S.Agüero írta:Vezet a Leeds a Chelsea ellen. Benitez OUT?

A vége azért kiütés lett.
Gareth Tello írta:
Pár éven belül olyan szinten meg fog ritkulni az a jelenség, hogy az Arsenal előrébb áll, mint a Spurs, hogy el fogják törölni ezt az ünnepet.
Hány éve mondjátok, hogy na majd most az Arsenal előtt végeztek? 6-7?
Amúgy GT, már lassan többet foglalkozol az Arsenal-lal, mint én, előbb-utóbb azt fogom hinni, hogy titokban Senal fan vagy
visca el barca írta:
szerintem csak mustáros volt a szája és megtörölte

Vagy csak lecummantotta Chamberlain-t.
bence-barca írta:
Elképzelhető ez is, de azért tartsad észben, a mai fociban ez a címer csókolgatás divat. Most még fiatal a srác, van egy elképzelése, hogy majd nyernek kupákat, mert nem minden marad így majd, ahogy most van, de azért azt megnézném, ha 5-6 év múlva is itt tart az Arsenal mennyire lesz hűséges. Mert szerintem az egy fiatal játékosnál teljesen érthető, h hisz a csapatában és vannak tervei, de ez nem csak rajta fog múlni.
Na igen, ez csak egy megérzés volt:
1. Nem látok bele Wilshere fejébe.
2. Nem tudom, hogy mi lesz 5-10 év múlva.
De a mostani csapatból belőle és Jenkinson-ból (már a nagyfaterja is Senal szurkoló volt) nézem csak ki azt, hogy van bennük egy kis klubhűség. Azért Jack is 9 éves kora óta a csapatnál van, szóval nem egy zsoldos (már bocsánat a kifejezésért), mint pl. a francia/spanyol/afrikai srácok, akik 15-16 évesen kerülnek a csapathoz. Szerintem összehasonlíthatatlan a kettő.
De érdekes, Wilshere-ből simán kinézem, hogy marad a klubnál 3X éves koráig, viszont Thiago-ból már nem, hogy olyan lesz, mint Xavi-ék, hogy innen vonulnak vissza

Én belőle simán kinézem, hogy 3-4 év múlva lelép pl. a ManCity-be.
De tényleg, erre majd visszatérünk 5-10 év múlva, csak ne felejtsük el