Magyar Válogatott
-
- Capitá del Barça
Sok sikert kívánok neki, remélem egy idő után beverekszi magát a kezdőcsapatba, és nem csak epizódszereplő lesz 

-
- Entrenador del Barça
Bízom benne ,hogy be tud majd idővel kerülni a kezdőcsapatba is.Nagyon tehetséges ,még messzebbre is juthat!Rajmó írta:Dzsudzsákot szerződtette a PSV Eindhoven![]()
Remélem jó helye lesz ott, nem úgy mint Fehér Csabának

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Ha bármikor krizitáltam, akkor én is elnézést kérek tőle, mert hitt a fiatalításban és most kezdenek jönni az eredmények, eddig az összecsiszoláson volt a hangsúly és nem csak taktikailag jó ez a válogatott, hanem morálisan is, mert nem szemlesütve mennek a pályára, hanem győzelmi esélyekkel, akarással. Ez tiszteletre méltó dolog.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Most jut eszembe....
Bajusztörpöt rengetegen szidtuk nem is olyan rég,még amikor nem igen találta a csapatot,és semmit sem nyújtottunk,h megint csak az ígéretek voltak,aztán ebből semmit sem vállt be...hát akkor most elnézést kérek Tőle. Tényleg úgy látszik,h végrehajtja,amit eltervezett,azaz egy szinte teljesen fiatalított válogatottnak megtalálja a gerincét,a játékszisztémát,és remélhetőleg ennek majd a jövőben az lesz az eredménye,amit mind várunk már egy ideje....
Husztis dolgot sajnálom még mindig,de most nem ezért írtam.
Bajusztörpöt rengetegen szidtuk nem is olyan rég,még amikor nem igen találta a csapatot,és semmit sem nyújtottunk,h megint csak az ígéretek voltak,aztán ebből semmit sem vállt be...hát akkor most elnézést kérek Tőle. Tényleg úgy látszik,h végrehajtja,amit eltervezett,azaz egy szinte teljesen fiatalított válogatottnak megtalálja a gerincét,a játékszisztémát,és remélhetőleg ennek majd a jövőben az lesz az eredménye,amit mind várunk már egy ideje....
Husztis dolgot sajnálom még mindig,de most nem ezért írtam.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Director del Fútbol
Arra a posztra pont 3 van, ne feledkezz meg Bogyiról! Ráadásul ő volt a elsőszámú, amíg meg nem sérült, ti. ő volt a kapitány Kanada ellen (bajusztörp első meccsén kapitányként).Lionel85 írta:Az pedig örömteli, hogy vannak posztok, ahol két jó játékos is van egy posztra, ilyen a jobb oldali védő posztja, ahol Szélesi és Csizmadia remekül játszik.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Vass valóban jó volt, de mindenki jó volt a lengyelek ellen, főleg Juhász, aki sokszor nehéz helyzetben tudott tisztázni. Az pedig örömteli, hogy vannak posztok, ahol két jó játékos is van egy posztra, ilyen a jobb oldali védő posztja, ahol Szélesi és Csizmadia remekül játszik.
-
- Director del Fútbol
Pár jó gif a két legutóbbi válpgatott meccsről:
Magyarország-Málta:

Lengyelország-Magyarország:

A forrás a szokásos
Magyarország-Málta:

Lengyelország-Magyarország:

A forrás a szokásos

-
- Jugador d'estrella
Vass játékát én is sokra értékelem, a legnagyob értéknek tartom a jelenlegi csapatból,
DE
beszéltem olyan focistákkal, akik ebben vagy közel hasonló szerepkörben játszanak, s ők nagyon hiányolják az előrejátékban való részvételét (egy-két ütempassz, kényszerítő, hosszú indítás). Igaz, hogy van 3 tkp, de tényleg szembetűnő a defenzív játéka, még akkor is, ha EZ a feladata.
Ezt csak építőjellegű kritikának szántam. Nem is várható el minden ilyen fiatalon.
Nagy jövő előtt áll!!!
DE
beszéltem olyan focistákkal, akik ebben vagy közel hasonló szerepkörben játszanak, s ők nagyon hiányolják az előrejátékban való részvételét (egy-két ütempassz, kényszerítő, hosszú indítás). Igaz, hogy van 3 tkp, de tényleg szembetűnő a defenzív játéka, még akkor is, ha EZ a feladata.
Ezt csak építőjellegű kritikának szántam. Nem is várható el minden ilyen fiatalon.
Nagy jövő előtt áll!!!
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem. Filkor nem kp? Vagy rosszul tudom? Mert mintha szélen játszott volna a válogatottban. Boccs ha tévedek.
G.
Lenne egy kérdésem. Filkor nem kp? Vagy rosszul tudom? Mert mintha szélen játszott volna a válogatottban. Boccs ha tévedek.
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Hiszti sztem Dzsudzsák helyén játszana.
Nincs ennek a Vass gyereknek egy ikertestvére?
Nemsemmi kp-nk lenne.
Vagy hozzuk vissza Dárdait...
Nincs ennek a Vass gyereknek egy ikertestvére?

Vagy hozzuk vissza Dárdait...

- Melkor
- Entrenador del Barça
Nekem is nagyon tetszik Vass játéka, és abban is egyetértek, hogy Tőzsér nem való ebbe a csapatba... Most ugyan rúgott egy szép szabigólt, de nem sok hasznát látom a középpályán - bárcsak ne lenne eltiltva Huszti!barca99 írta:Jah. És 2 ember helyett dolgozik, mert Tőzsér alibizése az semmi. Örélnék neki, ha vmi komolyabb csapatba is bizonyítana. (nem leszek telhetetlen, csak legyen kezdő a Bresciában)Zsolti írta:Ez így igaz!
Vass játékát énis nagyra tartom..ha így folytatja az egyik legjobb vkp lehet Európában....![]()
MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
Jah. És 2 ember helyett dolgozik, mert Tőzsér alibizése az semmi. Örélnék neki, ha vmi komolyabb csapatba is bizonyítana. (nem leszek telhetetlen, csak legyen kezdő a Bresciában)Zsolti írta:Ez így igaz!
Vass játékát énis nagyra tartom..ha így folytatja az egyik legjobb vkp lehet Európában....![]()
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Úgy ok. Remélem felnőttként is hozni tudják a szintet. Attól, hogy a hazai bajnokság posvány, még lehet jó válogatottunk. Egyre több fiatal kerül külföldre, és ez még akkor is jó, ha ott esetleg eleinte nemigen játszanak. Erre a legjobb példa Vass esete. Szerintem ha így folytatja, akkor az egyik legkeresetebb vkp lehet Európában.Zozzy 5 írta:Beleszámoltam az utánpótlást is, elvégre ők azért a saját korosztályukban, nemzetközi szinten sem szégyenkezhetnek.Rivaldo11 írta:1. Nemhogy 50, de jelenleg 20 olyan játékosunk sincs. Szerintem olyan 15 körül lehet ez a szám-ám ebből már lehet egy jó gerincet létrehozni. De remélem, hogy ez a szám 2-3 év elteltével-a fiatalok beérésével-tovább nő.Zozzy 5 írta: hisz azt szerintem beláthatjuk, hogy az országban van legalább 40-50 futbalista, akik nemzetközi szinten is fel tudják venni a versenyt képességekben.
A jelenlegi csapat futballja bíztató, mecsről meccsre fejlődünk. Ha kapnánk egy könnyebb csoportot...
Rivaldo-A Legnagyobb.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Tamás! Off topic....és kimondta,h nem olvastam el a hszed? Ha fel akarsz húzni nem fog menni...pár hszel ezelőtt meg köszönted,h én nem személyeskedtem,erre meg most te mit teszel? na de offtopic...varga tamás írta:Hát Miki, én nagyon sajnállak. Ez nem nevetséges, ez fájdalmas. Fájdalmas, hogy egy értelmes ember így tudjon viselkedni. Felszólít, megkér, hogy írjam le a válaszom a kérdésére, ne bújjak ki alóla, és még arra sem méltat, hogy elolvassa. A kiosztás és a pejoratív megjegyzések gyártásában viszont nem ismer lehetetlent. Azt gondoltam, hogy Mikiben egy úriember lelke lakozik. Tévedtem. Remélem nem hagyja, hogy ez legyen a vége: stultum est.
Ja, és a részemről a továbbiakban az ő hsz-i érdektelenek, és csak a legvégső esetben fogom kommentálni azokat. Bizutos nehéz lesz megtennem, de ha ez az ára a fórum békéjének, nem vagyok ellenére.

-
- Llegenda del Barça
Beleszámoltam az utánpótlást is, elvégre ők azért a saját korosztályukban, nemzetközi szinten sem szégyenkezhetnek.Rivaldo11 írta:1. Nemhogy 50, de jelenleg 20 olyan játékosunk sincs. Szerintem olyan 15 körül lehet ez a szám-ám ebből már lehet egy jó gerincet létrehozni. De remélem, hogy ez a szám 2-3 év elteltével-a fiatalok beérésével-tovább nő.Zozzy 5 írta: hisz azt szerintem beláthatjuk, hogy az országban van legalább 40-50 futbalista, akik nemzetközi szinten is fel tudják venni a versenyt képességekben.
A jelenlegi csapat futballja bíztató, mecsről meccsre fejlődünk. Ha kapnánk egy könnyebb csoportot...
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
1. Nemhogy 50, de jelenleg 20 olyan játékosunk sincs. Szerintem olyan 15 körül lehet ez a szám-ám ebből már lehet egy jó gerincet létrehozni. De remélem, hogy ez a szám 2-3 év elteltével-a fiatalok beérésével-tovább nő.Zozzy 5 írta: hisz azt szerintem beláthatjuk, hogy az országban van legalább 40-50 futbalista, akik nemzetközi szinten is fel tudják venni a versenyt képességekben.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Llegenda del Barça
Tamás!
Ez már tényleg nevetséges...Akkor válaszol, amikor akar, attól, hogy nem reagált 2 percen belül még van a hsz-edre válasza, válaszolt is. Nem értem, miért akarod ennyire ellenségként beállítani Mikit. A másik topicba, ahova ez a hsz is való már leírtam a véleményem erről az vitátokról.
Ez már tényleg nevetséges...Akkor válaszol, amikor akar, attól, hogy nem reagált 2 percen belül még van a hsz-edre válasza, válaszolt is. Nem értem, miért akarod ennyire ellenségként beállítani Mikit. A másik topicba, ahova ez a hsz is való már leírtam a véleményem erről az vitátokról.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Hát Miki, én nagyon sajnállak. Ez nem nevetséges, ez fájdalmas. Fájdalmas, hogy egy értelmes ember így tudjon viselkedni. Felszólít, megkér, hogy írjam le a válaszom a kérdésére, ne bújjak ki alóla, és még arra sem méltat, hogy elolvassa. A kiosztás és a pejoratív megjegyzések gyártásában viszont nem ismer lehetetlent. Azt gondoltam, hogy Mikiben egy úriember lelke lakozik. Tévedtem. Remélem nem hagyja, hogy ez legyen a vége: stultum est.
Ja, és a részemről a továbbiakban az ő hsz-i érdektelenek, és csak a legvégső esetben fogom kommentálni azokat. Bizutos nehéz lesz megtennem, de ha ez az ára a fórum békéjének, nem vagyok ellenére.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varga Tamás 2007.10.19. 20:55:34-kor.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ó, igen. Arra volt viszont ideje, hogy megjegyzést tegyen. Akkor még hozzáfűzhette volna, hogy majd holnap válaszolok, vagy mittudomén. Azért nem most jöttem a hat-huszassal.Oleguer írta:Mindenkinek lehet fontosabb dolga mint egy vita... neki is...varga tamás írta:Biztos megint nem nekem van igazam, de azért az furcsa, hogy Miki feltesz egy kérdést, én válaszolok, ő pedig eltűnik. Majd 20 perc múlva visszatér, tesz egy pejoratív megjegyzést irányomba, és újra elmegy.
Sajnálatos, és egyértelmű.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Tamás! Most mit írjak erre? Vagy mit vársz? Komolyan mondom érthetettlen vagy.....vagy neked sosincs más dolgod? Szerintem hagydd abba,mert kezd nevetségessé vállni amit művelsz....és igen,nem neked van igazad,most sem.varga tamás írta:Biztos megint nem nekem van igazam, de azért az furcsa, hogy Miki feltesz egy kérdést, én válaszolok, ő pedig eltűnik. Majd 20 perc múlva visszatér, tesz egy pejoratív megjegyzést irányomba, és újra elmegy.

- Oleguer
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Mindenkinek lehet fontosabb dolga mint egy vita... neki is...varga tamás írta:Biztos megint nem nekem van igazam, de azért az furcsa, hogy Miki feltesz egy kérdést, én válaszolok, ő pedig eltűnik. Majd 20 perc múlva visszatér, tesz egy pejoratív megjegyzést irányomba, és újra elmegy.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Biztos megint nem nekem van igazam, de azért az furcsa, hogy Miki feltesz egy kérdést, én válaszolok, ő pedig eltűnik. Majd 20 perc múlva visszatér, tesz egy pejoratív megjegyzést irányomba, és újra elmegy.