Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nb1.hu írta:LG írta:Desamps m1 helyette állitolag.
Lyon, május 30., 14.35
A kupagyőztes Sochaux vezetőedzője, Perrin ülhet le a Lyon kispadjára.
Alain Perrin lesz a bajnok Olympique Lyon csapatának új vezetőedzője, és várhatóan kétéves szerződést ír majd alá.
Az 50 éves szakvezető a Sochaux-tól - amellyel ebben a szezonban Francia Kupát nyert - kerül az együtteshez, a tréner a múlt héten lemondott Gérard Houllier-t váltja az Olympique Lyon kispadján.
Alain Perrinnek egyébként csak jövőre járna le a szerződése a Sochaux-nál, a Lyon azonban megegyezett az átigazolásáról.
- Szóban már megállapodott a két klub - jelezte szerdán Pierre Wantiez, a Sochaux adminisztrációs igazgatója, hogy nincs akádálya annak, hogy Perrin a zsinórban hat bajnoki címet szerző lyoni együttes élére álljon.
A tréner korábban a Troyes-nél, a Marseille-nél, az arab emirátusokbeli Al Aynnál, valamint az angol Portsmouthnál is tevékenykedett. Legnagyobb sikere a Francia Kupa-győzelem mellet a Troyes csapatával elért elsőség az Intertotó Kupában, 2001-ben. Perrin várhatóan két évre kötelezi el magát a Lyonnál.
Houllier nem volt olyan régóta ott azért...vele aszhem 2bajnokságot nyertek "csak"...szóval meglepettbarca99 írta:Gondolom ráunt az egyhangúságra... Francia bajnokságot toronymagasan nyerik évek óta zsinórban, BL-ben meg nem tudnak nagyot alakítani.
Én is nagyon el vagyok keseredveel fuero írta:Szegény Nantes drukkerek. Eléggé elvoltak keseredve amiatt h kiesett a csapatuk. Bementek a pályára.
KATT
Vége is van a meccsnek.Evilgrim írta:Ma Monaco - Marseille 21:05-kor a Sport 1-en !
"Marseille Bajnokok Ligája bejutásért harcol,Monaco meg az UEFA kupáértLos Banditos írta:Hajrá Marseille!![]()
A Monaconak nem szurkolok, mert már kikerültek a kiesőzónából.![]()
Én vagyok az Eurobarca Francia közvetítője![]()
Game-el együtt
![]()
Sztem isLos Banditos írta:A nyakamat merném rá tenni hogy jövőre is röhögve lesz bajnok a Lyon.![]()
Ez jó kérdés.el fuero írta:Mikor fogja valaki letaszítani a francia trónról a Lyont?