valós képet erőteljesen torzítják. A lengyelek sem a legerősebb csapatukkal játszottak szerdán, Beenhakker meg is mondta, emellett a kísérletezésen volt a nagyobb hangsóly. Ha pedig nincs a tizenegyes, a vége 0-0. Az olasz meccs káprázatos volt, fel is kapták a fejüket egypáran a futballvilágban, de semmi több. Tétmeccseken sikerült lealázni Máltát és Boszniát - hatalmas fegyvertény, világraszóló diadal (ennyit az iróniából). Ezeket én a kötelező házi feladatok közé sorolom, okés tavasszal kikaptunk La Valettán. Az előrelépés annyi, hogy a kötelezőt sikerül hozni - ez sem kicsi, de az üdvösséghez kevés.
2. Miki: a "ha"-val kezdődő mondatoknak nincs létjogosultsága - ha a templomtoronynak gatyája lenne, az lenne a legnagyobb gyerek a faluban. Egyelőre nem jutottunk ki a világesemények egyikére sem, esélyünk minimális, amíg a 4-5. kalapba sorolnak bennünket - márpedig a VB-selejtezők esetén is így fog történni. A feltett kérdésedre így egy jó ideig nem kell válaszolnom - érdemben.
3. Ordog: lehet, hogy Nálad baj van az emeleten, nálam nincs. Ennyit a személyeskedésről. Azt pedig már ezerszer elmondták az elmúlt 21 évben, hogy valami elindult, aztán mindig rosszabb lett.
4. Kedves Zozzy: először is köszönöm a tisztességes, példás hsz-t, ez mutaja, hogy normálisan is lehet nekem üzenni (néhányan pédát vehetnének Rólad). Igen, nem tudok értük szorítani, mert az elmúlt 20 évben csak bánatot, fájdalmat és könnyeket okoztak nekem. Mert amíg én sírtam egy-egy szégyenteljes meccs után, addig ők röhögtek a markukba, nagy ívben belesza...ak a szurkolók képébe. Vagy másfél évtizeden keresztül nem rendeztek nélkülem Haladás-meccset, a nyári-téli edzőmeccsekre is kimentem, szélben, hóban, fagyban, esőben. Ma pedig: megnézem az eredményüket, megrándítom a vállamat, és egy-két meccsre kimegyek egy idényben. Nem kaptam tőlük semmit, csak fájdalmat. Akkor, miért bízzak bennük, nem érdemlik meg.
De!
1. az utóbbi hónapok eredményei és játéka - helyenként - tényleg javuló tendenciát mutat, ezt nem vitatom. Viszont a tények kedvéért meg kell nézni kikkel, és milyen mérkőzésen csaptunk össze. A barátságos meccseket én nem tartom sokra, gyakorlásnak jók, de a valós képet erőteljesen torzítják. A lengyelek sem a legerősebb csapatukkal játszottak szerdán, Beenhakker meg is mondta, emellett a kísérletezésen volt a nagyobb hangsóly. Ha pedig nincs a tizenegyes, a vége 0-0. Az olasz meccs káprázatos volt, fel is kapták a fejüket egypáran a futballvilágban, de semmi több. Tétmeccseken sikerült lealázni Máltát és Boszniát - hatalmas fegyvertény, világraszóló diadal (ennyit az iróniából). Ezeket én a kötelező házi feladatok közé sorolom, okés tavasszal kikaptunk La Valettán. Az előrelépés annyi, hogy a kötelezőt sikerül hozni - ez sem kicsi, de az üdvösséghez kevés.
2. Miki: a "ha"-val kezdődő mondatoknak nincs létjogosultsága - ha a templomtoronynak gatyája lenne, az lenne a legnagyobb gyerek a faluban. Egyelőre nem jutottunk ki a világesemények egyikére sem, esélyünk minimális, amíg a 4-5. kalapba sorolnak bennünket - márpedig a VB-selejtezők esetén is így fog történni. A feltett kérdésedre így egy jó ideig nem kell válaszolnom - érdemben.
3. Ordog: lehet, hogy Nálad baj van az emeleten, nálam nincs. Ennyit a személyeskedésről. Azt pedig már ezerszer elmondták az elmúlt 21 évben, hogy valami elindult, aztán mindig rosszabb lett.
4. Kedves Zozzy: először is köszönöm a tisztességes, példás hsz-t, ez mutaja, hogy normálisan is lehet nekem üzenni (néhányan pédát vehetnének Rólad). Igen, nem tudok értük szorítani, mert az elmúlt 20 évben csak bánatot, fájdalmat és könnyeket okoztak nekem. Mert amíg én sírtam egy-egy szégyenteljes meccs után, addig ők röhögtek a markukba, nagy ívben belesza...ak a szurkolók képébe. Vagy másfél évtizeden keresztül nem rendeztek nélkülem Haladás-meccset, a nyári-téli edzőmeccsekre is kimentem, szélben, hóban, fagyban, esőben. Ma pedig: megnézem az eredményüket, megrándítom a vállamat, és egy-két meccsre kimegyek egy idényben. Nem kaptam tőlük semmit, csak fájdalmat. Akkor, miért bízzak bennük, nem érdemlik meg.

-
- Llegenda del Barça
Na akkor én is...
Tamás!
Nem akarok úgy feltűnni, mint egy gyerek, aki már megint csakazért is ellened van. De egyszerűen nem értelek...
Szerintem az nyilvánvaló, hogy genetikailag nem vagyunk ügyetlenebbek a nagy átlagnál, sőt...Azok a gének az Aranycsapatból nem tűntek el. De nem is ez a lényeg, nem is mondom, hogy mostantól aztán ide nekünk a világot. De mostmár látszik, hogy a közeg a csapaton belül nem ugyan az, és ezek a fiúk, akik magukra húzzák a magyar válogatott mezt, azok el akarnak szakadni a múlttól, és ennek az országnak a sajnálatos helyzetétől. Ebből pedig rosz nem sülhet ki, legalábbis ha ezt folytatják. Olyan nincs, hogy valaki attól esne vissza, mert 20 év tapasztalata alapján erre lenne "garancia". Ha ezek a srácok akarják - márpedig úgylátszik, hogy igenis akarják - akkor búcsút inthetünk a szégyenteljes meccseknek. És azt se felejtüsk el, hogy úgy látszik, nagyon jó kis edzőnk van. Én sem komáltam túlságosan eddig, de a tények mellette szólnak. Ez persze nem egyenlő azzal, hogy minket senki sem verhet meg, de tisztességes helytállásra mindíg meglesz az esély, ahogy a győzelmekre is, hisz azt szerintem beláthatjuk, hogy az országban van legalább 40-50 futbalista, akik nemzetközi szinten is fel tudják venni a versenyt képességekben.
Azt írod, hogy Te ezekért a focistákért nem vagy hajlandó szorítani...Én úgy tudom, legalábbis nekem ez jött le, hogy Te nagyon, példamutatóan szereted ezt a nemzetet. Ezek után nem értem, hogy nem vagy képes szorítani is érte a futbalban. Főleg olyan játékosokért, akiken látszik, hogy akarnak! Nem hiszem, hogy Te nem látnád a változást, egyszerűen nem akarsz róla tudomást venni, és beskatujázod őket a magyar foci helyzetébe. Ez szerintem nem tisztességes. Az MLSZ-ban pedig még mindíg ott ülnek a vérszívó férgek, de ezek a fiúk a pályán, a nemzeti színekben úgylátszik képesek a mocskos kezeket levenni a nemzetről 90 perc erejéig. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy már nagyon várod az első vereséget, hogy elmondhasd : "ennyi, igazam volt, szánalmas magyar futbal". Vagy valami hasonló... Én viszont a következő meccset várom nagyon, hogy újra büszke lehessek majd rájuk és Magyarországra. Remélem a hozzáállással megteszik majd ezt nekem, nekünk.
MAGYAROK!
Tamás!
Nem akarok úgy feltűnni, mint egy gyerek, aki már megint csakazért is ellened van. De egyszerűen nem értelek...
Szerintem az nyilvánvaló, hogy genetikailag nem vagyunk ügyetlenebbek a nagy átlagnál, sőt...Azok a gének az Aranycsapatból nem tűntek el. De nem is ez a lényeg, nem is mondom, hogy mostantól aztán ide nekünk a világot. De mostmár látszik, hogy a közeg a csapaton belül nem ugyan az, és ezek a fiúk, akik magukra húzzák a magyar válogatott mezt, azok el akarnak szakadni a múlttól, és ennek az országnak a sajnálatos helyzetétől. Ebből pedig rosz nem sülhet ki, legalábbis ha ezt folytatják. Olyan nincs, hogy valaki attól esne vissza, mert 20 év tapasztalata alapján erre lenne "garancia". Ha ezek a srácok akarják - márpedig úgylátszik, hogy igenis akarják - akkor búcsút inthetünk a szégyenteljes meccseknek. És azt se felejtüsk el, hogy úgy látszik, nagyon jó kis edzőnk van. Én sem komáltam túlságosan eddig, de a tények mellette szólnak. Ez persze nem egyenlő azzal, hogy minket senki sem verhet meg, de tisztességes helytállásra mindíg meglesz az esély, ahogy a győzelmekre is, hisz azt szerintem beláthatjuk, hogy az országban van legalább 40-50 futbalista, akik nemzetközi szinten is fel tudják venni a versenyt képességekben.
Azt írod, hogy Te ezekért a focistákért nem vagy hajlandó szorítani...Én úgy tudom, legalábbis nekem ez jött le, hogy Te nagyon, példamutatóan szereted ezt a nemzetet. Ezek után nem értem, hogy nem vagy képes szorítani is érte a futbalban. Főleg olyan játékosokért, akiken látszik, hogy akarnak! Nem hiszem, hogy Te nem látnád a változást, egyszerűen nem akarsz róla tudomást venni, és beskatujázod őket a magyar foci helyzetébe. Ez szerintem nem tisztességes. Az MLSZ-ban pedig még mindíg ott ülnek a vérszívó férgek, de ezek a fiúk a pályán, a nemzeti színekben úgylátszik képesek a mocskos kezeket levenni a nemzetről 90 perc erejéig. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy már nagyon várod az első vereséget, hogy elmondhasd : "ennyi, igazam volt, szánalmas magyar futbal". Vagy valami hasonló... Én viszont a következő meccset várom nagyon, hogy újra büszke lehessek majd rájuk és Magyarországra. Remélem a hozzáállással megteszik majd ezt nekem, nekünk.
MAGYAROK!
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Még a hülye is látja, hogy most aztán télleg elindult valami a vállogatottnál. Várhidi stabilitást és állandóságot hozott a vállogatottba, ami már nagyon kellett...
Tamás, mikor volt utóljára, hogy 5-6 meccsen ilyen jól játszott volna a magyar csapat??? Itt valami elkezdödött... Aki pedig ezt nem látja vagy nem ismeri el, azzal valami baj van agyilag
Tamás, mikor volt utóljára, hogy 5-6 meccsen ilyen jól játszott volna a magyar csapat??? Itt valami elkezdödött... Aki pedig ezt nem látja vagy nem ismeri el, azzal valami baj van agyilag

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Akkor áruld el nekem Tamás,akkor mit csinálnál,ha valóra válna sokunk álma,hogy olyan játékot nyújtunk,ami elég egy EB,vagy VB, kijutására...és kijutunk...nem szégyelnél szurkolni akkor az EB-én,vagy VB-én a saját hazád csapatának? Mert ugye,most nem bízol,és nem szoritasz nekik....akkor mit tennél? Mert az fura lenne,h addig hidegen hagynak,onnantól meg élszurkolóvá válnál,és a sikerükért szoritanál....
(tudom,h ez még a jövő (remélem nem olyan távoli),de érdekel a válaszod!)
(tudom,h ez még a jövő (remélem nem olyan távoli),de érdekel a válaszod!)

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Mr. Master!
Azért a Barcelona és a magyar válogatott között van egy hatalmas, ma áthidalhatatlannak tűnő különbség. Míg a katalánok játsszák a futballt, a magyarok max. ugatják.
Bennem semmi nihilizmus sincs, bár a magyarfoci majdnem egyenlő a semmivel. Nálam szakavatottabb emberek is hasonló véleményen vannak, és nem hinném, hogy egyedül vagyok a véleményemmel.
Azért a Barcelona és a magyar válogatott között van egy hatalmas, ma áthidalhatatlannak tűnő különbség. Míg a katalánok játsszák a futballt, a magyarok max. ugatják.
Bennem semmi nihilizmus sincs, bár a magyarfoci majdnem egyenlő a semmivel. Nálam szakavatottabb emberek is hasonló véleményen vannak, és nem hinném, hogy egyedül vagyok a véleményemmel.

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Hápháp tamás minden mondatod csak [auto_cenzúra], csak pesszimizmus (érnél már a ihillizmusba..), és üres mellébeszélés, irritáló módon sikerül osztanod a semmit, olykor a negatív számokat. Szerintem senki olyat nem találsz a fórumon, akinek hiányoznál.varga tamás írta:A demokrácia egyik alapelve, a szólásszabadság elve alapján ezt megígérni nem tudom. Attól még, hogy a véleményem az, ami, annak közlését max. a kitiltásommal tudjátok megakadályozni. Bár, azt gondolom, semmi sértőt nem írtam azzal, hogy nem bízok a fiúkban. Akinek pedig nem tetszik a véleményem, átugorja. Van rá lehetőség.antiimperialista írta:Jól van, Tamás, ne szurkolj, csak légy szíves, hagyd békén azokat, akik szurkolnak, és ne látogasd ezt a topicot. Szerintem neked is jobb lesz így, és nekünk is. Köszönjük!
ON: A válogatott, hogyha olyan hozzáállású emberekkel van körülvéve, mint egyesek, akkor valóban nem hivatott sokra. Bizalom a csapatban a szurkolók részéről

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
-
- Llegenda del Barça
ezzel nem arra gondoltam, h ne jussunk ki, hanem arra, h senki sem várja pár nyert meccs után, h egy világversenyen döntőt játsszunk.Boixos írta:senki sem mondta itt, h innentől a vb- v az eb-döntő a minimális cél a válogatottnak (legalábbis én nem láttam ilyet).
egyértelmű, h csak a kijutás és az ottani jó szereplés lehet a cél, de ehhez el kell indulni valahogy. nem néha egy-egy meccset lerendezni, utána sztenderden égni, mint a rejsztág, hanem stabilan hozni egy masszív szintet, aztán abból már bármi lehet.
most ezen melóznak a válogatottnál, és nem is csinálják túl szharul a dolgot.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Az Eurobarca Anonymusa
A demokrácia egyik alapelve, a szólásszabadság elve alapján ezt megígérni nem tudom. Attól még, hogy a véleményem az, ami, annak közlését max. a kitiltásommal tudjátok megakadályozni. Bár, azt gondolom, semmi sértőt nem írtam azzal, hogy nem bízok a fiúkban. Akinek pedig nem tetszik a véleményem, átugorja. Van rá lehetőség.antiimperialista írta:Jól van, Tamás, ne szurkolj, csak légy szíves, hagyd békén azokat, akik szurkolnak, és ne látogasd ezt a topicot. Szerintem neked is jobb lesz így, és nekünk is. Köszönjük!

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Miki!
A magyarfoci nevű jhátékban garancia semmire sincs. Volt már rá példa, hogy az aktuális bajnokcsapat a következő idényben szétesett, az első osztályban maradásért küzdött. Hatalmas lendülettel, nagy társadalmi támogatottsággal induló, tehetséges fiúkból álló olimpiai csapat tagjai egytől-egyig elkallódtak.
Sajnos, az elmúlt 20-25 év alapján, garancia csak a bukásra, a rossz sorozatra, teljeskörű anyagi és morális csődre van. Most mitől lenne más? A közeg ugyanolyan, vagy még rosszabb, egy-két játékostól eltekintve a válogatottjaink klubjuk nem meghatározó játékosai, ill. nemzetközileg nem jegyzett csapatok alkalmazottai. A mondás továbbra is él: a vér nem válik vízzé.
De, a remény hal meg utoljára. Bízzatok, reméljetek, s legyen Nektek igazatok - ezt kívánom. A magyarfociban én már bízni, remélni nem tudok.
A magyarfoci nevű jhátékban garancia semmire sincs. Volt már rá példa, hogy az aktuális bajnokcsapat a következő idényben szétesett, az első osztályban maradásért küzdött. Hatalmas lendülettel, nagy társadalmi támogatottsággal induló, tehetséges fiúkból álló olimpiai csapat tagjai egytől-egyig elkallódtak.
Sajnos, az elmúlt 20-25 év alapján, garancia csak a bukásra, a rossz sorozatra, teljeskörű anyagi és morális csődre van. Most mitől lenne más? A közeg ugyanolyan, vagy még rosszabb, egy-két játékostól eltekintve a válogatottjaink klubjuk nem meghatározó játékosai, ill. nemzetközileg nem jegyzett csapatok alkalmazottai. A mondás továbbra is él: a vér nem válik vízzé.
De, a remény hal meg utoljára. Bízzatok, reméljetek, s legyen Nektek igazatok - ezt kívánom. A magyarfociban én már bízni, remélni nem tudok.

-
- Director del Fútbol
Jól van, Tamás, ne szurkolj, csak légy szíves, hagyd békén azokat, akik szurkolnak, és ne látogasd ezt a topicot. Szerintem neked is jobb lesz így, és nekünk is. Köszönjük!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Akkor, mi a cél, mi lehet a cél? Ha nem az, hogy kijussunk egy világversenyre? Akkor mivégre a magyar válogatott? Csak úgy vannak, csak hobbiból nyelik a millárdokat? Akkor nincs rájuk szükség.Boixos írta:senki sem mondta itt, h innentől a vb- v az eb-döntő a minimális cél a válogatottnak (legalábbis én nem láttam ilyet).
viszont ahhoz, hogy egyszer, végre kijöjjünk a béka segge alól, el kell kezdeni nyerni a meccseket. olyanokat, amilyeneket, úgy, ahogy jönnek sorban. ez történik éppen, és ennek örülünk néhányan. ennyi.
És, igen. Meg lehet kövezni, de én ennek a magyar válogatottnak, ennek a gyenge szintű magyar labdarúgásnak drukkolni nem tudok. Egyszerűen nem izgatnak fel, nem hoznak lázba - mint a Barca, vagy Argentína esetében megvan ez az érzés.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ez így teljesen korrekt!Boixos írta:senki sem mondta itt, h innentől a vb- v az eb-döntő a minimális cél a válogatottnak (legalábbis én nem láttam ilyet).
viszont ahhoz, hogy egyszer, végre kijöjjünk a béka segge alól, el kell kezdeni nyerni a meccseket. olyanokat, amilyeneket, úgy, ahogy jönnek sorban. ez történik éppen, és ennek örülünk néhányan. ennyi.
Tamás! Azt se feledd,hogy ez egy szinte teljesen megfiatalított válogatott,amire a közel,és távol múltban sem igen találsz példát,tehát ezek az eredmények,ennek függvényében sokkal nagyobb tett,mint pl pár éve a németek elleni 0-2,vagy hasonlók,szntem.
És a mutatott játék semmivel sem rosszabb,mint pl a 2-3évvel ezelőtti válogatotté,de itt van arra is garancia,hogy ez csak javúlni fog,és egyre jobban beérik! Ismét csak az életkor miatt....
Amúgy írod,hogy csak akkor fogsz hinni a csapatban,ha 12kör után továbbjutó helyen áll a csapat,és akkor onnantól szorítasz,és bízol bennünk? Addig meg nem

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Llegenda del Barça
senki sem mondta itt, h innentől a vb- v az eb-döntő a minimális cél a válogatottnak (legalábbis én nem láttam ilyet).
PUYOL-XAVI-INIESTA
Ez nem realizmus ez pesszimizmus!!! Nem értem azt se hogy lehetsz futball szurkoló ha realista vagy!?! nem rosszindulatból írom csak nem értem:!: hiszen a futball szurkolás az maga szenvedély az örök bizakodás reménykedés és optimizmus hogy leszünk mi még a csúcson a következő meccsen is győzünk... stb!!!varga tamás írta:Örvendetes ez a sok pozitív hozzászólás, örülök hogy ilyen sokan látják szebbnek a jövőt. De!
Engem az eddigi eredmények, ill. mutatott játék nem győzött meg. Az eredményeket bulimeccseken ill. másod- harmadrangú csapatok ellen értük el. A tegnapi lengyel meccs olyan volt, mint a két ország történelmi múltja: nagyon barátságos. Ha nincs a lengyel védő hülyesége, akkor egy színvonaltalan 0-0 lett volna a vége. Engem akkor győz meg a csapat, ill. Ti, ha egy 12 meccses tétre menő sorozat végén a továbbjutást érő helyek valamelyikén végez a csapat. Addig, minden csak duma - bár ebben mi, magyarok verhetetlenek vagyunk. Mert ez a legyőzött lengyel válogatott ott volt a 2006-os VB-n, és csoportgyőztesként ott lesz az EB-n. Ezekről az eredményekről mi még csak nem is álmodhatunk.
Persze, legyünk optimisták, viszont én megmaradok realistának - ez mindig kifizetődőbb. Kevesebbszer csalódik az ember.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Örvendetes ez a sok pozitív hozzászólás, örülök hogy ilyen sokan látják szebbnek a jövőt. De!
Engem az eddigi eredmények, ill. mutatott játék nem győzött meg. Az eredményeket bulimeccseken ill. másod- harmadrangú csapatok ellen értük el. A tegnapi lengyel meccs olyan volt, mint a két ország történelmi múltja: nagyon barátságos. Ha nincs a lengyel védő hülyesége, akkor egy színvonaltalan 0-0 lett volna a vége. Engem akkor győz meg a csapat, ill. Ti, ha egy 12 meccses tétre menő sorozat végén a továbbjutást érő helyek valamelyikén végez a csapat. Addig, minden csak duma - bár ebben mi, magyarok verhetetlenek vagyunk. Mert ez a legyőzött lengyel válogatott ott volt a 2006-os VB-n, és csoportgyőztesként ott lesz az EB-n. Ezekről az eredményekről mi még csak nem is álmodhatunk.
Persze, legyünk optimisták, viszont én megmaradok realistának - ez mindig kifizetődőbb. Kevesebbszer csalódik az ember.

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Már a fejéről is levírít, hogy mennyi ész szorult a szerencsétlenbe, dehát ő a futballt választotta és azt elég jól csinálja. Ailton ugye még olvasni sem tudott.Raziel írta:grat a csapatnak!
itt egy interjúúú: Dzsudzsák : "tényleg,télleg,tényleg,télleg"
http://www.nemzetisport.hu/Stream_playe ... am_id=2741

in to exile
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Majd jövünk fölfelé, mint a talajvízJOEY20 írta:Most nagyon boldog vagyok.Végre van magyar futball.Ez nem csak fellángolás ezt több dologból is lehet sejteni.Nézzük csak meg a fejlődést eddig még sosem volt ilyen egyenletesen javuló teljesítmény.És azért 5-6 meccsből csak 1 'vereség, a többi győzelem.Ilyen is régen volt,Én nagyon bizakodó vagyok.2-3 év múlva ez a válogatott kiegészülve a fiatalokkal(Szalai,Németh,Farkas,Dudás...) simán bent lehet az első 20ban a világranglistán ha folytatódik ez a fejlődés

------------------ pisti.blog.hu --------------------
Mi a suliban Messit csak az argentin Dzsudzsáknak nevezzük
G.

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
-
- aka Game90
Csak 10-szer mondta...ez tényleg nem sok

8 általános megvan neki?Zozzy 5 írta:Egyébként itt Debrecenben hallottam már néhány 'legendát' Dzsudszi iskolázottságáról...

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Llegenda del Barça
Buta mint a tök, dehát Ő focista, ráadásul nem is az ügyetlenebb fajtából...Egyébként itt Debrecenben hallottam már néhány 'legendát' Dzsudszi iskolázottságáról...Raziel írta:grat a csapatnak!
-
- Entrenador del Barça
grat a csapatnak!

- JOEY20
- Jugador del Barça
Most nagyon boldog vagyok.Végre van magyar futball.Ez nem csak fellángolás ezt több dologból is lehet sejteni.Nézzük csak meg a fejlődést eddig még sosem volt ilyen egyenletesen javuló teljesítmény.És azért 5-6 meccsből csak 1 'vereség, a többi győzelem.Ilyen is régen volt,Én nagyon bizakodó vagyok.2-3 év múlva ez a válogatott kiegészülve a fiatalokkal(Szalai,Németh,Farkas,Dudás...) simán bent lehet az első 20ban a világranglistán ha folytatódik ez a fejlődés 

Forca BARCA
Grat! Grat!! Grat!!!
Szép volt fiúk!!!
Csak így tovább előre!!!

Szép volt fiúk!!!

Csak így tovább előre!!!