Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
persze.Danka00792 írta: És ez élö lesz?
És ez élö lesz?lui1698 írta:15:55-től
Spanyolország-Irak
Remélem Xaviék ma is valami hasonlóval rukkolnak elő, mint az előző meccsen.
Az ellenfél támadóinak biztos.Lionel85 írta:És arra is kíváncsiak lehetünk, hogy a veterán Ayala folytatja-e az első osztályban, mert mindenféleképpen kellemes meglepetés lenne a személye!
Hát én korábban nem nagyon szimpatizáltam a Zaragozával, de amennyiben olyan meglepetés csapat lesznek, mint a Málaga, hogy oda-vissza megszórjuk őket 4-4 góllal, akkor felőlem akár a BL-t is elérhetik.lui1698 írta:Minden évben vannak kellemes meglepetések a bajnokságban.
Idén a Malaga, tavaly a Villareal (bár nekünk ez annyira nem kellemes).
Remélem a következő szezonban a Zaragoza lesz a meglepetés.
TZS írta:Segunda División: feljutott a Tenerife, a Xerez és a Zaragoza
http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 41198.html?
Örülök a Zaragoza feljutásának, kíváncsi leszek hogy mit alkotnak jövőre.
1x már tekintettek rá hatalmas gyűlölettel, de most ugyanazok istenitik. Ja, meg ezt is letagadják, azt hazudják, h ők sajnálták anno a távozását. Nyomorék álszent kis ....Perez hülye! Laughing Remélem gyorsan megbukik és hatalmas gyűlölettel fognak rá tekinteni a csapat szurkolói! Very Happy Kicsit sok az, amit csinál, az ötletét meg a meccsek időpontját tekintve a már általad említett érvvel érvelve butaságnak tartom. De hát nem én döntök...
Perez hülye!Dexter írta:"A Sun szerint Florentino Perez nem csak a Real Madridot, de a spanyol ligát is vezetővé akarja tenni. A meccseket 1, 3 és 5 órára hozná előre, így nagyobb televíziós bevételek lennének. A Szuper Liga egyik legelkötelezettebb híve, mellyel pedig teljesen megölné az angol liga dominanciáját."
Ezt most olvastam a madridistán. Én ezt nem egyáltalán nem tartom jó ötletnek. Szerintem az esti meccsek jóval hangulatosabbak, mint a délutániak. Plusz az sem elhanyagolható, hogy a bajnokság elején és a végén az 1 és a 3 órás meccsek idején Spanyolországban elég meleg lenne, ami nem feltétlen tenne jót a játék színvonalának sem.
Erről nem a csapat, hanem a szurkolók tehetnek.LG írta:Hát nekem nagyon nem szimpazikus csapat a szaragoza. Rémlenek nekem botrányos mérkőzések ellenük, többször huhogtak Etoora pléldául.Fernando írta:De érdemes megnézni hova süllyedt az Alavés és a Celta Vigo. Az Alavés kiesű a helyen a másodosztályban a Celta Vigo pedig egy helyezésre a kieséstől és 3 pontra... A Zaragoza pedig föl fug jutni nem kell izgulni. Énis szurkolok nekik. Simpatische csapat.
Hát nekem nagyon nem szimpazikus csapat a szaragoza. Rémlenek nekem botrányos mérkőzések ellenük, többször huhogtak Etoora pléldául.Fernando írta:De érdemes megnézni hova süllyedt az Alavés és a Celta Vigo. Az Alavés kiesű a helyen a másodosztályban a Celta Vigo pedig egy helyezésre a kieséstől és 3 pontra... A Zaragoza pedig föl fug jutni nem kell izgulni. Énis szurkolok nekik. Simpatische csapat.
Hajrá Tenerife!!! Ők nagy spanok, 92 és 94-ben bajnoki cimhez segitették a BarcátTZS írta:Lentebb már írtam hogy hogyan állnak, de tessék:ab1daL írta:Azt lehet már tudni hogy kik jutottak fel az első osztalyba?
Jelenleg a Xerez (78 pont), Tenerife (75 pont), Zaragoza (74 pont) trió áll feljutást érő helyen, de még van hátra 3 forduló. A negyedik helyen a Hercules 69 ponttal.
Nem, a kupa második helyezettjével játszuk ilyenkor a Spanyol Királykupát, ezesetben az Athletic Bilbaoval.nemmindegy19 írta:Bocsi, azt kérdezném, hogy így hogy mi nyertük a kupát és a bajnokságot, így a miénk egyből a spanyol szuperkupa is?