Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem tuti h meg lesz nekik a 7. bajnoki cím. Nincs egy kiegyensúlyozott csapat ebben a bajnokságban. A legfőbb riválisai csak vergődnek: Marseille-rúgott gól nélkül állnak, PSG-náluk soha nem lehet tudni h meik arcukat mutatják.Zozzy 5 írta:Végre. Valami történt is a franciáknál. Most nem emiatt az eredmény miatt, de én most úgyérzem, hogy nem lesz meg nekik a 7. Egyébként nem számítottam erre az eredményre, a Toulouse nem kezdte jól az idényt.
Hát azért emberhátrányban játszanak a 34. perc óta, Kallströmöt kiállítottáknoname írta:Egyelőre nem jól kezd a Lyon. 71.perc Toulouse-Lyon 0-0.Abban reménykedem h a Bordeaux vagy Marseille képesek lesznek követni őket.
Lyon bajnok lesz,sajnos elég simán,szntemnoname írta:Akkor hajrá Bordeaux,Lens és Marseille.Los Banditos írta:A kezemet tenném rá, hogy idén is a Lyon lesz a bajnok.Ha Juninho onnan belőtte volna.
Bár tőle nem szokatlan.
![]()
Az utóbbi években ilen közel nem voltak egymáshoz.Talán ezúttal megfoghaták a Lyont....talán
Akkor hajrá Bordeaux,Lens és Marseille.Los Banditos írta:A kezemet tenném rá, hogy idén is a Lyon lesz a bajnok.Ha Juninho onnan belőtte volna.
Bár tőle nem szokatlan.
![]()
Sztem semmit.Most sikerült a leggyengébbek az átigazolás-szezonjuk:elvesztették Abidalt,Tiagot,Alou Diarrat és legfontosabb:nincs már Houllier. Nagyon legyengültek.Idén a bajnokság se lesz olyan sima.kovinho írta:Kicsit unalmas volt a meccs, nyert a Lyon de azért ebből nem lehet leszűrni semmit. Kíváncsi vagyok mit alkot az OL a BL-ben...dali írta:Lyon-Auxerre 2-0 Baros,Benzema.Junihno csak 15percet játszott,beált és mindjártr majdnem rugott egy szabigólt.Idén se lesz gyenge a Lyon
Kicsit unalmas volt a meccs, nyert a Lyon de azért ebből nem lehet leszűrni semmit. Kíváncsi vagyok mit alkot az OL a BL-ben...dali írta:Lyon-Auxerre 2-0 Baros,Benzema.Junihno csak 15percet játszott,beált és mindjártr majdnem rugott egy szabigólt.Idén se lesz gyenge a Lyon
Hát igen,Beye és Rodriguez már nem fiatal,Civelli nem oan jo Zubarnak és Cesarnak még fejlödnie kell a többiek meg fiatalok de a legjobb pont az Taje Taiwo-naon szimpi játékos és jol is játszik.Sajnálom hogy elment Ribery-ugye megvették már Cissét is véglegBalika Gaucho írta:Nagyon erős lenne a Marseille egy Ribery - Nasri - Cissé csapattal.
Csak védelem kellett volna + egy kis pénz.
Na meg hogy Ribery maradt volna.
Megnyugtató, hogy nem csak nálunk vannak okos emberek!Game90 írta:Nagy botrányt kavart Guy Roux visszatérése a francia futball vérkeringésébe, ugyanis a rutinos edzőt nem engedi leülni a Francia Profiliga a Lens kispadjára: véleményük szerint a 68 éves szakember túl öreg már ehhez a munkához. Nicolas Sarkozy köztársasági elnök kiáll az egykori Auxerre-legenda mellett.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=145463