Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
A második nem volt büntető!!! 1: A játékos ráesett a labdára, nem vághatja le a kezét. 2: Nem kapura tartó lövés volt. 3: nem változtatta meg a labda irányát. Nekik ezeket nem fújják be!Saviola írta: ↑2025.09.17. 13:21:32Ugyanezt gondolom. Balde kezezése büntetőt ért korábban, militahóé semmit.
Szerintem ez abszolút hibás döntés. Alapból nem tartotta el, nyújtotta ki a kezét, ott volt maga mellett másrészt a földről pattant vissza a kezére, ami a szabály szerint nem büntető. Főleg, hogy 10 centiről történik. (talán pont a BVB elleni meccsen volt hasonló, amikor szinte széttárt karra pattant fel és a bíró 5 méterre volt, ráadásul a VAR se szólt)bence0330 írta: ↑2025.09.17. 11:05:23Mbappé lehet két sorozatban is gólkirály lenne pusztán csak büntetőlövéssel.Lehet lesz a csávónak 70 gólja idén, nehezen tudom elképzelni, hogy 60 alatt legyen, ha nem sérül meg komolyabban. Én ebben a pillanatban nem tudom elképzelni, hogy ha a Reál nyer legalább egy ligát és elmegy a BL elődöntőig, akkor ne ő nyerje az aranylabdát, szerintem egyénileg azért bőven a legjobb játékos a világon, még a tavalyi szakadt Madridból is ott van a top5-6 környékén.
Amúgy mindegyik ítélet jogos volt, a másodikat lett volna bíró talán, aki nem fújja be, de szerintem legalább egy 80%-os büntető volt az is, akkor is, ha nagy pech volt, és a védő semmit nem tehetett róla.
Én azért tartok tőlük idén, stabilabbak, jól is igazoltak, az utolsó perces mágia pont Alonsóban is megvan. Ha Mbappé megsérülne, kicsit más lenne a helyzet, de így szerintem elég komoly szezont fognak futni.
Amúgy 0-0-ás félidő után az a 4-4-es második nem volt gyenge a Juve-Dortmundon, főleg, hogy a 93. percben még 2-4 volt![]()
Ugyanezt gondolom. Balde kezezése büntetőt ért korábban, militahóé semmit.
Nem lenne bajom az ilyen büntetőkkel ha mi is megkapnánk őket, de konkrétan ha jól emlékszem minimum az elmúlt három ilyen esetet mi nem kaptuk meg tizinek, pont a real ellen volt a legutóbbi.
Lefejelte az ellenfelet retorzióból, nem labdáért folyó küzdelemben, szándékosan, kb mindegy, mekkora részét találta el a fejének (azért eltalálta), ilyen nincs, ahogy nézem a fórumokat, minden madridi egyetért.Mascherano14 írta: ↑2025.09.16. 22:36:11Itt a szándékot is büntetik? Mert ez light contactnak is kevés volt. Piszok sok real támadás, kevés helyzet.
PSG-t otthon el kell verni. Chelsea idegenben ki-ki meccs lesz. A többi meccsen kötelező a 3 pont!MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.08.28. 18:38:47Chelsea-t , PSG-t és a Newcastlet is megkaptuk
Amúgy elég WTF ez a gombnyomogatós sorsolás![]()

Kíváncsi leszek kiket kapunk, remélem kapunk egyet PSG-Liverpool kettős egyikéből, lehetőleg november körül játszva a meccset, tökéletes erőfelmérő lehetne hogy most hol tartunk egy igazán BL topesélyes csapat ellen, én nem féltem a srácokat, ha meg befuccsol a lestaktika és szétszivatnak minket akkor Flicknek lesz ideje kitalálni valamit tavaszra ellenük.bence0330 írta: ↑2025.08.28. 13:11:01Nézem a kalapokat, az első kettőben persze sok jó csapat van, ott majdnem mindenki kemény dió, a 3.-4.- ben a Tham-Napoli és a Newcastle-Monaco párost lenne jó elkerülni, a többivel nem lenne gond. Főleg a Newcastle-ben érzem azt, hogy nagyon ki tudnák használni a sok területet mögöttünk, főleg ha az Isak ügyet megoldják.
Ugyanezt gondolom, Yamal egójának nem hiányzik ilyen fiatalon aranylabda, elég lesz így is visszahúzni kicsit.