2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Fúú mekkora erőlködés folyik ezen a képenVaratrix írta:
Nekem bejön. Szvsz idén a Premier League csapatok kitettek magukért mezek terén.
Akkor be kéne vezetni egy olyan szabályt, hogy csak az kap érmet, akit jelöltek aranylabdára.kurdt írta:Erre szerintem az általam említett Jarošik elég jó ellenpélda...fanbarca írta:Egyfelől ésszerű, mivel azok, akik érmet kapnak, tényleg kiveszik a részüket a győzelemből
Erre szerintem az általam említett Jarošik elég jó ellenpélda...fanbarca írta:Egyfelől ésszerű, mivel azok, akik érmet kapnak, tényleg kiveszik a részüket a győzelemből
Ez milyen szemétség! És ez máshol is van, vagy csak Angliában?fanbarca írta:Igen bizony. 10 meccsen kell pályára lépni az éremért. Kapusokra úgy gondolom, nem érvényes.kurdt írta:Komolyan létezik egy ilyen szabály, hogy ha a csapatod bajnok lesz, de nem léptél pályára elég meccsen, akkor nem kapsz érmet???
Igen bizony. 10 meccsen kell pályára lépni az éremért. Kapusokra úgy gondolom, nem érvényes.kurdt írta:Komolyan létezik egy ilyen szabály, hogy ha a csapatod bajnok lesz, de nem léptél pályára elég meccsen, akkor nem kapsz érmet???
Így van. A hazai ilyen lesz:bence-barca írta:Javítsatok ki, ha rosszul hiszem, de a lila-fekete az idegenbeli! A rózsaszín meg a kpusmez. Szóval a lila nem a hazai!
Javítsatok ki, ha rosszul hiszem, de a lila-fekete az idegenbeli! A rózsaszín meg a kpusmez. Szóval a lila nem a hazai!kanty írta:De ez a lila honnan jött? Tudtommal a klub színei között lila nem nagyon szerepel. Amúgy elég ocsmány. Mondjuk, ha összehasonlítom az idegenbelivel, akkor nem is annyira ronda.![]()
De ez a lila honnan jött? Tudtommal a klub színei között lila nem nagyon szerepel. Amúgy elég ocsmány. Mondjuk, ha összehasonlítom az idegenbelivel, akkor nem is annyira ronda.
Szerintem is karaj a lila fekete, és az is stimmel hogy a rozsaszínű mezeket törölhetnék a köztudatból.
Nini még egy Spurs színpatizáns.Gareth Tello írta:Király. Ebben meglesz a bajnoki cím, remélhetőleg.
szerk.: Az az Arsenal-mez... Borzalmas.
Az mondjuk szerintem sokatmondó, hogy Modric nincs ott a képen...Varatrix írta:
Nekem bejön. Szvsz idén a Premier League csapatok kitettek magukért mezek terén.
Király. Ebben meglesz a bajnoki cím, remélhetőleg.Varatrix írta:
Biztos vagy Te ebben?:Varatrix írta: Nekem bejön. Szvsz idén a Premier League csapatok kitettek magukért mezek terén.
ha megy,akkor kijelenthető az arany korszak fájának utolsó ágacskája is letörikGame90 írta:"My Heart is with Arsenal and I just can't picture myself in a different shirt." - Robin van Persie, 2009
A rohadt életbe(Egyébként a zene telitalálat.)
http://www.youtube.com/watch?v=IvCIo4jbl7o
U.i.: egyébként már lehet olyan híreket (kacsákat) is olvasni, hogy lehet, hogy mégis marad. Gerrard és Rooney is eljátszotta, hogy nem hosszabbít, aztán mégis maradtak. Mondjuk annyira nem reménykedek ebben...
jogilag ennyi a kiszabható maximum. ha bűnösnek ítélik, akkor még kap pluszban a szövetségtől 5-6 meccsetMihu írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... sa-2147493
"Ha Terryt bűnösnek találják, 2500 fontos büntetéssel is sújthatják."
Húúúú....aztamindenit![]()
![]()
![]()
Ezennel el is indítanék egy listát, akik hajlandóak lennének jelképes 1 fontot felajánlani Terry-nek, ugyanis szerintem számára elég komoly problémát fog okozni kifizetni ezt a 2500 fontot
![]()
![]()
![]()
1. Mihu