Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
argyelan
Barça B

2012.11.26. 20:19:25

egyébként ezt a Jordi Gomezt a spanyol 3 osztályból szülte a wigan.
PCsabi
aka Game90

2012.11.26. 19:51:49

Gareth Tello írta:
Game90 írta:Mikor kezdenek el vallatni az Arsenal meccsekkel? Ez az AVilla elleni is kritikán aluli volt.
Mesélj, nem láttam a meccset.
Ezt a szenvedést nagyon nem lehet szavakba önteni, a 2. félidő közepétől már inkább facebook-oztam, a meccs meg csak ment a háttérben. És ezzel szerintem mindent elmondtam, hogy milyen minőségű volt a meccs. Amúgy ha az elmúlt 1 hónapban láttál Senal meccset (kivéve a Spurs ellenit), akkor kb. tudod, hogy hogyan játszottunk :)

Szerdán meg megyünk az Everton-hoz, előttünk vannak 1 ponttal, szóval jó lenne nyerni (aztán lesz egy izzadtságszagú döntetlen).
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.11.25. 20:09:06

Game90 írta:Mikor kezdenek el vallatni az Arsenal meccsekkel? Ez az AVilla elleni is kritikán aluli volt.
Mesélj, nem láttam a meccset.

Arsenal-meccs mellett a Swansea-Liverpool és a Chelsea-City is 0-0 lett, életemben nem láttam még ilyen izgalmas PL-fordulót.
Rafát meg jól fogadták:
Kép
:D
Rafael Benitez has seen his team fail to score in the last three Premier League matches he's been involved in. :twisted:

Tottenham 3-1 West Ham.
Kivételesen egy percig sem volt kétséges a győzelem, rég volt már ilyen. :)
Totális Spurs-dominancia jellemezte a meccset, amit a statok is alátámasztanak:
Possession: 59-41%
Spurs shots:
- total: 28
- on target: 9
- off target: 13
- hit woodwork: 2
- blocked: 6
A passzpontosság kifejezetten feljavult az utóbbi meccsekhez képest, talán ennek is része volt a sikerben.
+ Defoe, két szép gólt rúgott, és nagyon hasznosan játszott (Jermain Defoe has now scored six goals in seven Premier League starts for Tottenham vs West Ham.)
+ Bale, gól, jó játék, ennyi :)
+ Dempsey, talán legjobb spursös meccsén van túl
+ Walker is egészen jó volt, az utóbbi mérkőzéseihez képest zseniálisan játszott
+ Dembélé visszatért
+ beértük az Arsenalt pontszámban :twisted:
- Caulkernek nem ment igazán
- Sandro megsérült...

Today's game was Tottenham's 300th win in the Premier League; they are the fifth team to reach that milestone.
PCsabi
aka Game90

2012.11.25. 16:16:32

Mikor kezdenek el vallatni az Arsenal meccsekkel? Ez az AVilla elleni is kritikán aluli volt.

De legalább ez jól hangzik, asszem csak a ManUnited kap többet évente a mezszponzortól:
Emirates, one of the world’s fastest growing international airlines, and Arsenal Football Club have today announced a new £150 million deal which grants the airline a five-year extension to their shirt partnership with the Club until the end of the 2018/2019 season.

Manchester City team to play Chelsea: Hart, Zabaleta, Kompany, Nastasic, Kolarov, Yaya Toure, Barry, Silva, Milner, Dzeko, Aguero.
Chelsea team to play Manchester City: Cech; Azpilicueta, Ivanovic, D Luiz, Cole; Ramires, Mikel; Mata, Oscar, Hazard; Torres.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.11.24. 18:27:10

thiagoalcantara írta:Úristen Gera mekkora gólt lőtt :D hatalmas gól :D
soha nem volt a szívem csücske ez a gyerek, de mindig is elismertem, sztem a mai napig a (talán) a legjobb magyar jatekos. nagyon jol lát a pályán, technikás és alázatos. nem mérhető ilyen zsuzsák, huszti félékhez
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.11.24. 18:19:56

thiagoalcantara írta:Úristen Gera mekkora gólt lőtt :D hatalmas gól :D
Íme: http://www.youtube.com/watch?v=RabCIoE0FRU :shock: :D
Nagy meccs lett ebből is, 4-2-re nyert végül a WB, ezzel feljöttek a tabella harmadik helyére! :shock: (Bár ha a Chelsea megveri a Cityt (esélytelen... :D ), akkor megelőzi Geráékat.)
Ez a Long-Odemwingie-Lukaku hármas nem semmi.
West Brom have enjoyed their best start to a top-flight season since 1953/54 (P13 W10 D2 L1).

A Wigan meg a Barça-nevelés Jordi Gómez mesterhármasával verte el a Readinget, úgy, hogy 2-2 volt az állás, amikor Jordi a 91. percben belőtte a győztes gólt. 8)
Jordi Gomez has become only the third Wigan player to score a PL hat-trick for Wigan Athletic, after Marcus Bent and Henri Camara.

Everton-Norwich szintén dráma volt, az eltiltott Fellaini nélkül felálló hazaiak 1-0-ra vezettek, de jött az ex-spursös Bassong, és az utolsó pillanatban pontot mentett a Norwichnak.

A Stoke meglepő módon megint cleansheetelt (1-0 a Fulham ellen), úgyhogy meg is vettem Shawcrosst fantasyban. :D (Tehát biztos, hogy jövő héten négy gólt fog kapni a csapata, aztán kiállítják. :lol: )

Következik az Aston Villa-Arsenal, mint a PL-délután következő része.

Aston Villa: Guzan; Lowton, Vlaar, Clark, Stevens; El Ahmadi, Westwood, Bannan, Weimann; Agbonlahor, Benteke. (Subs: Given, Ireland, Albrighton, Holman, Delph, Bowery, Lichaj.)
Arsenal: Szczesny; Jenkinson, Koscielny, Mertesacker, Gibbs; Arteta, Ramsey, Cazorla, Oxlade-Chamberlain; Podolski, Giroud. (Subs: Sagna, Vermaelen, Wilshere, Coquelin, Arshavin, Mannone, Gervinho.)
Walcott nincs, kíváncsi vagyok, Ox tudja-e majd megfelelően pótolni.
thiagoalcantara
Jugador del Barça

2012.11.24. 14:17:55

Úristen Gera mekkora gólt lőtt :D hatalmas gól :D
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.11.24. 14:08:30

Kezdetét vette az aktuális PL-forduló, mégpedig a Sunderland - West Brom találkozóval.
SUNDERLAND: Mignolet, Bardsley, Rose, Cuellar, O'Shea, Cattermole (c), Colback, Larsson, Johnson, Sessegnon, Fletcher.
WEST BROM: Myhill, Ridgewell, Jones, McAuley, Olsson, Yacob, Gera, Brunt (c), Morrison, Odemwingie, Long.
Egy McAuley-fejesgól nem jönne rosszul a PL-fantasyban. :D
Adam Johnson has averaged 53 touches per league game in November so far, compared to 41 in September and 43 in October.
O'Shea máris besárgult. :lol:

Redknapp a QPR edzője lett:
Harry Redknapp has signed a two-and-a-half year deal to become QPR manager.
"It's a privilege to go there (QPR) and manage them. I'm looking forward to the challenge. It will be a tough job to take on but I am up for the challenge," he said.
"There's some good players there and I have obviously got to find a way of picking a team that can win some games."
"They have gone 12 games without a win so you couldn't have too many worse starts than that. I am going to go in and give it my best shot and if it works it will be fantastic."

A QPR ugyebár a PL utolsó helyén áll, borzalmas mérleggel:
12 meccs, 0 győzelem, 4 döntetlen, 8 vereség, 9-23-as gólkülönbség...
Nem kis feladat áll Harry előtt, de biztos vagyok benne, hogy felrázza a csapatot, és a QPR végül megmenekül a kieséstől.

Közben Cattermole megint alkot, ezért ki kellett volna állítani...

szerk.: Ezután O'Shea is simán megkaphatta volna második sárgáját, ehelyett Long kapott egyet műesésért. :roll:
sjd
Llegenda del Barça

2012.11.22. 22:08:21

http://sportgeza.hu/futball/2012/11/22/ ... r_utaljak/

"Sokan attól tartanak, hogy a spanyol edző a Chelsea játékstílusát is átformálja, és a támadások helyett a védekezésre fog koncentrálni."
:lol: :lol: :lol: :lol:
Esküszöm ez az év poénja :D
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.11.22. 16:03:20

Kezdetét vette a Chelsea Wenger-érája, már ami a begyűjtött trófeák számát illeti. :lol:
visca el barca írta:http://until-rafa-goes.co.uk/

:lol:
Ugyan már, nem fogja addig húzni. :mrgreen:

„Rafa Benitez nem a Chelsea menedzsere, nem ő az, akit akartunk. Amikor a Liverpool menedzsere volt, és minket Mourinho vezetett, mindig nagyon elutasító és durva volt velünk. Ha valami baj történt, azért mindig valaki más volt a hibás, sosem ő" - mondta a legnagyobb szurkolói oldal, a cfc.co.uk szerkesztője.
Több Chelsea-drukker most azzal fenyegetőzött, hogy széttépi a bérletét Benitez miatt, mások pedig csak „kövér spanyol pincérnek" nevezték az új menedzsert. :D

Így szerintem csökkent Falcao téli Londonba költözésnek esélye, biztos vagyok benne, hogy Rafa Torrest fogja favorizálni, ha törik, ha szakad. :roll:
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/ph ... 0_700b.jpg :lol:

Hétvégén ugyebár Chelsea-City, kíváncsi leszek Rafa bemutatkozására. :twisted:
visca el barca
Presidente del Barça

2012.11.22. 15:35:39

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2012.11.21. 23:27:37

Úgy látszik Abra gyűjti a valaha szebb napokat látott liverpool-i arcokat.
Benítez jól meg fogja magát érteni Torres-szel. :lol:

Amúgy amíg a kp. Mikel-ből meg Ramires-ből áll addig nem kell sok jót várni.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Initom
Entrenador del Barça

2012.11.21. 23:00:32

Pavel írta:Azért a Digi elég érdekesen reklámozza a hétvégi rangadót.
A két Roberto összecsapása. :lol:
Szóljon már nekik valaki!
nehogy a másik se legyen ott ,mire a meccsre kerülne a sor.
Abi & Tito
Pavel
Entrenador del Barça

2012.11.21. 22:57:43

Azért a Digi elég érdekesen reklámozza a hétvégi rangadót.
A két Roberto összecsapása. :lol:
Szóljon már nekik valaki!
PCsabi
aka Game90

2012.11.21. 22:38:52

Benítez? Na, jól van... :mrgreen: Lesz még edzőváltás ebben a szezonban a Chelsea-nél. Abramovics amúgy is szereti hamar kirúgni az edzőket, az elmúlt 5 évben volt vagy 5-6 edzőjük.

Egyébként én hagytam volna dolgozni Di Matteo-t, sok lóvét kapott a nyáron igazolgatni, de még idő kell nekik, ez nem úgy megy, ahogy Abra gondolja, hogy rögtön legyaláznak mindenkit a meccseken. Vagy ha már új edzőt akartak, akkor jött volna inkább Redknapp, hiába volt Spurs-ös, jobb megoldásnak tartottam volna.

De legalább újra összeállt a Benítez - Torres duó :P

Amúgy most belegondoltam, ha ilyen Abra szintű vezér lenne a Senal-nál, akkor kéthavonta lehetne az edzőt cserélni... :lol:
sjd
Llegenda del Barça

2012.11.21. 22:12:19

salas9 írta:
StickyFingaz írta:Benítez a Chelsea edzője.Hivatalos.
Tegyük hozzá, hogy csak a szezon végéig kapta meg a stafétabotot.
Tegyük hozzá, hogy egy Chelsea-edzőnek még ez sem életbiztosítás. :D
Nyakamat tenném rá, hogy előbb lesz munkanélküli, mint hogy lejárna a szerződése.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.11.21. 22:03:39

istenem :lol: hát roman keresve sem találhatott volna rosszabb edzőt. a united meg a city fellélegezhet :wink:
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2012.11.21. 21:40:45

Akkor egy ideig nem kell miattuk izgulnunk.

Én jövőre megnézném Pep-et náluk, szerintem sok pengés játékos van a csapatban, kis túlzással azt igazolna le, akit akarna, vélhetően a legjobban fizetett edző lenne és szerintem Abra-nak sem lenne ellenére a katonás rend az öltözőben...jó, mondjuk Londonba sokat esik az eső.

Adottak lennének a feltételek, megmutathatná, h jó edző/szakember. Szerintem menne is neki.
salas9
Entrenador del Barça

2012.11.21. 21:35:49

Tegyük hozzá, hogy csak a szezon végéig kapta meg a stafétabotot.
Kép
StickyFingaz
Capitá del Barça

2012.11.21. 21:33:48

Benítez a Chelsea edzője.Hivatalos.
Piquenbauer
Jugador d'estrella

2012.11.21. 17:11:14

Gareth Tello írta: Chelsea-drukker osztálytársamat folyamatosan Benítezzel szekáltuk. :D Szegény már teljesen kivolt, azt mondta, az utolsó ember, akit látni akar a kékek kispadján, az Rafa. :twisted:
Nem is tudtam, hogy a haverod a Chelsea szurkolói csoport elnöke :lol: :lol: :lol: (http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... zt-2193321)

Egyébként az NSO-n azóta már megjelent egy hír, hogy Benítez Londonba utazott, hogy tárgyaljon a Chelsea vezetőivel...

Hát úgy tűnik örülhetsz, ő lesz a Chelsea mestere. :wink:
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.11.21. 16:40:17

Champions league final?
Sacked!

Chelsea-drukker osztálytársamat folyamatosan Benítezzel szekáltuk. :D Szegény már teljesen kivolt, azt mondta, az utolsó ember, akit látni akar a kékek kispadján, az Rafa. :twisted:

Az Eurosport oddsai:

Rafa Benítez (4/5)
Pep Guardiola (7/2)
Harry Redknapp (5/1)
Steve Clarke (10/1)
David Moyes (16/1)
Fabio Capello (25/1)
José Mourinho (25/1)
Guus Hiddink (25/1)
Avram Grant (33/1)

Szerintem nem valószínű, hogy Pep elvállalná, hiszen azért hagyta el a Barçát, mert azt mondta, pihenni akar. Nem hiszem, hogy beérné pár hónappal. :D
Redknapp még jó lehetne, nagy edző az öreg, akár még fel is tudná rázni a kékeket. De adja az Isten, hogy Benítezt nevezzék ki! :twisted:

SkyBet oddsai: https://www.skybet.com/football/special ... EYEBENITEZ
Drogba :lol:
StickyFingaz
Capitá del Barça

2012.11.21. 16:21:07

A Chelseanak gyilkos középpályája van.Ha Guardiola oda kerülne nem lenne abban sok köszönet. :D
sjd
Llegenda del Barça

2012.11.21. 16:00:24

LG írta:Nagyon kíváncsi lennék rá, de gondolom mindenki, hogy mit tudna Guardiola kezdeni a Chelsea-vel, ha átvenné a csapat irányítását.
Kíváncsi rá a halál, elsőként mennék az utcára Guardiola-mezt égetni, ha elmenne ahhoz a favágó csapathoz. :D

Egyébként valahol várható volt, h Di Matteo nem húzza sokáig, még ha a teljesítmény nem is ad rá feltétlenül okot, gyakorlatilag Abramovicsnál már alapelvárás a PL és a BL-győzelem, és sztem megint addig fogja váltogatni az edzőket, amíg újra összehozzák valahogy.
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.11.21. 15:46:00

neobarca írta:http://www.sport1tv.hu/Hirek/2012/11/21/lab_di_matteo4

Várható volt sztem. Elég nagy csalódás a csapat idén. Kíváncsi vagyok, Pep elfogadja-e a Chelsea padját...
Valahol azért várható volt, hogy Chelsea vissza fog esni, hiszen bár tavaly meglett a BL győzelem, világosan látszott az is, hogy már nincs több abban a csapatban. Most elkezdek egy új csapatot építeni, ehhez szerintem jól is igazoltak. Könnyen elképzelhetőnek tartom, hogy Di Matteo a jövőben sikereket tudott volna elérni ezzel a csapattal, ha hagynak neki időt. De mint tudjuk, Abramovics nem egy türelmes ember.

Nagyon kíváncsi lennék rá, de gondolom mindenki, hogy mit tudna Guardiola kezdeni a Chelsea-vel, ha átvenné a csapat irányítását.
Válasz küldése