Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Lloris ha jól tudom, nincs túl jóban Villas-Boas-sal.Game90 írta:Mezőnyben szerintem nem tudtuk a saját játékunkat játszani, max. 10 percig. Végig azt éreztem, hogy az történik a meccsen, amit a Chelsea akart.Mikaos írta:Nem éreztem, hogy taktikailag felülmúltak volna minket.Game90 írta:taktikailag Di Matteo felülmúlta Wenger-t, saját magunkat vertük meg, egy közepes Chelsea-től sikerült kikapnunk.
A tavalyi BL-elődöntő jutott eszembe inkább. A Chelsea-nek a jelenlegi meccsen volt 3 komoly helyzete, amiből 2 szabadrúgás volt, mindkettő gól lett, az elsőnél ráadásul Torres még szabálytalankodott is.
Ezzel szemben az Arsenal-nak volt legalább 5 komoly helyzete, de csak 1 gólt tudtak elérni.
Ne csak az Arsenal-ról beszéljek ebben a topikban:
1. SAF komolyan gondolta tegnap ezt a Carrick, Scholes, Giggs hármast?
2. Lloris-szal mi a helyzet? Játszott talán 1 EL-meccsen, aztán annyi. A bajnokságban meg a 90 éves Friedel mögött csak csere.
1. Én sem értettem a dolgot, de számunkra jó húzás volt, 2-0-ra mentünk a félidőben, aztán jött Wayne, és felrázta egy kicsit a Unitedet...Game90 írta:Ne csak az Arsenal-ról beszéljek ebben a topikban:
1. SAF komolyan gondolta tegnap ezt a Carrick, Scholes, Giggs hármast?
2. Lloris-szal mi a helyzet? Játszott talán 1 EL-meccsen, aztán annyi. A bajnokságban meg a 90 éves Friedel mögött csak csere.

Mezőnyben szerintem nem tudtuk a saját játékunkat játszani, max. 10 percig. Végig azt éreztem, hogy az történik a meccsen, amit a Chelsea akart.Mikaos írta:Nem éreztem, hogy taktikailag felülmúltak volna minket.Game90 írta:taktikailag Di Matteo felülmúlta Wenger-t, saját magunkat vertük meg, egy közepes Chelsea-től sikerült kikapnunk.
A tavalyi BL-elődöntő jutott eszembe inkább. A Chelsea-nek a jelenlegi meccsen volt 3 komoly helyzete, amiből 2 szabadrúgás volt, mindkettő gól lett, az elsőnél ráadásul Torres még szabálytalankodott is.
Ezzel szemben az Arsenal-nak volt legalább 5 komoly helyzete, de csak 1 gólt tudtak elérni.
0-2, jól folytatódikDr.Dre írta:Man U - Spurs 0-1![]()
jól indul!
Nem éreztem, hogy taktikailag felülmúltak volna minket.Game90 írta:taktikailag Di Matteo felülmúlta Wenger-t, saját magunkat vertük meg, egy közepes Chelsea-től sikerült kikapnunk.
Bob, én kedvellek, de ne viccelj már, ez még jobban szórakoztatott, mint a kifogásolt mondatom!Bob_Marley írta:off:
Semmi köze nincs a bőrszínhez hogy valaki náci vagy nem, de ha te ezen röhögni tudsz csak gratulálni tudok.....Hihetetlen miket le tudnak írni emberekAbba már bele se megyek, hogy nem "feka" , hanem színes bőrű...

off:Rinku írta:Első eset lenne, hogy egy fekát nácizmusért kasztlizzanak be, bár jó nagyot tudnék röhögni rajta!
A szomorú valóságGame90 írta:

Már múltkor is így ünnepelte a gólját:Mihu írta:Gervinho gólörömét látta valaki?Az egy fasiszta karlendítés volt
Olyan, amiből kisebb botrány volt Olaszországban, mikor Di Canio bemutatta
Igen láttam én isMihu írta:Gervinho gólörömét látta valaki?Az egy fasiszta karlendítés volt
Olyan, amiből kisebb botrány volt Olaszországban, mikor Di Canio bemutatta
Pataki Csaba Művész Úr írta:Utálok másnaposan meccset nézni.

Egészen pontosan 23 éve.barca99 írta:Én pedig a Spursre tennék, mostanában nagyon adott a gép a MU-nak, és pont a Tottenham érkezik, akik emberemlékezet óra nem nyertek itt.
Jó kis meccsek lesznek, kétségtelen, főleg a United-Tottenhamre fenem a fogam.miihii írta:Az angoloknál ma is lesz két érdekesnek tűnő összecsapás:
13:45 Arsenal-cselszkij
18:30 MU-T'ham
Mindkettő élőben a Digiken.

Egyik haverom nyert jegyet a mai MU - Tottenham meccsre, már küldött néhány képet a stadiontúráról. Biztos csinál rengeteget még meccs közben is, majd rakok fel ide párat, nem hiszem, hogy zavarná.miihii írta:Az angoloknál ma is lesz két érdekesnek tűnő összecsapás:
13:45 Arsenal-cselszkij
18:30 MU-T'ham
Mindkettő élőben a Digiken.