Mindkét csapat lehozta helyzet nélkül a meccset, ami azért nem semmi.visca el barca írta:ilyen nívotlan nulla meccset te jo eg. Lyon jobb lett volna ide...
Jaj, csak Bob ide ne tévedjen

Mindkét csapat lehozta helyzet nélkül a meccset, ami azért nem semmi.visca el barca írta:ilyen nívotlan nulla meccset te jo eg. Lyon jobb lett volna ide...
jó ezt hallottam tavaly is.Samper írta:Real? Az ott se lesz.csababarca írta:legalább augusztusban láthatunk egy kicsit izgalmasabb szuperkupadöntőt, azért az Ajax nem lett volna szint a Realnak.
Real? Az ott se lesz.csababarca írta:legalább augusztusban láthatunk egy kicsit izgalmasabb szuperkupadöntőt, azért az Ajax nem lett volna szint a Realnak.
A palya kozepet leszedi a MU,okosan nem engedik hogy a szelen se legyen az Ajax letszamfolenyben.palesz77 írta:Hát azért ez szerintem így nem igaz. Az, hogy MU szűk blokkját nem tudják feltörni, az nem azt jelenti, hogy nincs egyéniség. Ott van még Younes, aki majdnem 2-szer annyi cselt mutatott be az EL-ben, mint a második helyezett, és Ziyech se az a csak sablont csinálom játékos.. Kis Kluivert szintén. Szerintem ez nem igaz amit írsz, szimplán túl szervezett a MU, és nem tudnak mit kezdeni vele.miro. írta:En elhiszem hogy az Ajax iskola mindig az egyik legjobb,de elkepesztoen megolik a jatekosok egyeniesseget is.
Egyetlen varatlan huzast,vagy egy az egybe levenni a vedot nem tudnak.
Csak a tuti begyakorolt sablon passzol,haromszogek,bemozgasok.
Egyedul a Traore az aki neki meri vinni a falnak a lbdat,nem is sajat neveles tudtommal.
Hát azért ez szerintem így nem igaz. Az, hogy MU szűk blokkját nem tudják feltörni, az nem azt jelenti, hogy nincs egyéniség. Ott van még Younes, aki majdnem 2-szer annyi cselt mutatott be az EL-ben, mint a második helyezett, és Ziyech se az a csak sablont csinálom játékos.. Kis Kluivert szintén. Szerintem ez nem igaz amit írsz, szimplán túl szervezett a MU, és nem tudnak mit kezdeni vele.miro. írta:En elhiszem hogy az Ajax iskola mindig az egyik legjobb,de elkepesztoen megolik a jatekosok egyeniesseget is.
Egyetlen varatlan huzast,vagy egy az egybe levenni a vedot nem tudnak.
Csak a tuti begyakorolt sablon passzol,haromszogek,bemozgasok.
Egyedul a Traore az aki neki meri vinni a falnak a lbdat,nem is sajat neveles tudtommal.
+1,valahogy nincs a hollandokba sebesseg,legalabbis egyenlore.palesz77 írta:Miért kell odadobni a saját 16-osuknál a labdát a MU-nak?Nem érzem az Ajaxban az átütőerőt amúgy, ők uralják mezőnyben a játékot, de a MU veszélyesebb ennek ellenére is szerintem eddig. Remélem valahogy megfordítják azért!