Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
visca el barca írta:itt is szeretnék gratulálni szeretett csapatom teljesítményéhezdonadoninak meg lehet köszönni az eddigi munkát
Nem tudom, hogy mit szívott Nedved, de remélem hagyott belőle. Ha nem rettegnének a bírók, lehet, hogy 38W és null kapott góllal hoznák le a szezont.bence-barca írta:„Ha a Juventus játékosa, vezetője vagy, mindenki ellened van. Csak a szurkolóink állnak mögöttünk, mindenki más ellenünk. Ez a közhangulat a játékvezetőkre is hatással van, akik emiatt majdhogynem félnek a mi javunkra dönteni egy-egy mérkőzésen.” -Nedved
Háát érdekes....
Teljesen ugyan ezt gondolom Én is. De ahogy mi látjuk úgy látják ezt mások is...És a Juventus púposok egyre ellenszenvesebbek...a BL-ben meg úgysem fognak maradandót alkotni...Ott azért nem így megy...Boixos írta:ez a kemény bakker, h annak ellenére, h ezeknek a szroknak a zsebében van mindenki, még vannak olyan emberek, akik hajlandóak invesztálni egy serie a-s csapatba...
ezek a csíkos cik tök mindegy, h mit csinálnak, mindig lesz egy olyan bíró, aki lelkesedésből vagy csak azért, mert megmondták neki, h mi legyen, úgy vezeti a meccset, h mindenki örüljön a torinoi vip páholyban. most is volt egy darab góljuk a háromból, a bonuccié, ami mondjuk talán tiszta volt! több, mint harminc éve nézegetem ezeket a bugikat, de még mindig szétcsinál az ideg ilyenkor!!!!
egyébként ez nem olyan, mint a klasszikus, spanyolországban azért egyáltalán nincs így levajazva, h mi legyen a meccsek vége. ott nagyjából az nyer, aki tényleg jobb az adott pillanatban, még akkor is, ha a spanyol bírók közül nem kevesen kritikán alulian vezetnek.
veb, brada, a berendezés megmaradt, de ha kint lennék biztos el tudnám foglalni magam az elkövetkezendő három napban!
az a szr ilyenkor, h van egy olyan csapatod, akik az utóbbi másfél évben tényleg nagyon össze vannak rakva, sikerült olyan gyerekeket beépíteni, akik jobbnál jobbak, ráadásul mindehhez van egy olyan edződ, aki a szarból is aranyat tud csinálni, erre jön egy olyan kiszabott brigád, akik vesznek egy olyan pöts bírót, aki lehozza nekik a meccset, és megint azzal szembesülsz, h akármilyen jó vagy egyszerűen NEM NYERHETSZ!!!!! rettenetesen tehetetlennek érzi ilyenkor magát az ember....
jó neked, nálam egy kicsit elgurult a gyógyszer mikor az népművészeti cserépedény matri emberhátrányban, a 95. percben bekotorta a győzte góltBoixos írta:veb, brada, a berendezés megmaradt
Ha esetleg mi nyernénk így akkor már forradalom tört volna ki és az emberek meglincselték volna már a sporit.PCsabi írta:Szaniszló Csaba twitter:
1. Maicon kezezése. A sorfal 1 méterrel hátrébb rendelve, mint kellene. A kezezés kívül. KATT
2. A második tizenegyes. A jelzett 1 perchez képest kb. 46:40-nél. Fault, kívül. KATT
3. A győztes gól. Vidal a kapust zavarva egyértelmű lesen. KATT
Összefoglalva: le a kalappal a Juve előtt, szabályos körülmények között született gól nélkül hármat lőni óriási erőt mutat.
ebben az volt a legdurvább h a hülyegyerek először szabadot ítélt, majd az asszisztens bemondsására mutatott belülre. az asszisztens előtt amugy kb 16 ember takarta maicontPCsabi írta:Szaniszló Csaba twitter:
1. Maicon kezezése. A sorfal 1 méterrel hátrébb rendelve, mint kellene. A kezezés kívül. KATT
kb. a 60. percig néztem, sztem mind a 3 bünti kamu volt. kettő épp hogy a 16-os előtt, amire tottinak fujtak az meg ilyen nokedli tinglitangli birkozás szögletnél, de ugy fujt h a labda 10 méteres körzetben sehol nem voltbence-barca írta:Mi történik?visca el barca írta:juve-roman mekkora hülye bíró van te jó ég, ez még a spanyolokon is túltesz
Annyit látok, h már 3 tizi is be lett fújva 45 perc alatt.
Mi történik?visca el barca írta:juve-roman mekkora hülye bíró van te jó ég, ez még a spanyolokon is túltesz
Forehead & Shoulders: Official shampoo of Gervinho.PCsabi írta:KÉP