Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
miihii
KHAL

2012.09.02. 18:41:38

Azért akármi is lesz és a gólja ellenére is remélem SAF még időben rendbe rakja Robin-t,mert az arcot kicsit szűkebbre kéne húzni,mielőtt késő lesz. A büntető előtt nem sokkal volt egy szép támadás,a passzolgatás után becenterezték neki,amit olyan flegmán rúgott mellé,h csak néztem.Aztán a tizit meg nem is kell különösebben elemezni,mert az önbizalom szép dolog,csak az sem jó,ha túl sok van.És talán egálnál (sőt,utóbbi hátrányban) kicsit komolyabban vehetné az ilyen szitukat,mert könnyen súlyos pontok mehetnek el rajta...

Szerk.:

Hehe,még jó,h odaírtam,h akármi is lesz,mivel azért RvP egyenlít :D De akkor se flegmázzon [-X

Szerk.2.:

LOOOOLLLL,és még a győztes gólt is megszerzi,mesterhármas :P És a 100. PL gólja,grat.

Elég csak leszidnom és máris teszi a dolgát 8)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.09.02. 18:30:53

2-1 es Southampton vezetésnél büntető hibázott a MU.
RvP vt a hibázó.

szerk.: ennek ellenére is megvan a dupla: 2-2 87. p ben egyenlített Robin
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence-barca 2012.09.02. 18:49:35-kor.
PCsabi
aka Game90

2012.09.02. 17:32:04

Közben RvP megint lőtt egy szép gólt.
daffy írta: sahin teljesítményéről írnál nekem egy sort itt a topikban a meccs után?
Ha azt mondom, hogy gyenge volt, azzal szerintem keveset mondtam. Ebből a gyenge Liverpool-ból is kilógott, annyi haszna volt, hogy megvoltak vele 11-en, a helyére beállt Shelvey jobban tolta.
messideco írta: Cazorla egyelőre bombavételnek néz ki, Poldinak is voltak igéretes momentumai. Giroud egyelőre szenved még :? . Jó lesz ez!
Ezek szerint láttad a meccset, sokáig tartott a "száműzetésed" :D
FtcSikiHun írta: Az Arsenal az első két fordulóba is így játszott Csabi? Mert akkor nem tudom miért 2 pontjuk van.
Szerintem ma sem voltunk kiemelkedően jók, remélem lesz ez még jobb is, de már lehetett látni egy kis javulást, az első két meccsen csak lötyögtek a srácok.

+ védelem, már a 3. meccset sikerült lehozniuk kapott gól nélkül, Vermaelen-ék megették Suárez-t.
+ Diaby, nálam MOM. Ha nem lenne porcelánból és lenne agya, akkor top középpályás lehetne, hihetetlen, hogy mennyire technikás és milyen fizikuma van.
+ már kezdik érezni egymást a játékosok, például Cazorla - Podolski.
- Mertesacker.
- Giroud, helyzetkihasználás nulla.
- Gibbs, összességében jó ő is, de tanuljon már meg beadni.

Walcott meg maradt a cserepadon...

Liverpool nekem ennyi pénzből csalódás, támadójátékuk gyakorlatilag nincs, talán még Sterling mozgott a legjobban. Suárez-t meg hihetetlenül utálom. Liverpool's worst start to a season in 50 years. Fans groaning on FT. Rodgers moving in right direction, but has so much work to do.

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
messideco
Presidente del Barça

2012.09.02. 16:32:34

És megvan 8) Veretlenül, kapott gól nélkül áll az Arsenal a PL-ben :D Erről van szó!

Cazorla egyelőre bombavételnek néz ki, Poldinak is voltak igéretes momentumai. Giroud egyelőre szenved még :? . Jó lesz ez! Wenger takarodj!

Sterling...
Kép
Kép
"And my heart will leave you never."
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.09.02. 16:10:54

Cazorla beindult, mostantól minden meccsen gól és/vagy gólpassz. :lol:
A Poolban különben egész jó ez a Sterling gyerek.
Mihu
Director del Fútbol

2012.09.02. 15:58:47

zola8787 írta:Skrtel hozott már le lap nélküli meccset? Te jó ég és őt hozták szóba a Barcával... Tipikus tajp.raszt a csávó.
Aggert hozták szóba...

Egyébként azt mondja már meg nekem valaki, hogy mi a büdös francért akar minden kapus kézzel kivédeni egy ilyen labdát? Meg se kellett volna mozdulnia, csak állni egy helyben, és telibetalálta volna a lábát a labda...ehelyett le akar érni kézzel egy ilyen gyors labdára...ilyen közelről, ilyen gyors labda esetében minden századmásodperc számít, és mire leér a kezével, az van vagy 1 tized...sose fogom megérteni, hogy ez mi a francra jó....
Kép
messideco
Presidente del Barça

2012.09.02. 15:57:28

Meg lesz, 2-0 ide :D Cazorla!
Reina for president! 8) :lol:
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2012.09.02. 15:36:47

Skrtel hozott már le lap nélküli meccset? Te jó ég és őt hozták szóba a Barcával... Tipikus tajp.raszt a csávó.
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2012.09.02. 15:26:31

bence-barca írta:Ma úgy döntöttem megnézem ill belenézek a 'pool-Arsnealba.
Egész jó meccs!
Podolski megszerezte első gólját az ágyusoknál, ezzel vezetnek is 1-0ra félidőben.
én is a szezonban először nézek PL meccset.

Suárez nagyon gyenge, labda elpattan tőle, passzok nem jönnek, cselek sem.
A L'Pool balszélső angolja-nem tudom ki-egész jól tolja, bár nincs nehéz dolga Jenkinson mellett, őt nagyon gyengének érzem, bár a végére már kezdi felvenni a ritmust.

Az Arsenal az első két fordulóba is így játszott Csabi? Mert akkor nem tudom miért 2 pontjuk van. Diaby, Chamberlain nagyon jól tolja, Mertesachkernek vannak hülyeségei de nem rossz, illetve Gibbs-ővn balszélen?- is egész jó, sokszor megjátszható de nem nagyon figyelnek rá. Giroud fejét nem tudom miért erőltetik, 6 beívelésből egyszer sem volt pontos. Inkább kiugratni kéne.
Cazorla és Arteta simán lőhetne távolról, a lehetőség megvan rá, Cazorla szimpatikusan játszik.

Nem rossz kis meccs.
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Initom
Entrenador del Barça

2012.09.02. 15:25:16

daffy írta:
Game90 írta:Hihetetlen, hogy nem igazoltunk senkit sem az utolsó napon, M'Vila, Capoué, Essien, Tioté, Cabaye, Dempsey, mind erősítést jelentett volna. De nem baj, legalább 13 millió pluszban zártuk az átigazolási szezont...

Arsenal: Mannone, Jenkinson, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs, Cazorla, Arteta, Diaby, Oxlade-Chamberlain, Giroud, Podolski.
Subs: Martinez, Koscielny, Santos, Ramsey, Coquelin, Gervinho, Walcott.

Liverpool: Reina, Johnson, Skrtel, Agger, Enrique, Allen, Sahin, Gerrard, Sterling, Borini, Suarez.
Subs: Jones, Carragher, Shelvey, Downing, Henderson, Kelly, Coates.
sahin teljesítményéről írnál nekem egy sort itt a topikban a meccs után?
annyi,hogy az első félidőben igazán,nevét sem lehetett hallani.

én örülök hogy vezet az arsenal :) Santi gólpassz 8)

Giroud igen gyengus,a helyzeténél nem hiába üvöltötte le a fejét Gibbs.
Ismét jó az Arsenal védelem.
Abi & Tito
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.09.02. 15:22:35

Ma úgy döntöttem megnézem ill belenézek a 'pool-Arsnealba.
Egész jó meccs!
Podolski megszerezte első gólját az ágyusoknál, ezzel vezetnek is 1-0ra félidőben.
daffy
Madridista

2012.09.02. 14:22:19

Game90 írta:Hihetetlen, hogy nem igazoltunk senkit sem az utolsó napon, M'Vila, Capoué, Essien, Tioté, Cabaye, Dempsey, mind erősítést jelentett volna. De nem baj, legalább 13 millió pluszban zártuk az átigazolási szezont...

Arsenal: Mannone, Jenkinson, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs, Cazorla, Arteta, Diaby, Oxlade-Chamberlain, Giroud, Podolski.

Liverpool: Reina, Johnson, Skrtel, Agger, Enrique, Allen, Sahin, Gerrard, Sterling, Borini, Suarez.
sahin teljesítményéről írnál nekem egy sort itt a topikban a meccs után?
PCsabi
aka Game90

2012.09.02. 14:18:09

Hihetetlen, hogy nem igazoltunk senkit sem az utolsó napon, M'Vila, Capoué, Essien, Tioté, Cabaye, Dempsey, mind erősítést jelentett volna. De nem baj, legalább 13 millió pluszban zártuk az átigazolási szezont...

Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.09.01. 18:30:43

Tottenham 1-1 Norwich. Dembélé gólt rúgott első meccsén, ami nem rossz ómen, viszont Sigurdsson még nem találja swansea-s formáját...
Huddlestone meg nagyon ügyes, beáll csereként a 82. percben, a 88.-ban meg kiállítják... :oops: :lol:
Viszont a lastminute-igazolásokkal elégedett vagyok, Dempsey már bizonyította tavaly a Fulhamben, hogy remek játékos, van der Vaart (...) pótlását szerintem meg tudja majd oldani, tékápé és csatár egy személyben, ha be tud illeszkedni a csapatba, jó szezonja lesz. Ráadásul még olcsó is volt, az érte kiperkált 6 millió aprópénz képességeihez mérten. (A transfermarkt szerint 15 milka az értéke.)
Llorist szintén nagyszerű igazolásnak tartom, világklasszis kapus, megszokja a PL légkörét, és nem lesz vele különösebb gond. Még csak 25 éves, úgyhogy a 41 éves Friedelhez és társaihoz képest valóságos tinédzser, aki reményeim szerint gondoskodik majd arról, hogy a Spurs jó néhány évig ne küszködjön kapusgondokkal.
A játékosállomány összeségében nézve szerintem nagyon jó, most Villas-Boasra vár a feladat, hogy kovácsoljon belőlük egy topcsapatot. Szigorúan csak a keretet nézve egy 4. hely tűnik reálisnak (United, City, Chelsea mögött), de az eddigi PL-meccsek alapján ez sem lesz könnyű, például a Swansea is igen erősnek tűnik.
És a nyári átigazolási szezonről:
Total spending: £51.5 million
(Sigurdsson, Vertonghen, Adebayor, Dembélé, Lloris, Dempsey)

Total income: £66.5 million
(David Button, Corluka, Bassong, Kranjcar, Pienaar, Modric, van der Vaart, Giovani)

Net: £15 million

szerk.:
lui1698 írta:QPR kezdője nem is rossz:

Zamora, A. Johnson, Park, Faurlin, Granero, Wright-Philips, Fabio, Ferdinand, Nelsen, Bosingwa, Green

Most kezdődik a City-QPR meccs.
City: Hart, Zabaleta, Kompany, Lescott, Kolarov, Yaya Touré, Rodwell, Silva, Nasri, Tévez, Dzeko.
Sinclair már a padon.
Hajrá QPR! :lol:

szerk. 2.0:
1-0 a Citynek, Yaya.
Seven summer signings are playing for QPR. :shock:
Akkor ezért nem muzsikálnak még valami jól.
lui1698
Llegenda del Barça

2012.09.01. 18:27:38

QPR kezdője nem is rossz:

Zamora, A. Johnson, Park, Faurlin, Granero, Wright-Philips, Fabio, Ferdinand, Nelsen, Bosingwa, Green

Most kezdődik a City-QPR meccs.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
PCsabi
aka Game90

2012.08.30. 14:57:05

Mezner2 írta:
Game90 írta: Bár a héten olvastam Jesús Navas-os pletykákat
Az teljesen kizárt,valami szorongásos betegsége van a srácnak,képtelen elszakadni az otthonától,már az is csoda volt,hogy az EB-t bevállalta.
Anno rengeteg idegenbeli nemzetközi meccset is kihagyott,ezen betegségéből kifolyólag.
Ha jól emlékszem, akkor valahol olvastam, hogy kigyógyult ebből a betegségből.

Walcott nem hosszabbít, de marad, állítólag boldog a csapatnál, szerintem 85-90k-s fizetésben megegyeznek majd, aztán kész:
http://arsenalfan.hu/hirek/2012/08/29/s ... hosszabbit
Mondjuk az hatalmas cumi lenne, ha mégsem hosszabbítana, aztán jövőre ingyen lelépne...

Én egy M'Vila/Capoué/Yanga Mbiwa/Tioté/Cabaye + Dempsey igazolásokkal kiegyeznék az utolsó napon, más vágyam úgysem lehetne, ide nem fognak Javi Martinez-ek érkezni 40 millióért. Távozokról: Bendtner Olaszországba mehet a Juventus-hoz 5 millió fontért, Chamakh a Besiktas-ba mehet kölcsönbe, Park pedig a Celta Vigo-hoz, Arshavin-ról semmi hír.

Előd, megtaláltam a tökéletes avádat :D :

Kép
messideco
Presidente del Barça

2012.08.29. 12:57:56

Én Fellainiért mindenképp tennék egy ajánlatot :D
Van egy érzésem, hogy izgalmas pár napja lesz a csapatnak.
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2012.08.29. 12:45:04

Ha buta, de gyors játékos kell, ott van SWP, úgyis padozik a QPR-ban. :D Nekem is úgy tűnik egyébként, hogy az Arsenal azzal járna a legjobban, ha pénzzé tennék a gyereket, és jönne helyette egy épkézláb focista.

Én mondjuk máshogy indulnék el, mint Wenger, a pálya közepét erősíteném (bár erre Sahin lett volna a tökéletes ember, ha tud még úgy játszani, mint azt Dortmundban tette), Diaby helyére mindenképpen kell valaki, mert időzített bomba az az ember, de egy kreatívabb, védekezni is tudó ember sem ártana. A szélekre meg ott lenne Cazorla/Podolski - OxChambo/Gervinho, plusz Arshavin, ha marad. Csatárnak meg Giroud, Chamakh, Park, Bendtner... :mrgreen: De lehet, hogy az oroszt is ki lehetne ott próbálni, vagy ha marad a 4-2-3-1 (ami azért reálisabb, mint az én 4-3-3-mam :D ) akkor a csatár mögött, és Cazorlát szélen.
Initom
Entrenador del Barça

2012.08.29. 12:19:21

Az arsenal helyében így is vettem volna még egy középcsatárt...így még akkor egy szélső is kell.

Giroud és Chamahk középen gyengus lesz szerintem,hoznék oda valakit.

Így akkor Walcott helyett is kellhet valaki. Bár remélem így Oxlade több lehetőséget kap.

Épp írni akartam hogy megvehetnétek Adam Johnsont ,de vitte a Sunderland :roll:
Abi & Tito
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.08.29. 10:25:23

Game90 írta: Bár a héten olvastam Jesús Navas-os pletykákat
Az teljesen kizárt,valami szorongásos betegsége van a srácnak,képtelen elszakadni az otthonától,már az is csoda volt,hogy az EB-t bevállalta.
Anno rengeteg idegenbeli nemzetközi meccset is kihagyott,ezen betegségéből kifolyólag.
PCsabi
aka Game90

2012.08.29. 01:16:22

Sky Sports News ‏@SkySportsNews
Sunderland accept bid from Fulham for Kieran Richardson.
Fulham accept bid from Tottenham for midfielder Moussa Dembele.
bence-barca írta:
S.Agüero írta:Demba Ba-ról cikkeznek, ő lehet Walcott helyettese... :roll:
Remélem nem megy oda.
Amúgy is csatár, nem szélső...
De amúgy Cazorla másik szélen van ezek szerint?
Jaja, majdnem egy poszt a kettő :D

Cazorla idáig középen játszik, mint irányító. Másik szélen Gervinho/Podolski van.
messideco írta:Na FCUK, úgy néz ki, hogy Walcott is megy :evil: Nem tudom ki a felelős a kialakult helyzetért, de egyáltalán nem normális...

Év elején sajnos voltak baljós jelek, hogy ha Rvp távozik követi őt Song és Walcott is. Valaki hogy tud ennyire fukar lenni a fizetésekkel, vagy egyéb okai vannak.
Én nem könnyezném meg, ha eligazolna. A statjai szépek, de elég csalókák, aki már látta őt játszani, az szerintem tudja, hogy miért gondolom így. A gyorsaságát a csapatok 80%-a ellen nem tudjuk kihasználni, labdát kezelni és cselezni egyáltalán nem tud, technikailag nulla. Komolyan, Sturridge-nak vagy Scott Sinclair-nek jobban örülnék a helyén. Bár a héten olvastam Jesús Navas-os pletykákat is. Vagy ennyi erővel Usain Bolt is játszhatna Walcott helyett.

Egyébként meg 100k-s fizetést akar hetente, ami rohadt sok, annyit én sem adnék neki, akkor inkább vigye el a 'Pool vagy a ManCity 15 millió fontért. Amit az Arsenal ajánl, az a reális, kb. 70-75 körül. Például Cazorla kap 80-at... De azt sem értem, hogy minek kell az utolsó pillanatig várni a hosszabbításával :roll:

Bár idáig csak ilyen Telegraph/Daily Mail hozta le, szóval nem tudom, hogy mennyire hihető.
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.08.28. 23:10:28

S.Agüero írta:Demba Ba-ról cikkeznek, ő lehet Walcott helyettese... :roll:
Remélem nem megy oda.
Amúgy is csatár, nem szélső...
De amúgy Cazorla másik szélen van ezek szerint?
MatyiG
Adminisztrátor

2012.08.28. 22:46:17

Demba Ba-ról cikkeznek, ő lehet Walcott helyettese... :roll:
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.08.28. 22:44:09

messideco írta:Na FCUK, úgy néz ki, hogy Walcott is megy :evil: Nem tudom ki a felelős a kialakult helyzetért, de egyáltalán nem normális...

Év elején sajnos voltak baljós jelek, hogy ha Rvp távozik követi őt Song és Walcott is. Valaki hogy tud ennyire fukar lenni a fizetésekkel, vagy egyéb okai nem vannak.

Jövőre távozhat Vermaelen, Sagna és Sczesznyi is, nincs rájuk szükség.
Elnézést, ha rosszul értelmeztem, de nekem úgy tűnik, h most a játékosokat okolod.
Pedig szerintem nem őket kéne, nem ők a hibásak.
messideco
Presidente del Barça

2012.08.28. 22:39:01

Na FCUK, úgy néz ki, hogy Walcott is megy :evil: Nem tudom ki a felelős a kialakult helyzetért, de egyáltalán nem normális...

Év elején sajnos voltak baljós jelek, hogy ha Rvp távozik követi őt Song és Walcott is. Valaki hogy tud ennyire fukar lenni a fizetésekkel, vagy egyéb okai vannak.

Jövőre távozhat Vermaelen, Sagna és Sczesznyi is, nincs rájuk szükség.

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára messideco 2012.08.28. 22:46:47-kor.
Kép
Válasz küldése