2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Elképesztően jó húzás lenne tőlük. A 17 font-millás ajánlat nagyjából takarja az értékét is. Szerintem! A fizetéséi balhék miatt Cazorla sem riad vissza a dologtól. Mindenki oldaláról egy logikus, jó transzfernek tűnik.Game90 írta:Egyre több helyen írják, hogy Cazorla közel van az Arsenal-hoz, hamarosan orvosira fog jönni, már a Sky Sports is lehozta:
http://www1.skysports.com/football/news ... -to-fly-in
http://arsenalfan.hu/hirek/2012/07/31/s ... vosin-lesz
Én nagyon örülnék neki, tapasztalt, beleillene a játékunkba, de az ő esetleges érkezése felvet két kérdést:
1. Walcott nem hosszabbít?
2. RvP-re már megvan a vevő? Mondjuk van Persie-ről mostanában nagyon keveset lehet hallani.
Remekül indul ez a szezon, Sagna is sérült, Wilshere is csak október környékén térhet vissza (már ha akkor vissza fog, már azon sem lepődnék meg, ha csak 2013-ban látnánk őt újra játszani...), RvP még mindig nálunk van, Walcott sem hosszabbított még, miközben a Chelsea már majdnem 85 millió eurót költött, egy 20 éves srácra rögtön 32-t. Mindenesetre én nagyon kíváncsi leszek rájuk, erős keretük van, egy 2-3. hely simán bennük van. Ha Di Matteo-nak van egy kis esze, akkor támadó focit fog nyomatni, Hazard-ék szerintem min. 15 gólos (PL-ben) csatárt fognak csinálni Torres-ből.Gareth Tello írta: Rosickyt megműtötték, 6-8 hét múlva térhet vissza.
Jó ezek közül mondjuk a Hazar, Mata kettős aki igazán húzhatja a csapatot.Gareth Tello írta: Kicsit talán már túl sok is a támadó szellemű játékos: Hazard, Mata, Sturridge, Lukaku, Malouda, Lampard, Marin, Óscar, Ramires, Benayoun. Kihagytam valakit?
szerk.: Igen, Torrest.![]()
Lukaku ha minden igaz, megy kölcsöne a Fulhamhez. Legalábbis a hírek erről szóltak. Egyébként ilyen játékosokkal nehezen képzelem el azt, hogy anti foci legyen majd ismét.Gareth Tello írta:Még nem.S.Agüero írta:Kemény kerete lesz a Chelseanek, ha így folytatják. Ilyen csapattal lehet, h már kezdeni tudnak valamit a támadásokkal is...
Hulkot leigazolták már?![]()
Kicsit talán már túl sok is a támadó szellemű játékos: Hazard, Mata, Sturridge, Lukaku, Malouda, Lampard, Marin, Óscar, Ramires, Benayoun. Kihagytam valakit?
szerk.: Igen, Torrest.![]()
Még nem.S.Agüero írta:Kemény kerete lesz a Chelseanek, ha így folytatják. Ilyen csapattal lehet, h már kezdeni tudnak valamit a támadásokkal is...
Hulkot leigazolták már?
Jelen pillanatban a ManCity-t megint az 1. helyre várom, szerintem a 2-3. helyért fog küzdeni a Chelsea - ManUnited páros, 4. Spurs, 5. Senal, 6. Castle.ozsimiki írta: Amúgy az idénytől M.United visszavágást várok, még ha a City csak erősödik is majd... azt érzem,hogy Fergiék ezúttal kőkeményen élni fognak a lehetőségekkel, nem mint a tavasszal :S (8 pont fór...)
Chelseare nagyon kíváncsi leszek, de szerintem dobogó alsó foka max.
ennyire azért még nem sikerült berúgnom sosem.Game90 írta:Ki volt az, aki az Arsenal-ra szavazott? Vagy csak Ozsi részegen félrenyomott?
Andy Webster volt az első játékos, aki kihasználta a FIFA átigazolási szabályzatának 17. cikkelyét. A Hearts 4 millió fontot szeretett volna kapni a 2006-ban a Wiganhez távozó játékosért. Webster tanácsadói azt javasolták, hogy éljen a szabállyal, és úgy hitték, Websternek a szerződéséből hátralevő utolsó évi fizetését (mintegy 250 000 fontot) kell megtérítenie a Hearts részére. Azonban a FIFA 625 000 font kifizetésére kötelezte a játékost, és eltiltotta a 2007–2008-as szezon elejéről, mondván, a védő nem tartotta be a 15 napos szezon végi határidőt. Webster a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) fellebezett, a jogi testület pedig úgy döntött, Websternek csupán 150 000 fonttal kell kárpótolnia volt klubját. A CAS elutasította a Hearts fellebbezését.sjd írta:Ezzel egyébként élt már valaki a futballtörténelem során? (Nem hangzik túl korrekt dolognak egyébként.)Game90 írta: Az arsenalreport.com internetes oldal pedig azt fejtegette, hogy az ún. Webster-szabály értelmében van Persie akár önmagát is kivásárolhatja magát a szerződéséből, amennyiben megtéríti az utolsó évében járó fizetését az Arsenal számára - amely összeg nagyságrendileg 5,2 millió angol font. A szabály értelmében a 28 évnél idősebb játékosok három évvel a futó szerződésük aláírását követően élhetnek ezzel a lehetőséggel.
Viszont akkor a Barca már régebben is az év üzleteit kötötte, amikor Henryt egy hasonló nagyságrendű összeg helyett elhozta 24 millióért.
Ezzel egyébként élt már valaki a futballtörténelem során? (Nem hangzik túl korrekt dolognak egyébként.)Game90 írta: Az arsenalreport.com internetes oldal pedig azt fejtegette, hogy az ún. Webster-szabály értelmében van Persie akár önmagát is kivásárolhatja magát a szerződéséből, amennyiben megtéríti az utolsó évében járó fizetését az Arsenal számára - amely összeg nagyságrendileg 5,2 millió angol font. A szabály értelmében a 28 évnél idősebb játékosok három évvel a futó szerződésük aláírását követően élhetnek ezzel a lehetőséggel.
Azonnal vennék neked egy Gay mezt, legalább őszintén felvállalhatnád a másságodat...kanty írta: Csabi!
Wenger nem készül valami Gay nevű afrikai gyereket leigazolni? Gay+idegenbeli mez=még egy ok, hogy ne Arsenal drukker legyél.
Nem haragszom.sjay írta:Bocsánat a tudatlanságomért.. mindenesetre ez így-is , úgy-is erőltetett.![]()
(Bale úgy áll ott, mint egy majomember)
Bocsánat a tudatlanságomért.. mindenesetre ez így-is , úgy-is erőltetett.Varatrix írta:sjay írta:Fúú mekkora erőlködés folyik ezen a képenNelsen ez a vadállat itt elől ?
Parker!
sjay írta:Fúú mekkora erőlködés folyik ezen a képenNelsen ez a vadállat itt elől ?