Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
varga tamás írta:1. [...]Ha pedig nincs a tizenegyes, a vége 0-0. [...]
2. Miki: a "ha"-val kezdődő mondatoknak nincs létjogosultsága - ha a templomtoronynak gatyája lenne, az lenne a legnagyobb gyerek a faluban.
Hápháp tamás minden mondatod csak [auto_cenzúra], csak pesszimizmus (érnél már a ihillizmusba..), és üres mellébeszélés, irritáló módon sikerül osztanod a semmit, olykor a negatív számokat. Szerintem senki olyat nem találsz a fórumon, akinek hiányoznál.varga tamás írta:A demokrácia egyik alapelve, a szólásszabadság elve alapján ezt megígérni nem tudom. Attól még, hogy a véleményem az, ami, annak közlését max. a kitiltásommal tudjátok megakadályozni. Bár, azt gondolom, semmi sértőt nem írtam azzal, hogy nem bízok a fiúkban. Akinek pedig nem tetszik a véleményem, átugorja. Van rá lehetőség.antiimperialista írta:Jól van, Tamás, ne szurkolj, csak légy szíves, hagyd békén azokat, akik szurkolnak, és ne látogasd ezt a topicot. Szerintem neked is jobb lesz így, és nekünk is. Köszönjük!
ezzel nem arra gondoltam, h ne jussunk ki, hanem arra, h senki sem várja pár nyert meccs után, h egy világversenyen döntőt játsszunk.Boixos írta:senki sem mondta itt, h innentől a vb- v az eb-döntő a minimális cél a válogatottnak (legalábbis én nem láttam ilyet).
A demokrácia egyik alapelve, a szólásszabadság elve alapján ezt megígérni nem tudom. Attól még, hogy a véleményem az, ami, annak közlését max. a kitiltásommal tudjátok megakadályozni. Bár, azt gondolom, semmi sértőt nem írtam azzal, hogy nem bízok a fiúkban. Akinek pedig nem tetszik a véleményem, átugorja. Van rá lehetőség.antiimperialista írta:Jól van, Tamás, ne szurkolj, csak légy szíves, hagyd békén azokat, akik szurkolnak, és ne látogasd ezt a topicot. Szerintem neked is jobb lesz így, és nekünk is. Köszönjük!
Akkor, mi a cél, mi lehet a cél? Ha nem az, hogy kijussunk egy világversenyre? Akkor mivégre a magyar válogatott? Csak úgy vannak, csak hobbiból nyelik a millárdokat? Akkor nincs rájuk szükség.Boixos írta:senki sem mondta itt, h innentől a vb- v az eb-döntő a minimális cél a válogatottnak (legalábbis én nem láttam ilyet).
viszont ahhoz, hogy egyszer, végre kijöjjünk a béka segge alól, el kell kezdeni nyerni a meccseket. olyanokat, amilyeneket, úgy, ahogy jönnek sorban. ez történik éppen, és ennek örülünk néhányan. ennyi.
Ez így teljesen korrekt!Boixos írta:senki sem mondta itt, h innentől a vb- v az eb-döntő a minimális cél a válogatottnak (legalábbis én nem láttam ilyet).
viszont ahhoz, hogy egyszer, végre kijöjjünk a béka segge alól, el kell kezdeni nyerni a meccseket. olyanokat, amilyeneket, úgy, ahogy jönnek sorban. ez történik éppen, és ennek örülünk néhányan. ennyi.
Ez nem realizmus ez pesszimizmus!!! Nem értem azt se hogy lehetsz futball szurkoló ha realista vagy!?! nem rosszindulatból írom csak nem értem:!: hiszen a futball szurkolás az maga szenvedély az örök bizakodás reménykedés és optimizmus hogy leszünk mi még a csúcson a következő meccsen is győzünk... stb!!!varga tamás írta:Örvendetes ez a sok pozitív hozzászólás, örülök hogy ilyen sokan látják szebbnek a jövőt. De!
Engem az eddigi eredmények, ill. mutatott játék nem győzött meg. Az eredményeket bulimeccseken ill. másod- harmadrangú csapatok ellen értük el. A tegnapi lengyel meccs olyan volt, mint a két ország történelmi múltja: nagyon barátságos. Ha nincs a lengyel védő hülyesége, akkor egy színvonaltalan 0-0 lett volna a vége. Engem akkor győz meg a csapat, ill. Ti, ha egy 12 meccses tétre menő sorozat végén a továbbjutást érő helyek valamelyikén végez a csapat. Addig, minden csak duma - bár ebben mi, magyarok verhetetlenek vagyunk. Mert ez a legyőzött lengyel válogatott ott volt a 2006-os VB-n, és csoportgyőztesként ott lesz az EB-n. Ezekről az eredményekről mi még csak nem is álmodhatunk.
Persze, legyünk optimisták, viszont én megmaradok realistának - ez mindig kifizetődőbb. Kevesebbszer csalódik az ember.
Már a fejéről is levírít, hogy mennyi ész szorult a szerencsétlenbe, dehát ő a futballt választotta és azt elég jól csinálja. Ailton ugye még olvasni sem tudott.Raziel írta:grat a csapatnak!
itt egy interjúúú: Dzsudzsák : "tényleg,télleg,tényleg,télleg"
http://www.nemzetisport.hu/Stream_playe ... am_id=2741
Majd jövünk fölfelé, mint a talajvízJOEY20 írta:Most nagyon boldog vagyok.Végre van magyar futball.Ez nem csak fellángolás ezt több dologból is lehet sejteni.Nézzük csak meg a fejlődést eddig még sosem volt ilyen egyenletesen javuló teljesítmény.És azért 5-6 meccsből csak 1 'vereség, a többi győzelem.Ilyen is régen volt,Én nagyon bizakodó vagyok.2-3 év múlva ez a válogatott kiegészülve a fiatalokkal(Szalai,Németh,Farkas,Dudás...) simán bent lehet az első 20ban a világranglistán ha folytatódik ez a fejlődés
8 általános megvan neki?Zozzy 5 írta:Egyébként itt Debrecenben hallottam már néhány 'legendát' Dzsudszi iskolázottságáról...
Buta mint a tök, dehát Ő focista, ráadásul nem is az ügyetlenebb fajtából...Egyébként itt Debrecenben hallottam már néhány 'legendát' Dzsudszi iskolázottságáról...Raziel írta:grat a csapatnak!
itt egy interjúúú: Dzsudzsák : "tényleg,télleg,tényleg,télleg"
http://www.nemzetisport.hu/Stream_playe ... am_id=2741