Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így van. Sőt ha a real x-el akkor is mindegy. bajnokok vagyunk!!!csabooo írta:Ööö bocsi lehet kicsit hüjén fog hangzani,de ha ma kikap a Real akkor mindegy hogy holnap kikapunk,döntetlen,vagy győzünk ?
Még ha döntetlent ér is el ma a Real, akkoris bajnokok vagyunk. Akár ki is kaphatunk holnap. de inkább nyerjünk, és Samu duplázzon.csabooo írta:Ööö bocsi lehet kicsit hüjén fog hangzani,de ha ma kikap a Real akkor mindegy hogy holnap kikapunk,döntetlen,vagy győzünk ?
nem is tudom én jobban örülnék ha ma még nem dölne el a bajnoki cím hanem csak holnap... a Mallorca elleni győzelem utánnoname írta:Jó eséllyel eldől ma a bajnokság. A teljesen demoralizált Real idegenben a rendkívül motivált és Villarreal ellen játszik. Nem sok esélyt adnék a madridnak.
De amiről igazán írni akartam: A sevilla BL-helye szinte biztos és bár a 2. kedvenc csapatom a Villarreal, remélem h a Valencia megtartja a 4. helyét. Ha a Vale indulhatna a BL-ben, akkor megtarthatja a játékosait biztosan, a jelenlegi keretükkel pedig sokkal többre fognak menni mint az Atletico, vagy a Real.Egyszerűen jót tenne a bajnokságnak ha a Valencia indulhatna a BL-ben. A befolyó pénzből még talán a jelenlegi játékoskereten erősíthetnek is, ezesetben a csoportkörből biztosan továbbjutnának, de a legjobb 8/4-be is benne lehetnek könnyen.
A Sevilla sajnos megint könnyű préda lesz minden valószínűség szerint, egyszerűen nem lehet kiemelkedő játékosok nélkül sztárcsapatokkal felvenni a versenyt.
Tito Vilanovanemmindegy19 írta:Bocsi, kérdeznék vmit. Hogy hívják Guardiola segítőjét? Tito..
Én is ezen gondolkodtam, hogy jó lenne már egyszer otthon nyerni a bajnokságot. Az utolsó kettőt idegenben húztuk be ('05: Levante-Barça 1-1, '06: Celta-Barça 0-1), kíváncsi lennék már egy igazi Camp Nou-s bajnokavatásra.ozsimiki írta:Én sem számítok gálára (bár azért nem lenne rossz), viszont ha még fáradtabbak is vagyunk, az a tudat,h hazai közönség előtt,úgy h a madridi alázás,és a londoni sikeres meccs után először szerepelnek otthon a srácok, tudván,h győzelem esetén már bajnokok is,és utána rá lehet pihenni a további dolgokra, szntem nem fog látszódni. Azaz nagyon ott lesz mindenki,és nehogy már ne hazai pályán nyerjük meg a bajnokságot(kellemes gondok)
Én nem fogadnék azért a holnapi bajnoki cimre, bár nem lenne rossz. De nem tudom, ilyen állásnál mennyire teszik oda magukat a fiúk, ill. mennyit vett ki belőlük a szerdai küzdés. Sztem egy x benne van.ozsimiki írta:Ezért nem kell egy Valencia elleni idegenbeli x után temetni a csapatot, jó eredmény azon a pályán, legyen bármilyen formában is egy csapat.
Villarreal otthonában sem fognak nyerni Raulék.
Holnap bajnokok leszünk,és marad két fontos meccse a csapatnak.
FORCA BARCAAA!!!